Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπας και σωθεί και ο επόμενος....

Και πρόσεχε μην πέσεις στην παγίδα να τους εκβιάσεις με φράσεις του τύπου ή μου δίνετε τα λεφτά ή θα σας κάνω αυτό...[/quote

Αγαπητέ όλα αυτά τα μαγαζιά πατάνε στο γεγονός ότι παραεισαγουν προϊόντα σε τιμές χώμα και τον Ελληναρας τον ενδιαφέρει μόνο να παραλάβει σε χαμηλή τιμή.

Δείτε σχεδόν όλα τα σκρουτζομαγαζα που έχουν 4.5/5 σε αξιολογήσεις...

Εκεί πατάνε και τα μαγαζιά.

• Like 2
Δημοσ.

Κατα 99% το κατάστημα ψεύδεται αλλά ας περιμένουμε τα πραγματικά στοιχεία. Μου κάνει εντύπωση πάντως να πουν τέτοιο χοντρό ψέμα , δηλαδή αν ο πελάτης δεν είναι τελειώς άσχετος και αφελής και έχει κανένα γνωστό δικηγόρο δεν φοβούνται για τις συνέπειες ?

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά θα πήγαινα εκεί με δικηγόρο αλλά δεν θα τους έλεγα ότι είναι δικηγόρος έτσι για να ρέει η συζήτηση να έβλεπα τι μαλακίες θα έλεγαν.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστός:)

Εμένα κάτι μου λέει ότι αν του πιστώσουν λιγότερα χρήματα από την πίστωση

της εταιρίας για το συγκεκριμένο προϊόν, μπορεί να είναι και φορολογική παράβαση.

Δεν το ξέρω, το υποθέτω.

Σίγουρα ένας δικηγόρος μπορεί να τον καθοδηγήσει αν μπορεί να στοιχειοθετηθεί

η απάτη, εφόσων στοιχειοθετηθεί αν έχει να κερδίσει κάτι ο ts και φυσικά αν για

maximum damage μπορεί να τους κοπανήσει και μια καταγγελία στο ΣΔΟΕ.

Εγώ σας το γράφω εντίμως, αν ήμουν στη θέση του ts, ακόμα κι αν έβγαινα

χαμένος στο σύνολο, από έξοδα δικηγόρου παράβολα κλπ, θα τους έτρεχα.

• Like 10
Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο. Έτσι και τους έχει επιστρέψει η Sapphire φουλ ποσό για την κάρτα και αυτοί μετά απλά τράβηξαν μια 560 από το ράφι και τσέπωσαν τα υπόλοιπα πραγματικά δεν θα με ένοιαζε να μείνω και με iGPU, ΣΔΟΕ με την μια.

Δημοσ.

ο ΣΔΟΕ δεν έχει σχέση , φορολογικά πιστώνουν ότι θέλουν και είναι εντάξει

είναι θέμα προστασίας του καταναλωτή

επιλογές

α) ίδιο προιον

β) ισοδύναμο ή καλύτερο καινουριο

γ) πίστωση ποσού όσο ακριβώς αγόρασες

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάντως με αυτό που έκαναν θα έφτιαχνα νέο σύστημα με coffee lake εκεί. Και προπαντώς, δεν χρειάζεται φωνές. Έχεις δίκιο, οπότε τον αφήνεις να πει ότι παπαριά θέλει και μετά του λες τι θες. Αν συμφωνήσει, τότε λες τι σκοπεύεις να κάνεις. 

Και θυμήσου, δεν κάνεις εκβιασμό, κάνεις συμβιβασμό.

• Like 2
Δημοσ.

ο ΣΔΟΕ δεν έχει σχέση , φορολογικά πιστώνουν ότι θέλουν και είναι εντάξει

είναι θέμα προστασίας του καταναλωτή

επιλογές

α) ίδιο προιον

β) ισοδύναμο ή καλύτερο καινουριο

γ) πίστωση ποσού όσο ακριβώς αγόρασες

Οχι φιλε μου δεν πιστωνουν οτι θελουν, που το εχεις διαβασει αυτο;

Να στα πω αναλυτικα

α) δελτιο παραλαβης της καρτας που πηγες (χαλασμενη), πιστωτικο της παλιας στην αξια της, αποδειξη νεας στην ιδια τιμη

β) ουσιαστικα οτι και στο α) 

και γ) αυτος ειναι ουσιαστικα ο ΣΩΣΤΟΣ τροπος, τα αλλα 2 ειναι φορολογικα ναι μεν σωστα αλλα...

Οτιδηποτε αλλο ειναι παρανομο και μπορει να επεμβει και το ΣΔΟΕ και η αστυνομια.

Ελπιζω να σε καλυψα.

• Like 3
Δημοσ.

Update:

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν να τους στείλω την απάντηση τις sapphire για να δούνε τι καλύτερο μπορούν να κάνουν.

απαντήση από digital-master

Καλημέρα σας, σε αυτό που σας λέει η Sapphire έχει δίκιο απλά μας έδωσαν πιστωτικό 94€ οπότε εμείς για να σας δώσουμε την 560 δίνουμε χρήματα επιπλέον, έχουμε και το πιστωτικό τιμολόγιο από τον προμηθευτή σε περίπτωση που μας το ζητήσουν οπότε το να μας μεταφέρουν την ευθύνη σε εμάς αλλά χωρίς αποδείξεις και να δίνουν την εντύπωση ότι εκμεταλλευόμαστε την περίπτωση είναι κάπως ανήθικο. Αν έχετε την καλοσύνη να μας δώσετε το mail με το οποίο ανταλλάζετε τα μηνύματα αυτά ώστε να τους στείλουμε το πιστωτικό τιμολόγιο που έχουμε στα χέρια μας ώστε να λύσουμε το πρόβλημα που έχει προκύψει. Σκοπός μας δεν είναι να εξαπατήσουμε τον πελάτη και δεν το έχουμε κάνει ποτέ, αλλά να τον εξυπηρετήσουμε σε κάθε περίπτωση. Σας καταλαβαίνουμε απόλυτα οπότε και εμείς θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να έχει αίσιο τέλος η υπόθεσή σας.
Δημοσ.

Χαμηλότερης απόδοσης προϊόν δεν παίρνεις σε καμία περίπτωση που να χτυπιούνται κάτω. Ας τα βρουν μεταξύ τους, ή ίδια ή αντίστοιχη κάρτα και αν δεν υπάρχει, για οποιονδήποτε λόγο, τα χρήματα που λέει η απόδειξη σου πίσω. End of story.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού στην αρχή σου είπαν ότι τους έστειλε η sapphire μια RX 560. Οι άνθρωποι ψεύδονται ασυστόλως. Μην τους δίνεις κανένα e-mail ,  ζήτα τους το πιστωτικό τιμολόγιο και περισσότερο από περιέργεια επικοινώνησε και με την Saphirre να δούμε τι θα σου πουν και αν πράγματι έδωσε μόνο 94 €. Ακόμα όμως και έτσι να είναι εσύ έχεις δικαίωμα από τον νόμο να ζητήσεις από το μαγαζί επιστροφή του συνόλου των χρημάτων  ή αντικατάσταση με ισάξια ή καλύτερη κάρτα ανεξάρτητα από το τι πιστωτικό τους έκοψε η sapphire. Αν αρνηθούν τότε ακολουθείς την νομική οδό , για αρχή Γ.Γ.Κ - Συνήγορος και βλέπεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο το χα δει στο πλαισιο σου κοβανε πιστωτικο της παλιας οχι στην αξια της αλλα οσο θελανε

ειχα παει στο υποκ/μα ηρακλειου και μετα απο φωνες και εκνευρισμο δωσανε ακριβως την ιδια - που ορκιζοτανε οτι δε γινοτανε , δεν υπηρχε κτλ .

Αλλα εσυ 375 ευρώ εδωσες οχι 94 . Τωρα πως πας και στα Χανια ειναι ενα θεμα (εχω παρει  και 2 pc απο αυτους)....

Κριμα να βλεπω οτι αλλο ενα ελ.  κατάστημα με καλες αξιολογήσεις εχει σοβαρο θεμα στις εγγυησεις ... αυτο που λεει ο Fulgore δυστηχως ισχυει και ακριβα να παρεις κατι - βλεπε γνωστες αλυσιδες

• Moderators
Δημοσ.

Update:

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν να τους στείλω την απάντηση τις sapphire για να δούνε τι καλύτερο μπορούν να κάνουν.

απαντήση από digital-master

Zητα το πιστωτικο τιμολογιο που εχει το καταστημα στα χερια τουκαι ξανα κανε ερωτηση στην sapphire (χλωμο εως απιθανο το θεωρω να επαιξε κατι τετοιο)

• Super Moderators
Δημοσ.

Μα είναι δυνατόν από τη μία η Sapphire να λέει "Of course that RX560 is not equal performance to R9 390." κι από την άλλη να έχει πιστώσει μόνο 94 euro?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...