Προς το περιεχόμενο

Suunto Ambit 3 Peak Black HR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Να προσθεσουμε οτι απο 350€ ξεκινουσε εδω και μηνες και οτι η τιμη που δεν εχεις βαλει ουτε σε τιτλο ουτε στο κειμενο μεσα, ειναι...

drumroll-1.gif?w=280&h=210&fit=crop

330€!

• Like 9
Δημοσ.

To συγκεκριμενο ειναι μονο για τρεξιμο κλπ ? Ρωταω γιατι θελω να μαθω αν μπορει να μετρησει το βαθος του νερου.

Δημοσ.

Περίπου 295 - 300 ευρώ βγαίνει στο amazon uk.

Και είναι φοβερό εργαλείο.

To συγκεκριμενο ειναι μονο για τρεξιμο κλπ ? Ρωταω γιατι θελω να μαθω αν μπορει να μετρησει το βαθος του νερου.

Έχει διάφορα training modes.

Running, indoor training, climbing, triathlon, cycling, trekking, pool swimming, open water, mountaineering, alpine skiing κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο το ρολοι μου φαινεται για επαγγελματιες αθλητες οποτε φανταζομαι θα υπαρχει και κατι πιο φτηνο, αν και φαινεται να γαμαει. Παιδιά μηπως καποιος μπορει να με παραπεμψει σε φορουμς σχετικα με Τετοια ρολογια για τρεξιμο( και κολυμπι, σε πισινα); Εγώ ηθελα αρχικα να μετραω τους παλμους μου αλλα βλεπω υπαρχουν και αλλα στοιχεια που βοηθαν στην προπονηση. Οποτε οποιαδηποτε παραπομπη θα με βοηθουσε

Δημοσ.

Όχι, δεν μετράει βάθος νερού. Μόνο τα καταδυτικά.

• Like 1
Δημοσ.

Μπηκα να δω τι ειναι τουτο το μαραφετι, αν μην χασουμε καμια καλη προσφορα απο Κινα -_-

(αν εγραφε στον τιτλο, ρολοι ή/και 330€, δεν θα εμπαινα...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...