Sanuna Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε:300-400(οσο πιο κατω τοσο το καλυτερο)2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):Instagram, Reddit, Chrome, Youtube3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:Τωρα χρησιμοποιω 5.5" και το μεγεθος μου φαινεται καλο 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):Αναγνωστη δαχτυλικων αποτυπωματων, καλη οθονη και καλη καμερα5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;Ναι(το κυριο κριτηριο μου)6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Η ελλειψη 800αρα μπαντας δεν νομιζω να επηρεαζει τοσο. Στα αγγλικα χρησιμοποιω το κινητο οποτε International ver υποθετω?9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι αλλα δεν πειραζει10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;Android11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;Οχι τοσο αλλα σε αυτα τα λεφτα θα πρεπει να ειναι αξιοπρεπης12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;Και στα δυο δεν εχω θεμα(απλα να προσφερουν τριγωνικη μεθοδο αποστολης αν ειναι απο Κινα)13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);Οχι14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;Καινουργιο Μπορω να περιμενω αρκετο καιρο αν πεσουν οι τιμες. Θα προτιμουσα να αγορασω καποιο κινητο που να μπορω να κανω ευκολα root( Για το adaway κυριως )
papp0us Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Lg g6 από μένα. Έχει τικ σε ολα οσα θες
ziaba Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 εννοείται πας σε oneplus 5 αν δεν σε πειράζει το jelly display
Sanuna Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Το v30 δεν εχει βγει ακομη αλλα οπως ανεφερα μπορω να περιμενω αρκετο καιρο(αν πεσει ποτε σε αυτα τα λεφτα βεβαια). Υπαρχει περιπτωση (αν αξιζει) μεχρι αρχες του 18 να πεσει 450? Επισης το bootloop υφισταται ή ειναι σπανιο? εννοείται πας σε oneplus 5 αν δεν σε πειράζει το jelly display Το jelly display ειναι προβλημα σε ολες τις συσκευες ή αν τυχει? Απο οσο εχω δει η καμερα ειναι μετρια σε σχεση με τους ανταγωνιστες του.
saruman123 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Αν είναι να περιμένεις μέχρι και το 18 τότε τα λέμε του χρόνου..... Όσο για το adaway υπάρχει και το Adguard χωρίς να χρειαστεί root.
ziaba Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Το jelly display ειναι προβλημα σε ολες τις συσκευες ή αν τυχει? Απο οσο εχω δει η καμερα ειναι μετρια σε σχεση με τους ανταγωνιστες του. κάποιοι λένε ότι δεν βλέπουν jelly effect βέβαια ακόμα και η 1+ παραδέχθηκε ότι είναι θέμα hw ... η κάμερα δεν είναι καθόλου μέτρια είναι από τις τοπ αυτή την στιγμή
johnyboy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Αν είναι να περιμένεις μέχρι και το 18 τότε τα λέμε του χρόνου..... Όσο για το adaway υπάρχει και το Adguard χωρίς να χρειαστεί root. θέλει πληρωμή και δεν είναι τόσο καλό όσο το adaway. Αν θες ρουτ πήγαινε σε 1+ σε όλα τα άλλα χάνεις την εγγύηση.
Fulgore Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Τελευταία φορά που κοίταξα το op5 κοστιζε 500ευρω από το store της εταιρείας με την καλή εγγύηση. Σε θεμα έως 400ευρω δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεται συνέχεια...
johnyboy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 εγγυηση, ρουτ και 400 ευρώ δεν υπάρχει.
saruman123 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 θέλει πληρωμή και δεν είναι τόσο καλό όσο το adaway.Ποιος είπε ότι θέλει πληρωμή?Εγώ το χρησιμοποιώ χρόνια και "κόβει" από παντού. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adguard.android.contentblocker&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dblocker&pcampaignid=APPU_1_Znq3WferDoOya_njkcAB
Sanuna Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Αν είναι να περιμένεις μέχρι και το 18 τότε τα λέμε του χρόνου..... Όσο για το adaway υπάρχει και το Adguard χωρίς να χρειαστεί root. To 18 ηταν λιγο υπερβολικο αλλα μου αρεσε πολυ εμφανισιακα.Το adguard νομιζω το ειχα χρησιμοποιησει αλλα δεν ηταν τοσο καλο(το 14 νομιζω). Η εγγυηση δεν με πειραζει τοσο. Απο οτι φαινεται θα κοιταξω ειτε το op5( ή mi6 που υποθετω δεν προτεινεται λογω της καμερας) ειτε το lg g6. Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα