GusHLR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Γεια σας , λοιπόν έχω USB stick 2Gb όπου για έναν περίεργο λόγο έχει προστασία εγγραφής , μπορείτε να μου πείτε πως το βγάζω ; επίσης έχω άλλο ένα το οποίο το βάζω στο pic και ενώ το αναγνωρίζει δεν μπορώ να κάνω τίποτα
Undertaker25 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Τσέκαρε το σχετικό τόπικ. http://www.insomnia.gr/topic/653008-δεν-μπορώ-να-γράψω-σε-ένα-στικακι-λόγω-δικεωματω/ Αν καμία από τις λύσεις δεν σε βοηθήσει, έχει χαλάσει το στικάκι.
GusHLR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Τσέκαρε το σχετικό τόπικ. http://www.insomnia.gr/topic/653008-δεν-μπορώ-να-γράψω-σε-ένα-στικακι-λόγω-δικεωματω/ Αν καμία από τις λύσεις δεν σε βοηθήσει, έχει χαλάσει το στικάκι. Τρομάρα σου έχεις και τον Τακερ φωτό , εμείς εδώ είμαστε τρελοί οπαδοί του Ρομαν Ρεινς . Το ένα που δεν λειτουργεί καν θα το πάω πίσω και το άλλο θα δοκιμάσω από δυο pc να κάνω αυτά που λέει στο άλλο topic
Undertaker25 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Λίγα τα λόγια σου για τον Taker μη γίνουμε μπίλιες
GusHLR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Χαχχχαα εντάξει , τίμιος ! Από τους αγαπημένους μου είναι ο γέρος Λοιπόν έψαξα και έκανα ότι χρειάζεται αλλά τελικά δεν κατάφερα τίποτα
GusHLR Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει λίγο περισσότερο με αυτό το θέμα ; Η απλά να πετάξω το στικάκι ;
Alexlooker Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Το περιεργο ειναι, που-πως τα βρηκες, καλα κανουν και ειναι "κλειδωμενα"!
Diskimpex Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Τσεκαρε αν σε αλλο μηχανημα το βλεπει κλειδωμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα