YourTrueLegend Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 τουλαχιστον εχεις χιουμορ..... ή οχι? Αν εσυ ο ιδιος θεωρεις οτι χρειαζεται χιουμορ για να συμφωνησει κανεις με τις αποψεις σου, τοτε ποιος θα σε παρει στα σοβαρα;
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Καλα ολα αυτα ρε παιδια. Τελικα αυτη τη καταγγελια, που και πως θα τη κανει, μηπως κανουμε και οι υπολοιποι. Εμενα με στελναν από το ενα μερος στο αλλο, στη τελικη σε τηλεφωνο, στο τηλεφωνο να ξαναπαω και κοπηκα. Δεν βρισκω τροπο να καταγγειλω, που ειναι το ουσιαστικο επιχειρημα του Legend που τυγχανει να συγγραφει και ως χιουμαν Legend (no irony) Πως; που; Την εχει παλεψει ΕΝΑΣ σας σε τετοια ιστορια να φτιαχτω εστω θεωρητικα; δε ξερετε τι χοντρες παρανομιες εχω δηλωσει σε κυριλε γραφεια.. υ.γ εχω κρατησει και backup με το διαλογο δε το εχω, αλλα ειμαι καλος με το sql 1
vspyr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 15512 καλείτε 9-3 για να σας κατευθύνουν Περιμένω να γίνει μόνη της η δουλειά όταν ο λογιστής στέλνει στο ΙΚΑ καταστάσεις που δείχνουν 2 άτομα 3ωρα τη μέρα να δουλεύουν σε μια καφετέρια. Τι σκατα, τόσο πολύ λογικό τους φαίνεται;Συμφωνώ σε αυτό που λες αλλά δεν γίνεται πάντα. Οι καταστάσεις αναρτώνται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα https://eservices.yeka.gr Μιλάμε για χιλιάδες καταστάσεις μηνιαία, που είναι ευνόητο ότι δεν είναι δυνατό να ελεγχθούν ως προς τη "λογική" τους. Θα έπρεπε το ΙΚΑ και το ΣΕΠΕ να έχουν εκατοντάδες υπαλλήλους που θα κάνουν μόνο αυτή τη δουλειά, ενώ τώρα δεν προλαβαίνουν να ελέγξουν ακόμη και τις καταγγελίες που γίνονται, με το ελάχιστο προσωπικό που διαθέτουν. 1
ikaruga24 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Περιμένω να γίνει μόνη της η δουλειά όταν ο λογιστής στέλνει στο ΙΚΑ καταστάσεις που δείχνουν 2 άτομα 3ωρα τη μέρα να δουλεύουν σε μια καφετέρια. Τι σκατα, τόσο πολύ λογικό τους φαίνεται; Συμφωνώ σε αυτό που λες αλλά δεν γίνεται πάντα. Φίλε μου γίνεσαι παράλογος. Κανείς δεν ασχολείται με το περιεχόμενο των καταστάσεων. Καταχωρούν αυτά που βλέπουν χωρίς να κάνουν ερωτήσεις. Αν εσύ δεν κάνεις την κίνηση να ανοίξεις θέμα μην περιμένεις να γίνει από μόνο του. Προς το παρόν πας και τον δίνεις στεγνά και κάνεις τον σταυρό σου αλλά δώσε τον όμως. 1
Rodes Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Άν δεν μάθουμε να τους δίνουμε με την πρώτη δεν θα αλλάξει τίποτα. Το φαινόμενο αυτό υπάρχει γιατί οι εργοδότες ξέρουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν άμεση ανάγκη τα λεφτά ακόμα και μαύρα. Άν όλος ο κόσμος κάρφωνε με την πρώτη δεν θα είχαμε τέτοιο πρόβλημα. 2
txcellas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Σε ένα αντίστοιχο μαγαζί με delivery (επαρχία) ο ιδιοκτήτης δεν κολλούσε ένσημα (όλα) στους εργαζόμενους. Ένας από αυτούς πήρε την απόφαση και έκανε μια ωραία καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας. Το αποτέλεσμα; Ο ιδιοκτήτης πρέπει να πληρώσει τώρα 40000 ευρώ. Τα σχόλια δικά σας.. Προσωπικά γούσταρα. Ελπίζω και οι άλλοι ιδιοκτήτες πλέον να είναι σωστοί στα παιδιά που δουλεύουν. 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 15512 καλείτε 9-3 για να σας κατευθύνουν Ενώ εξηγούσα με ενθουσιασμό, έκλεισε γιατί μάλλον είναι με πληρωμή. Μου άδειασε τη κάρτα και έπεσε η γραμμή. 5ψήφιος, σωστά.. Δεν έχω και σταθερό.
vspyr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Ενώ εξηγούσα με ενθουσιασμό, έκλεισε γιατί μάλλον είναι με πληρωμή. Μου άδειασε τη κάρτα και έπεσε η γραμμή. 5ψήφιος, σωστά.. Δεν έχω και σταθερό. Πάρε από σταθερό συγγενή ή γνωστού σου. Δεν καταγράφονται οι κλήσεις και δεν υπάρχει αναγνώριση Για δοκίμασε και αυτό να μας πεις αν λειτουργεί: www.ekatanalotis.gr/1867/μειώστε-τις-χρεώσεις-των-πενταψήφιων
mrfan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Πάτε για δουλειά, συμφωνείτε σε ένα σωρό ανοησίες για τον ένα ή τον άλλο λόγο και μετά κλαίτε την μοίρα σας. Αν είχε συμφωνήσει να σε πληρώνει δώρα, υπερωρίες κλπ και δεν στα έδωσε , είμαι μαζί σου. Αν από την αρχή είπε ξεκάθαρα ότι θα σου δίνει μόνο μεροκάματο, τα ήθελες και τα έπαθες 4
YourTrueLegend Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Oχι μονο τα ηθελε και τα επαθε, αλλα με τη σταση του επικροτει τετοια αφεντικα και τους δινει το πρασινο φως να συνεχιζουν αυτες τις -παρανομες- συμπεριφορες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Αν από την αρχή είπε ξεκάθαρα ότι θα σου δίνει μόνο μεροκάματο, τα ήθελες και τα έπαθες Δεν κατάλαβα από πότε είναι νόμιμο να αποφασίζει το κάθε αφεντικό τι θα σου πληρώνει και τι όχι? Αν έχουν @@ τέτοια αφεντικά να κάνουνε συμβάσεις που θα λένε ότι θα πληρώνουν μόνο το μεροκάματο να δεις μετά πρόστιμα που θα πέσουν. TS πήγαινε στο σωματείο σου έβαλα λινκ στην προηγούμενη σελίδα.
gokuthelegend Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Πάτε για δουλειά, συμφωνείτε σε ένα σωρό ανοησίες για τον ένα ή τον άλλο λόγο και μετά κλαίτε την μοίρα σας. Αν είχε συμφωνήσει να σε πληρώνει δώρα, υπερωρίες κλπ και δεν στα έδωσε , είμαι μαζί σου. Αν από την αρχή είπε ξεκάθαρα ότι θα σου δίνει μόνο μεροκάματο, τα ήθελες και τα έπαθες Αν είσαι χρόνια άνεργος, οι λογαριασμοί τρέχουν και πρέπει να ζήσεις εσύ και όσοι έχεις στο κεφάλι σου, θα συμφωνήσεις με ότι θα σου πει ο εργοδότης και θα πεις και ένα τραγούδι.
YourTrueLegend Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Αν είσαι χρόνια άνεργος, οι λογαριασμοί τρέχουν και πρέπει να ζήσεις εσύ και όσοι έχεις στο κεφάλι σου, θα συμφωνήσεις με ότι θα σου πει ο εργοδότης και θα πεις και ένα τραγούδι. Το τραγουδι μεσα σε τεχνολογικα φορουμ σε τοπικ σαν αυτο...
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Αν είσαι χρόνια άνεργος, οι λογαριασμοί τρέχουν και πρέπει να ζήσεις εσύ και όσοι έχεις στο κεφάλι σου, θα συμφωνήσεις με ότι θα σου πει ο εργοδότης και θα πεις και ένα τραγούδι. Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε κάποιοι. Κι οχι εαν ο μισθός που δίνει ο εργοδότης δεν επαρκεί για να καλύψεις τις βασικές σου ανάγκες και τα έξοδα, δεν θα μιλήσω καν για φαγητό αλλά για ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ τηλέφωνο ενοίκιο κοινόχρηστα, δεν συμφέρει να πας σε αυτή την δουλειά, γιατί πάλι δεν θα μπορέσεις να καλύψεις τίποτα και θα έχεις φάει και όλα τα σκατά της δουλειάς. Επίσης σωστά τα είπε ο προηγούμενος που τον σχολίασες, όσοι καταδέχονται συνθήκες και πράγματα που δεν θέλουν να μην κλαίγονται στα forums, με δική τους θέληση τα καταδέχτηκαν. 1
mrfan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Αν είσαι χρόνια άνεργος, οι λογαριασμοί τρέχουν και πρέπει να ζήσεις εσύ και όσοι έχεις στο κεφάλι σου, θα συμφωνήσεις με ότι θα σου πει ο εργοδότης και θα πεις και ένα τραγούδι. Συμφωνώ 100 % μαζί σου. Και εγώ το ίδιο θα έκανα και συνεχιζω να το κάνω. Όμως, αν ποτέ με διώξει, δεν θα αρχίσω να τον κυνηγάω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα