kleo1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 πάλι καλά γιατί νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που δεν κατάλαβα τίποτα αλλά ντρεπόμουν να το γράψω 5
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 οχι οντως συγνωμη το εκτροχιασα εγω Το κομμάτι της συστατικής σας ειπα πως το ανεφερα ειρωνικα, διοτι αυτο θεωρω πως θα επρεπε να ηταν το τιμημα για την "κακη οδηγηση / αποδοση" μαζι με χαρτια απολυσης δεν συναιβει αυτο, ουτε να τον απολυσουν δεν ηθελαν, μια ζωη πληρωνε οτι ζημιες και δεν ειχε (ουσιαστικο) κερδος (για το τιμημα της ζωης του) και στο τελος του πηραν και την αποζημιωση υ.γ: Κακος οδηγος δεν ειναι, από τους πιο προχω ειναι θα ελεγα, μεταξυ μας το ανοιγει το κινητο του ο π__ς ομως για να κανει Multitask στα φαναρια, αλλα ποιος ταριφας δε το κανει - μη πεσετε να μας φατε σε αυτο..
AristidisZ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Την εικονική αποζημίωση του πήραν, σε περίπτωση που ξέχασες τι γράφεις παραπάνω...
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Yup. Του έλεγαν να παραιτηθει. Απλα να υπογραψει και να φυγει. Την ειπα εικονικη γιατι του εκαναν και χαρη να τον διωξουν "επισημα".
defacer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Υποθέτω κατά τύχη τον απέλυσαν επίσημα, δεν υπάρχει περίπτωση να ζήτησε απόλυση για να πάρει ταμείο ανεργίας και να του είπαν απόλυση σου δώσαμε αλλά μην ακούσω μαλακίες για αποζημίωση. Έτσι; Το λέω γιατί μερικοί κακοήθεις μπορεί να φανταστούν ότι δε μας λες από μόνος σου όλα όσα ξέρεις για την περίπτωση... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Εταιρικό αυτοκίνητο και πλήρωνε αυτός για τις ζημιές; Αυτό είναι τελείως παράτυπο. Αν είναι άσχετος οδηγός και σου κάνει υπερβολικές ζημιές, τον απολύεις γιατί δεν ξέρει καλά την δουλειά του. Κατα τ'άλλα, εφόσον του πρότεινες να παραιτηθεί, κανονικά δεν έπρεπε να πάρει καν αποζημίωση. Αυτός μάλλον ζήτησε να απολυθεί εικονικά για να μπει στο ταμείο ανεργίας.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια,ο δικός μου δεν ήθελε καν να φύγει. Δεν σας είπα πως ήθελε να φύγει. Απλά του ανακοίνωσαν σε μια φαση πως θα τον έδιωχναν, απλα να υπεγραφε και παρετησης για να μην παρει λεφτα. Νοιμίζεται ειναι ευρεως γνωστο αυτο το κολπο τον εργοδοτων. Χρειάζεται τα χρήματα. Απλά το ένα από τα 2 owners τον έχει ψήσει για τις ζημιες, και του παιζει ψυχολογικα με το προγραμμα του καθημερινα για να κοπει.
unforgiven Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδή... έρχεται ο εργοδότης σου και σου λέει "υπόγραψε πως παραιτείσαι γιατί θέλω να σε διώξω χωρίς αποζημίωση" και εσύ υπογράφεις; Διαφορετικά, τι; Θα σε απολύσει; 2
tsioulak Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδή... έρχεται ο εργοδότης σου και σου λέει "υπόγραψε πως παραιτείσαι γιατί θέλω να σε διώξω χωρίς αποζημίωση" και εσύ υπογράφεις; Διαφορετικά, τι; Θα σε απολύσει; Θα σου κανει την ζωη κολαση μεχρι να παραιτηθεις ή να βρει ενα πατημα να σε διωξει χωρις αποζημιοση (υπαρχουν καποια αλλα δεν ξερω ποια ειναι). 1
Vassilis_24 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Το ότι τσοντάρεις για σουβλάκι είναι σημαντικό κομμάτι της ιστορίας ή για να δώσεις ρεαλιστική χροιά το έβαλες; 4
kleo1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Θα σου κανει την ζωη κολαση μεχρι να παραιτηθεις ή να βρει ενα πατημα να σε διωξει χωρις αποζημιοση (υπαρχουν καποια αλλα δεν ξερω ποια ειναι). τέτοια άτομα όμως όλο και κάποια πουστιά θα έχουν κάνει γενικώς.. οπότε μπορείς να κινηθείς αναλόγως. θα με "παραιτήσει" με τον τρόπο που αναφέρεις ο εργοδότης μου τη στιγμή που έχει ανασφάλιστους στο μαγαζί του και κάνει κάτι κομπινούλες με "μαύρα"; μάντεψε τι θα κάνω. 1
toyo73 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Φαντασου να μην ηταν και και φιλος του πατερα του φιλου σου το αφεντικο. Παντως, και εγω εαν ειχα οδηγο που καθε μερα μετα το τελος τις εργασιας, αντι για τα κλειδια στα γραφειο, μου εφερνε το τιμονι και τον λεβιε ταχυτητων στο χερι, θα τον ειχα σουταρει. 1
billiboo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια,ο δικός μου δεν ήθελε καν να φύγει. Δεν σας είπα πως ήθελε να φύγει. Απλά του ανακοίνωσαν σε μια φαση πως θα τον έδιωχναν, απλα να υπεγραφε και παρετησης για να μην παρει λεφτα. Νοιμίζεται ειναι ευρεως γνωστο αυτο το κολπο τον εργοδοτων. Χρειάζεται τα χρήματα. Απλά το ένα από τα 2 owners τον έχει ψήσει για τις ζημιες, και του παιζει ψυχολογικα με το προγραμμα του καθημερινα για να κοπει. και αφου χρειαζεται τα χρηματα γιατι τον εβαλες να παραιτηθει?
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Θα σου κανει την ζωη κολαση μεχρι να παραιτηθεις ή να βρει ενα πατημα να σε διωξει χωρις αποζημιοση (υπαρχουν καποια αλλα δεν ξερω ποια ειναι). Όχι ο "καλος" εργοδότης, ο φίλος του πατέρα που μόνο φιλικά δε φαίρεται και αυτός (παθητικός), αλλά όπως ακριβώς γράφει ο tsiou ο άλλος εργοδότης του παίζει τρελά καψώνια για να κοπεί. Του έπαιζε, πάει τώρα τελείωσε. Τον γδάραν, έκανε το καλό παιδί, και έμεινε άνεργος στον άσσο πάλι με 800€ στην άκρη μετά από τόσα έτη φουλ εργασίας και προσαρμογής. Απλά βγήκα να σας τα πω γιατί εμένα με έπνιξε αυτή η κατάσταση.. δε μπορώ να καταλάβω πως έχουμε προσαρμοστεί σε τέτοιες αηδίες. Ξέρω πως είμαστε γεμάτοι ψέματα σαν χώρα, βόλεμα και τεμπελιά.. αλλά αν δεν μας προσέξουν οι εργοδότες μόνο χειρότερα βλέπω να πηγαίνουμε - δεν είναι εργατικότητα να έχεις τον μπαμπούλα από πάνω σου να σε εκβιάζει για το κάθε τι.
tsioulak Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 δεν είναι εργατικότητα να έχεις τον μπαμπούλα από πάνω σου να σε εκβιάζει για το κάθε τι. Αυτό είναι μεγάλη κουβέντα, ελάχιστοι εργοδότες καταλαβαίνουν οτι ο υπάλληλος αποδίδει καλύτερα (είναι πιο παραγωγικός) οταν είναι χαρούμενος και δεν έχει τον μπαμπούλα απο πάνω του, απο την αλλη βέβαια υπάρχουν και καποιοι (δεν μπορώ να μαντέψω ποσοστό) υπάλληλοι που είναι μ@λ@κες και αν δεν έχουν τον μπαμπούλα δεν θα κάνουν τίποτα, μια τρίτη περίπτωση βέβαια είναι να μην είναι μ@λ@κας ο υπάλληλος αλλα να παίρνει τοσο λίγα χρήματα που να μην τον ενδιαφέρει να αποδώσει καλα και σωστά. Γενικά πρέπει να μην είναι μ@λ@κας και εκμεταλλευτής το αφεντικό, να μην μ@λ@κας και τεμπέλης ο υπάλληλος και να πληρώνεται εναν μισθό που να φτάνει (τουλάχιστον) για να ζήσει αξιοπρεπώς. ΥΓ. Πιστεύω μέρος του προβλήματος είναι οτι πολλα αφεντικά δεν προσέχουν να ξεσκαρταρουν τους μ@λ@κες υπαλλήλους που δημιουργούν προβλήματα, σε μερικές περιπτώσεις τους επικροτούν κιόλας (βλεπε πλαίσιο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα