p14767 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 μετα απο 11 μερες αναμονης και αφου επικοινωνησα εγω μαζι τους εφαγα ακυρο (δεν εχουν στοκ) και περιμενω την επιστροφη των μετρητων. ουτεκαποια αντιπροταση ουτε τιποτα, απαραδεκτοι κατα τη γνωμη μου
stelios18120 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Πες τους εσυ για αντιπροταση. Εχετε κανενα σε παρομοια τιμη κτλπ; Κατι μπορει να κερδισεις ετσι.
p14767 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 τους το ειπα, τους ειπα και οτι το τηλεφωνο υπηρχε σε στοκ οταν εκανα την παραγγελια, ουτε την αξια του κουπονιου για να αγορασω κατι αλλο δεν μου εδωσαν, ενα σκετο refund ηταν η μονη προταση τους. Υ.Γ. το αναφερω απλως γιατι αν συμβει κατι παρομοιο σε καποιο ελληνικο μικρομαγαζο θελουμε να τους φαμε, ενω μεγαθηρια δεν κανουν καν καποια αντιπροταση. και το χειροτερο ειναι οτι περιμεναν να επικοινωνησω εγω μαζι τους,τοσες μερες κρατουσαν τα λεφτα μου (και πολλων αλλων) δεσμευμενα και δεν ξερω ποτε ειχαν σκοπο να κανουν την ακυρωση.
stelios18120 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 ωχ κ το ειχα σε εκτιμηση το μαγαζακι.. Καλα με ενα περιστατικο δεν θα γκρεμισουμε κ την φημη τους.ειναι αριστο ηλ.καταστημα
p14767 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Καλα με ενα περιστατικο δεν θα γκρεμισουμε κ την φημη τους.ειναι αριστο ηλ.καταστημα μα και εγω θα ξαναγορασω απο αυτους (δεν υπαρχουν πλεον πολλες επιλογες). το θεμα ειναι 1) αν εκανε το ιδιο ελληνικο καταστημα θα ειχε μπει ηδη black list 2) αν με ενημερωναν νωριτερα θα προλαβαινα το κουπονι για το μοντελο με την 4αρα μνημη-τωρα παει και αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις