Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα είπατε και άλλοι αλλά θα επαναλάβω. Αστεία πράγματα! Πείτε μου ποιος σοβαρός άνθρωπος θα παραγγείλει τώρα το Note 3 και όχι το προ 10 μηνών υπερ-κινητό Note 2 και το Μι6 πού ειναι φτηνότερα, πολύ πιο ισχυρά επεξεργαστικά, πιο όμορφα, με καλύτερες κάμερες (ίσως debatable), ποιοτικότερα υλικά και γενικά κλάσης ανώτερα συνολικά ως συσκευές. Σταμάτησε επίσημα η παραγωγή του Note 2? Αν όχι, αποτελεί το best value premium phablet με Snap 821 νομίζω. Μα είμαστε τρελοί; Η xiaomi τιμολόγησε ψηλά το Note 3 γιατί μάλλον θέλει να ανεβάσει, κι άλλο, τις τιμές και στα flagships της. Θα μπορούσε να ξεκινάει στα 300-320 ώστε σύντομα να πέσει στα 220. Το ίδιο θα γίνει και τώρα βέβαια αλλά ίσως γλυτώναμε μερικές από αυτές τις συζητήσεις. To note 3 βρίσκεται σε έναν περίεργο "χώρο" πιο κοντά σε midrange σε χαρακτηριστικά και hardware και παράλληλα, πιο κοντά σε flagship τιμολογιακά. NΟΤ value for money με άλλα λόγια.

(αυτή τη στιγμή προφανώς)

• Like 1
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω τις αμφιβολιες μου ομως για τις καμερες η ζιαομι ακομα και στις ναυαρχιδες της υστερει απο τις κλασικες εταιρειες.

Επισης καλυτερα η αγορα απο ελλαδα ουτε ταλαιπωρια απο κινες μινες αγγλιες και κερατα η εγγυηση μεγαλη υποθεση,αφηστε και κανα ευρω στη χωρα σας που και που .

Δημοσ.

Α καλα.

Εχει βουηξει ο τοπος, ο μισος κοσμος εχει πληρωσει τελωνειο, αλλα ο "Retromaniac" ειναι πιο εξυπνος απο ολους.

Ποιος κόσμος έχει βουήξει; Όπως είπα ΗΔΗ, αυτό έγινε γιατί τους τελευταίους 2-3 μήνες, μπήκε τελωνείο στα ΕΛΤΑ. Πριν δεν πλήρωνες ούτε για πλάκα αν έπαιρνες μέσω ΕΛΤΑ. Και αυτή την στιγμή στο στέλνουν με μεταφορική άλλη που ΔΕΝ πληρώνεις τελωνείο 100% και κοστίζει 11-15 ευρώ. Τώρα γιατί μου μιλάς ειρωνικά δεν μπορώ να καταλάβω. Και γιατί το nick name μου σε quotes;

Εισαι λαθος, μονο και μονο για να το παιξεις ελιτιστης και "κοιταχτε, εγω αγοραζω πιο εξυπνα απο εσας"

Πάλι προχωράς σε χαρακτηρισμούς, χωρίς να το έχω κάνει. Ναι μπράβο, μπήκα εδώ για να γράψω ότι ψωνίζω πιο έξυπνα από εσάς. Όχι ότι το έφερε ο διάλογος στο αν συμφέρει από κίνα ή όχι.... Τι να πω... Μιλάμε για κόμπλεξ...

1) Κανει ενα μηνα να ερθει ή οχι; Ή σε σενα ερχεται σε 3 μερες;

Κάνει 3-4 εβδομάδες και ΑΞΙΖΕΙ την κάθε μέρα που περιμένω όταν γλιτώνω κατοστάευρα.

2) Εχεις 2ετη εγγυηση απο Ελλαδα; Oχι;

ΌΧΙ. Αλλά εξήγησα γιατί δεν είναι σημαντικό αυτό. Και επίσης εξήγησα ότι τα περισσότερα σκρουτζομάγαζα σε υποστηρίζουν μέσω κίνας. Αυτά για κινέζικα κινητά που είναι το θέμα μας. Όχι για Samsung, lg κτλ Αλλά και εκεί πολύ πιθανών να σε πετάξουν εκτός εγγύησης με "υγρασίες" ή να σε καθυστερήσουν περισσότερο και από κίνα.

3) Σε περιπτωση εγγυησης σε καλυπτει το μαγαζι ή η αντιπροσωπεια οταν αγορασεις απο Ελλαδα; Το πανε-ελα σε Κινα ποσες μερες κανει; Ποσες Αλεκο;

Από επίπεδο συνεχίζεις και χτυπάς ταβάνια. Είσαι και 35 χρονών.

4) Την μιση τιμη θελω να μου πεις. Οχι σε κατι πεταμενες συσκευες που ειναι υπερκοστολογημενες εδω, μπορω να αγορασω τωρα το Xiaomi mi6 μιση τιμη απο Κινα; Εδω εχει 480€, μου το βρισκεις λιγο 240€ απο Κινα; Που ειναι και τιγκα υπερκοστολογημενο εδω.

Το βρίσκεις στα 2/3 της τιμης που είναι 150+ ευρώ. Πληρώνεις και priority line και σου έρχεται μπαμ μπαμ χωρίς τελωνείο. Ακόμη και να χρειαστείς να το στείλεις πίσω μπορείς να πληρώνεις ακριβά μεταφορικά να πάει και να έρθει γρήγορα και πάλι να σου μείνουν.

Σε ευχαριστω.

Μου αρέσει η ευγένειά σου

===

Γενικα απο Κινα δεν αξιζει για κινητα πανω απο 200, μπλεκεσαι με χρονους παραδοσης, με εγγυησεις, με ανταπτορες σε φορτιστες, με ανοιγμενα κουτια κλπ

Αντι να δωσω 300€ να παρω το ΤΑΔΕ κινητο απο Κινα θα δωσω 420-450 και θα:

1) Γλυτωσω ενα μηνα παραδοσης

2) Εχω 2ετη εγγυηση στην χωρα μου

Βλέπε παραπάνω

3) Εχω συσκευη που εχει ολα τα 4g χωρις να αγχωμαι

Παίρνεις πάντα international/global version

4) Kανενα αγχος για τελωνειο

Όπως είπα, κανένα άγχος για το τελωνείο με priority line. Εμ πάση περιπτώση, δηλαδή τι φοβάσαι; Μην το πληρώσεις όσο θα το έπαιρνες Ελλάδα; Αυτή είναι η χειρότερη περίπτωση. Που δεν θα σου τύχει αν πάρεις με priority line.

5) Κλειστο κουτακι που κανω εγω το unbox.

Κλειστό μου έχει έρθει σε ΟΛΕΣ τι περιπτώσεις

αυτα τα "συσσωρευμενα" που λες δεν υπαρχουν, συσσωρευμενα αν βαλω τους μηνες παραδοσης που εχω γλυτωσει με τα κινητα που εχω αλλαξει, ειναι καναδυο χρονια.

Τα λεφτά αποταμιεύονται, για τον χρόνο δυστυχώς ακόμη δεν έχει βρεθεί τρόπος.

Οταν ειχα g3 και μου χαλασε o sim reader, σε 5 μερες ειχα επισκευασμενο κινητο απο αντιπροσωπεια.

Οταν ειχα Jiayu, εφαγα 2.5 μηνες πανε ελα για επισκευη.

Καληνυχτα.

Να, σαι καλά. Άλλος ένας ειρωνικός χρήστης του insomnia, που όταν βλέπει ότι δεν μπορεί να κάνει τον συνομιλητή του να ασπαστεί τις απόψεις του προχωρά σε ειρωνίες, χαρακτηρισμούς και κοροϊδίες...

Ειρωνικοτατος, σαφως, οταν ακουω ψεματα και αντιμετωπιζω ψευτο-ελιτισμους

1) Κλειστο κουτι σε αγορες απο Κινα. Γελαω. 15 εχω φερει. Oλα κλειστα. (Εξαιρεση το Vernee thor)

2) 2/3 της τιμης δεν ειναι μιση. Να μιλησω και εγω με υπερβολες;

3) Πληρωνεις και 17-23€ για priority, μειωνοντας ακομα περισσοτερο το κερδος σου. Εσυ λες για 11-15, εγω στο gearbest στο 1+5 βλεπω 17-23€ Παλι υπερβολες δηλαδη.

4) Κινητο απο Ελλαδα-> Εγγυηση απο Ελλαδα 2ετης και κινητο αντικαταστασης αν ειναι μεγαλος ο χρονος. Μιλαμε για LG/Sony/Samsung/ακομα και Oneplus.

Και φυσικα τα επισημως εισακτεα Xiaomi (και οποιο άλλο εχει ερθει), εγγυηση εδω περα 2ετης.

Ειδικα στο 4, ουτε να το ξαναπεις οτι εχουτν εγγυηση μεσω Κινας. Αν τα κανει κανενας αυτα, ειναι παρανομος.

============

Εσυ περιμενε 1 μηνα να ερθει, για μονοετη εγγυηση με 2 μηνες πηγαινε-ελα να γλυτωσεις 100€

Και ενα τελευταιο, προσωπικο:

Δεν αξιζουν καν ακριβα κινητα απο xiaomi οταν παιρνεις απο εδω P10 και g6 και άλλα σε εξευτελιστικες τιμες. Ποσο μαλλον αν παιξεις μπάλα με μεταχειρισμενα.

Στις μικρες κατηγοριες (note3/ note4) αξιζουν τα κινητακια για την τιμη τους, αλλα σε ναυαρχιδες (mi5-mi5s-mi6) ειναι πισω.

Οποιος τα εχει πιασει στα χερια του ξερει, και εγω τα εχω αγορασει και χρησιμοποιησει ολα αυτα (εκτος απο mi6)

Δημοσ.

Χαίρόμαι που άργησες να απαντήσεις τόσο πολύ. Περίμενες μήπως δεν το προσέξω ή το αγνοήσω και έχεις το τελευταίο λόγο;

Ειρωνικοτατος, σαφως, οταν ακουω ψεματα και αντιμετωπιζω ψευτο-ελιτισμους

Ακόμη και αν νομίζεις ότι ο άλλος είναι ψευτό-ελιτιστης (αμφβάλλω αν γνωρίζεις την σημασία την λέξης γιατί την χρησιμοποιείς λάθος), μπορείς να απαντήσεις χώρις να ειρωνευτείς ή να κοροϊδευεις ειδικά με επίπεδο δημοτικό ("πόσες αλέκο").

1) Κλειστο κουτι σε αγορες απο Κινα. Γελαω. 15 εχω φερει. Oλα κλειστα. (Εξαιρεση το Vernee thor)

Αφού ήταν όλα κλειστά ποιο ήταν το προβλημά σου; :) Και έχεις φέρει 15 κινητά από κίνα και δεν υποστηρίζεις τις αγορές από εκεί; Φαντάσου να τις υποστήριζες. Ούτε εγώ δεν έχω φέρει τόσα.

2) 2/3 της τιμης δεν ειναι μιση. Να μιλησω και εγω με υπερβολες;

Μίλαγα για το συγκεκριμένο. Το note 2 κάποια στιγμή είχε μισή τιμη επειδή ελλάδα κράταγε ψηλά. Εξάλλου ήδη μιλάς με υπερβολές. Δες το απο πάνω νο1 που είπες.

3) Πληρωνεις και 17-23€ για priority, μειωνοντας ακομα περισσοτερο το κερδος σου. Εσυ λες για 11-15, εγω στο gearbest στο 1+5 βλεπω 17-23€ Παλι υπερβολες δηλαδη.

Α σόρρυ έκανα λάθος 6-8 ευρώ. Μεγάλη απόκρυψη. Όταν μιλάμε βέβαια για 150-170 ευρώ φθηνοτερα που έχει το mi6, μικρό το κακό.

4) Κινητο απο Ελλαδα-> Εγγυηση απο Ελλαδα 2ετης και κινητο αντικαταστασης αν ειναι μεγαλος ο χρονος. Μιλαμε για LG/Sony/Samsung/ακομα και Oneplus.

Ρε φίλε μου, πάρε ένα κινητό με 15 ευρώ να έχεις για αντικατασταση. Εξάλλου έχουν αλλάξει 15 κινητά όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχει αναπληρωματικό; Και μετά μου λες για υπερβολές.

Και φυσικα τα επισημως εισακτεα Xiaomi (και οποιο άλλο εχει ερθει), εγγυηση εδω περα 2ετης.

Ειδικα στο 4, ουτε να το ξαναπεις οτι εχουτν εγγυηση μεσω Κινας. Αν τα κανει κανενας αυτα, ειναι παρανομος.

Μόνο αν αγοράσεις μέσω μαγαζιού που φέρνει infoquest και βέβαια τα συγκεκριμένα μοντέλα που φέρνει. Όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά και μοντέλα ΠΑΝΕ ΚΙΝΑ.

============

Εσυ περιμενε 1 μηνα να ερθει, για μονοετη εγγυηση με 2 μηνες πηγαινε-ελα να γλυτωσεις 100€

150 ακόμη και με τα μεταφορικά.

Και ενα τελευταιο, προσωπικο:

Δεν αξιζουν καν ακριβα κινητα απο xiaomi οταν παιρνεις απο εδω P10 και g6 και άλλα σε εξευτελιστικες τιμες. Ποσο μαλλον αν παιξεις μπάλα με μεταχειρισμενα.

Στις μικρες κατηγοριες (note3/ note4) αξιζουν τα κινητακια για την τιμη τους, αλλα σε ναυαρχιδες (mi5-mi5s-mi6) ειναι πισω.

Οποιος τα εχει πιασει στα χερια του ξερει, και εγω τα εχω αγορασει και χρησιμοποιησει ολα αυτα (εκτος απο mi6)

Ναι παίρνω MI6 με 320-340 ευρώ και δεν αξίζει. Πόσο έχει ο 835 εδώ;

• Like 1
Δημοσ.

γιατι να πας σε αυτο οταν το Mi 6 εχει snapdragon 835 και 128 rom με λιγοτερα λεφτα? 

Μην τολμησει κανεις και πει 0.35 ιντσες διαφορα  :unsure:

αρα με αυτο το σκεπτικο και απο 5,15 γιατι να μην πας σε ενα 4,80.. φιλε δεν ειναι ετσι.. εμενα προσωπικα που εχω χρονια 5,5 δε μπορω να πεσω καθολου. Δε θελω

• Like 1
Δημοσ.

Χαίρόμαι που άργησες να απαντήσεις τόσο πολύ. Περίμενες μήπως δεν το προσέξω ή το αγνοήσω και έχεις το τελευταίο λόγο;

Ευχαριστω που επιβεβαιωνεις ενα προς ενα ολα τα επιχειρηματα υπερ μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω που επιβεβαιωνεις ενα προς ενα ολα τα επιχειρηματα υπερ μου.

Ούαου πρωτότυπο... (Ειρωνικά το λέω μην μπερδευτείς. Πήρα το θάρρος μετά από τόση ειρωνία :D )

btw δεν καίγομαι να έχω τον τελευταίο λόγο, αλλά μόνο και μόνο επειδή προσπάθησες ύπουλα.. :D

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ.

Συγνωμη που δεν ξημεροβραδιαζομαι στο Insomnia να σου απαντησω αμεσως.

Δηλαδη σοβαρα τωρα νομιζεις οτι αφησα μερες να περασουν για να "εχω τον τελευταιο λογο";

Πολυ αξια δινεις στην αντιπαραθεση μαζι σου. Αφου ξερεις και εσυ ο δικιο οτι εχω δικιο, και κατεφευγεις σε υπερβολαρες και ψεματα.

ΥΓ

προφανως και εκανα λαθος πριν και εννοουσα οτι παραλαμαβανα ανοιχτα κουτια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...