takoulou Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, konkon7met είπε Έκανα κάτι ακραίο. Δε πήγα στη δουλειά χωρίς να ενημερώσω. Μπορεί ο εργοδότης να μου κάνει καταγγελία; Μπα οχι.. Αν δεν πας 2-3 μερες ακομα ναι φυσικα...
Skrobo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, konkon7met είπε Έκανα κάτι ακραίο. Δε πήγα στη δουλειά χωρίς να ενημερώσω. Μπορεί ο εργοδότης να μου κάνει καταγγελία; Τι σύμβαση έχεις και πόσο καιρό δουλεύεις στον ίδιο εργοδότη;
konkon7met Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Είμαι χωρίς σύμβαση και δουλευω 3 μηνες
takoulou Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, konkon7met είπε Είμαι χωρίς σύμβαση και δουλευω 3 μηνες Α ναι.. Συνέχισε έτσι ακομα... Τι θέλεις να πεις;
Skrobo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, konkon7met είπε Είμαι χωρίς σύμβαση και δουλευω 3 μηνες Θα υποθέσω ότι είμαι ηλίθιος και δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις, για την μια περίπτωση στις 1000 που μπορεί όντως να βγάζει νόημα: Με το "δεν έχω σύμβαση" θες να πεις ότι δεν έχεις σύμβαση αορίστου ή ορισμένου χρόνου και δουλεύεις με κάποια άλλη σχέση εργασίας σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα