mkp Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι αλλά το πιστωτικό κανονικά δεν το δίνει η Sapphire στο κατάστημα , αλλα στον εδώ αντιπρόσωπο. Αυτό δεν μου το διευκρινίσανε, άλα δεν έχει και σημασία. Τελικά ο ts δεν έχει βγάλει άκρη ακόμα , να μας πει ???? όχι έχω μείνει ακόμα στο τηλεφώνημα που μου είχανε κάνει πριν 15 ήμερες, που είχανε πει ότι θα δούνε τι καλύτερο μπορούν να κάνουνε, δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο από τότε, άπλα περιμένω.
jobous Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 15 μέρες είναι πολλές. Αν τους αφήσεις θα περιμένεις για πολύ καιρό ακόμα..... Κάπως πρέπει να τους κουνήσεις γιατι αυτοί πρέπει να πιστεύουν ότι έχουν πράξει καλώς μέχρι τώρα....
djuan1988 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδή εσύ περιμένεις μετά από 15 ημέρες ότι θα σε πάρουν τηλέφωνο;
ilos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δε νομίζω οτί h sapphire μπαίνει καν στην διαδικασία να δίνει πιστωτικά imo. Θα δώσει ή την ίδια κάρτα επισκευασμένη, ή κάποια παρόμοια refurbished. Επίσης το digital master έχει κάποιο "θέμα" με το να σηκώνει τηλέφωνα γενικά. Εδώ τους έπαιρνα όχι να τους ενοχλήσω, αλλά για να αλλάξω parts που τελικά δεν είχαν διαθεσιμότητα από μεριάς τους για να βγει τελικά η παραγγελία.
jgeorgiou Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 ~Palpatin~ τώρα είδα την απάντηση σου στην προηγούμενη σελίδα , μπορεί να πιστώσει ότι θέλει π.χ. έκπτωση επι της % για κάποιο λόγο δεν είναι φορολογική παράβαση για να ασχοληθεί το ΣΔΟΕ
~Palpatin~ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 ~Palpatin~ τώρα είδα την απάντηση σου στην προηγούμενη σελίδα , μπορεί να πιστώσει ότι θέλει π.χ. έκπτωση επι της % για κάποιο λόγο δεν είναι φορολογική παράβαση για να ασχοληθεί το ΣΔΟΕ Δεν καταλαβα για ποιο ποστ λες, αλλα σε αυτο που λες κανεις λαθος. Το οτι ισως δεν καθησει να ασχοληθει το ΣΔΟΕ σε απλο τυπικο ελεγχο ναι συμφωνω αλλα σε καταγγελια μια χαρα παραβαση ειναι
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δε νομίζω οτί h sapphire μπαίνει καν στην διαδικασία να δίνει πιστωτικά imo. Θα δώσει ή την ίδια κάρτα επισκευασμένη, ή κάποια παρόμοια refurbished. Επίσης το digital master έχει κάποιο "θέμα" με το να σηκώνει τηλέφωνα γενικά. Εδώ τους έπαιρνα όχι να τους ενοχλήσω, αλλά για να αλλάξω parts που τελικά δεν είχαν διαθεσιμότητα από μεριάς τους για να βγει τελικά η παραγγελία. h sapphire και ολες οι εταιριες που ξερω στα καταστηματα κανουν αντιλογισμο δεν στελνουν αλλη καρτα δηλαδη εστειλες μια 390χ που απο εμενα την αγορασες 300 ευρω στην αγορα που εκανες τωρα η στην επομενη παραγγελια θα εχεις -300 ευρω 2
thor777 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 h sapphire και ολες οι εταιριες που ξερω στα καταστηματα κανουν αντιλογισμο δεν στελνουν αλλη καρτα δηλαδη εστειλες μια 390χ που απο εμενα την αγορασες 300 ευρω στην αγορα που εκανες τωρα η στην επομενη παραγγελια θα εχεις -300 ευρω Τις περισσότερες φορές γίνεται αυτό που λες αλλά στην περίπτωση του φίλου αποκλείεται να πούλησε η sapphire την R9 390 100 ευρώ οπότε στην συγκεκριμένη περίπτωση είτε το κατάστημα είτε η sapphire είτε και οι δύο πάνε να "ρίξουνε" τον TS πάντα σύμφωνα με αυτά που γράφει εδώ. Βέβαια δεν βλέπω να καίγεται και πολύ όταν λέει ότι έχουν περάσει 15 μέρες από την τελευταία επικοινωνία και ακόμα περιμένει.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Τις περισσότερες φορές γίνεται αυτό που λες αλλά στην περίπτωση του φίλου αποκλείεται να πούλησε η sapphire την R9 390 100 ευρώ οπότε στην συγκεκριμένη περίπτωση είτε το κατάστημα είτε η sapphire είτε και οι δύο πάνε να "ρίξουνε" τον TS πάντα σύμφωνα με αυτά που γράφει εδώ. Βέβαια δεν βλέπω να καίγεται και πολύ όταν λέει ότι έχουν περάσει 15 μέρες από την τελευταία επικοινωνία και ακόμα περιμένει. Το ξερω απαντησα στο φιλο πιο πανω που λεει οτι οι εταιριες στελνουν μια και εξω καρτα αντι πιστωτικου Καρτα θα στειλουν στην περιπτωση που η καρτα ειναι ακομα σε παραγωγη Για την συγκεκριμενη περιπτωση , υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες αγορασε το καταστημα την καρτα χωρις εγγυηση (ανακατασκευασμενη) το καταστημα αγορασε την καρτα σαν ιδιωτης οποτε μπορει η καρτα να ειανι εκτος εγγυησης και απλα να προσπαθουν τα τα μπαλωσουν 2
~Palpatin~ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Εγω παντως παιρνω τηλεφωνο εκει στην Sapphire και του λεω του φιλου "Ελα Tsen Lee πιασε 2 R580 και στειλτες σουμπιτο. Εχουμε γινει φιλαρακια σου λεω!!!! Μου αρεσει που τρωτε το παραμυθι η Sapphire εστειλε πιστωτικο ή το καταστημα αγορασε απο εκει!!!!!! Απιστευτο αλλα μετα απο τοσα μνημονια μαλλον οχι τοσο. h sapphire και ολες οι εταιριες που ξερω στα καταστηματα κανουν αντιλογισμο δεν στελνουν αλλη καρτα δηλαδη εστειλες μια 390χ που απο εμενα την αγορασες 300 ευρω στην αγορα που εκανες τωρα η στην επομενη παραγγελια θα εχεις -300 ευρω Εσυ φιλε μου σιγουρα ξερεις τι σου γινεται. Ευτηχως μια φωνη λογικης εδω μεσα. Μια διορθωση μονο, η πραξη δεν ειναι αντιλογισμος αλλα οκ το νοημα και η κινηση που αναφερεις ειναι η σωστη. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Εγω παντως παιρνω τηλεφωνο εκει στην Sapphire και του λεω του φιλου "Ελα Tsen Lee πιασε 2 R580 και στειλτες σουμπιτο. Εχουμε γινει φιλαρακια σου λεω!!!! Μου αρεσει που τρωτε το παραμυθι η Sapphire εστειλε πιστωτικο ή το καταστημα αγορασε απο εκει!!!!!! Απιστευτο αλλα μετα απο τοσα μνημονια μαλλον οχι τοσο. Εσυ φιλε μου σιγουρα ξερεις τι σου γινεται. Ευτηχως μια φωνη λογικης εδω μεσα. Μια διορθωση μονο, η πραξη δεν ειναι αντιλογισμος αλλα οκ το νοημα και η κινηση που αναφερεις ειναι η σωστη. Kαλα σιγουρα στην ουσια αυτο γινεται της διαφορες της βρισκουν στην επομενη παραγγελια , πιο συγκεκριμενα ο αντιπροσωπος κοβει πιστωτικο στην καρτελα του πελατη και στην επομενη παραγγελια μεινουν το ποσο , τα λογιστικα δεν τα κατεχω πολυ αλλα πριν ~10 χρονια στο πλαισιο ετσι γινοταν συνηθως παιζει και ο εισαγωγεας στην μεση σπανια θα εχει αμεση επαφη το τελικο καταστημα με το εργοστασιο , πχ το πλαισιο ειναι και εισαγωγεας της sapphire οποτε στελνει απευθειας στο κεντρικο σερβις στην ευρωπη Τωρα οι πατεντες που κανουν μικροτερα καταστηματα για να μπορουν να πουλανε σε τιμες ξευτιλα και να νομιζεις οτι βγαινεις κερδισμενος ειναι αλλη ιστορια για να εχετε μια ιδεα αν ο κυρ μητσος αγορασει μια 1080ΤΙ με εγγυηση 500 ευρω , την ιδια καρτα ανακατασκευασμενη για οποιοδηποτε λογο χωρις εγγυηση βεβαια (η καποιες φορες με 6μηνη εγγυηση) θα την παρει 300 , οταν πας μετα εσυ στο κυρ μητσο και του πεις ξες μητρο χαλασε η καρτα μου ο νομος λεει οτι εχω εγγυηση 2 χρονια φτιαχτην μου τοτε αρχιζουν τα κουλα , να η αντιπροσωποια ζηταει λεφτα για επισκευη , να μου κοψαν πιστωτικο 10 ευρω και 1002 δικαιολογιες , βεβαια τωρα τελευταια μαθαινω ενφανιζονται και οι εξελιγμενοι κυρ μητσοι που φουρνιζουν καρτες και σου λενε οτι φτιαχτηκε 3
~Palpatin~ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Έτσι όπως τα λες είναι φίλε μου σε διόρθωσα μόνο στην ορολογία γιατί θα έβρισκε πάτημα κάποιος να πει τα δικά του. Η διαδικασία όμως είναι ακριβώς αυτή που περιγράφεις.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Κάνε και μια καταγγελία στην εκποιζώ Πάντως να ξέρεις ότι η κάρτα φτιάχνεται με reflow ή reballing
thor777 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Εγω παντως παιρνω τηλεφωνο εκει στην Sapphire και του λεω του φιλου "Ελα Tsen Lee πιασε 2 R580 και στειλτες σουμπιτο. Εχουμε γινει φιλαρακια σου λεω!!!! Μου αρεσει που τρωτε το παραμυθι η Sapphire εστειλε πιστωτικο ή το καταστημα αγορασε απο εκει!!!!!! Απιστευτο αλλα μετα απο τοσα μνημονια μαλλον οχι τοσο. Εντάξει γίνε εσύ προθυπουργός να μας βγάλεις απο τα μνημόνια. Επι του θέματος ο TS αναφέρει οτι η sapphire του έστειλε το παρακάτω e-mail : Dear customer: We are sorry to hear that. This SN that our RMA center already credit back to the distributor and we don't know why they blame this to us. Of course that RX560 is not equal performance to R9 390. Thanks. H ίδια η sapphire λοιπόν λέει οτι εστειλε πιστωτικό εκτός και αν τα αγγλικά μου δεν είναι καλά και το credit back σημαίνει κάτι άλλο. Το οτι το μαγαζί δεν αγόρασε κατευθείαν απο την Sapphire λίγη σημασία έχει , το RMA έγινε κανονικά και το επιβεβαιώνει και η ίδια η εταιρία. Ουτε πιστεύουμε ούτε υποθέτουμε τίποτα απλά σχολιάζουμε με βάση αυτά που αναφέρει ο TS. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα