Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι τελείως λάθος τα συγκριτικά παιδιά με το mi6. Αυτό βγαίνει με αρχική τιμή στα 320. Όταν σε 3 μήνες θα έχει 200 να δω θα λέτε τα ίδια για downgrade κτλ.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι τελείως λάθος τα συγκριτικά παιδιά με το mi6. Αυτό βγαίνει με αρχική τιμή στα 320. Όταν σε 3 μήνες θα έχει 200 να δω θα λέτε τα ίδια για downgrade κτλ.

Downgrade δεν έχει γίνει από το mi6 αλλά από τον εαυτό του.

https://www.cnet.com/uk/products/xiaomi-mi-note-3/preview/

The Note series is no longer Xiaomi's flagship range, with that honour now going to the Mix line. Instead, the Note 3 looks to be a move to target Oppo, a hugely popular brand in China whose products use Qualcomm's Snapdragon 600 series chips.

Δημοσ.

εντάξει δεν ειναι συνέχεια απο flagship specs αλλά το καλο είναι ότι μπορείς να την πάρεις day1 χωρίς να δώσεις πάρα πολλα..

επίσης προσωπικά μου αρκεί το hardware που εχει, ελπίζω να ναι καλη η κάμερα..

Δημοσ.

Πρόκειται για μια ακόμα πρόταση που δεν ξεφεύγει από τον ανταγωνισμό αλλά με υψηλή τιμή διάθεσης, σε γενικές γραμμές ο ανταγωνισμός διευρύνεται καθώς πλέον τα μισά κινητά που κυκλοφορούν στην αγορά, είναι κινέζικα...

Δημοσ.

Δεν πήρα ποτέ από ελλάδα. Το note 2 είναι πολύ πιο φθηνό από gearbest, geekbuying κτλπ.

Ποσο ειχε το mi note 2 οταν βγηκε, ακομα και στην Κινα; Ποσο Αλεκο; Εδω ειχε 600 παντως.

Θα εδινες 300-400€ (το λιγοτερο) να περιμενεις ενα μηνα κινητο απο Κινα και τουλαχιστον 40-50 μερες αναμονη σε περιπτωση βλαβης;

Και παντα με κινδυνο τελεωνειου; (ακομα και να ερθει απο Ευρωπαικη αποθηκη, και στην παραλαβη απο επισκευη ειναι επιφοβο για τελωνειο)

Τωρα που βλεπω εχει 290€ απο Κιναμ ποιος ξερει τι γινεται με τελωνειο κλπ

Αστεια πραγματα, ουτε αυτα τα αξιζει με χάλια καμερα, περσινο επεξεργαστη.

Αν ηταν αυτη η τιμη στην Ελλαδα ναι, αλλα απο Κινα 300€ τηλεφωνο; Δινω αλλο ενα κατοσταρικο και αγοραζω τελευταια ναυαρχιδα την αλλη μερα απο ελλαδα και εχω 2ετη εγγυηση και το κεφαλι μου ησυχο.

Δεν τα αξιζει αυτα τα λεφτα το Note 2 και το καταλαβαν (the hard way - λιγες πωλησεις) στην Xiaomi και εκαναν το downgrade.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια για οποιον λεει για τον 660 κλπ. Αν δείτε ξανά το video της παρουσίασης θα ακούσετε οτι είχαν πρόβλημα απο τη qualcomm με την παραλαβή των sd 835.

Δημοσ.

Ποσο ειχε το mi note 2 οταν βγηκε, ακομα και στην Κινα; Ποσο Αλεκο; Εδω ειχε 600 παντως.

Θα εδινες 300-400€ (το λιγοτερο) να περιμενεις ενα μηνα κινητο απο Κινα και τουλαχιστον 40-50 μερες αναμονη σε περιπτωση βλαβης;

Και παντα με κινδυνο τελεωνειου; (ακομα και να ερθει απο Ευρωπαικη αποθηκη, και στην παραλαβη απο επισκευη ειναι επιφοβο για τελωνειο)

Τωρα που βλεπω εχει 290€ απο Κιναμ ποιος ξερει τι γινεται με τελωνειο κλπ

Αστεια πραγματα, ουτε αυτα τα αξιζει με χάλια καμερα, περσινο επεξεργαστη.

Αν ηταν αυτη η τιμη στην Ελλαδα ναι, αλλα απο Κινα 300€ τηλεφωνο; Δινω αλλο ενα κατοσταρικο και αγοραζω τελευταια ναυαρχιδα την αλλη μερα απο ελλαδα και εχω 2ετη εγγυηση και το κεφαλι μου ησυχο.

Δεν τα αξιζει αυτα τα λεφτα το Note 2 και το καταλαβαν (the hard way - λιγες πωλησεις) στην Xiaomi και εκαναν το downgrade.

Κάνεις μεγάλο λάθος. Η αγορά από gearbest, alliexpress και geekbying είναι πολύ ασφαλής. Φυσικά και αξίζει να κάτσω να περιμένω 3-4 εβδομάδες ακόμη με το παλιό μου κινητό αν είναι να πάρω το άλλο σε μερικές περιπτώσεις μέχρι και μισή τιμή. Φυσικά και αξίζει να παίρνω πάντα από κίνα γιατί συσσωρευτικά τα λεφτά που έχω γλιτώσει με καλύπτουν για πολλά τηλέφωνα, χωρίς καν να χρησιμοποιήσω την  εγγύηση. Ή μπορώ να το πάω για επισκεύη εδώ και πάλι με συμφέρει. Και αν μπορώ να περιμένω το στέλνω και πίσω.  Άσε που στην Ελλάδα πολλές φορές στο βγάζουν εκτός εγγύησης με δήθεν υγρασία ή πολλές φορές περιμένεις κανά μήνα και, για να το πάρεις πίσω, σαν να είσαι κίνα.

Όσο για το τελωνείο: ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ. Έχω παραγγείλει άπειρα πράγματα από τα 3 αυτά μαγαζιά,

όχι μόνο κινητά, ανταλλακτικά για αυτοκίνητο, πράγματα για το σπίτι, εργαλεία και δεν ξέρω τι άλλο. Ποτέ δεν μου έγινε λάθος, ποτέ δεν πλήρωσα τελωνείο. Αυτά για το τελωνείο τα λένε όσοι δεν είχαν ιδέα τι παίζει με παραγγελίες από κίνα, και προσπαθούσαν να πείσουν τον εαυτό τους ότι αξίζουν τα παραπάνω λεφτά για να αγοράσουν από εδώ. Λες και τα περισσότερα σκρουτζομάγαζα που φέρνανε το κινέζικο με καπέλο, δεν θα στο στέλνανε κίνα πάλι νομίζεις.

Ακόμη και τώρα που τους τελευταίους 2 μήνες μπήκε τελωνείο από τα ελτά, βρήκαν ήδη τρόπο να σου στέλνουν εκτός τελωνείου.

Οποτε όποιος θέλει να πληρώνει 100ρια και 200ρια παραπάνω παίρνει από εδώ με έγγυηση κίνας (για να μην έχουμε αυταπάτες ότι το κινητό υποστηρίζεται στην ελλάδα).

btw το note 3 βγαίνει σε 27 μέρες. Αξιοσημείωτο είναι ότι ακόμη δεν έχει ούτε ένα pre-order. Θα μου πείτε ότι όλοι περιμένουν να πέσει η τιμή. Με τα άλλα κινητά όμως που έβγαζε η xiaomi δεν γινόταν το ίδιο. https://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mi-Note-3-5-5-Inch-6GB-64GB-Smartphone-Black-385801.html

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια για οποιον λεει για τον 660 κλπ. Αν δείτε ξανά το video της παρουσίασης θα ακούσετε οτι είχαν πρόβλημα απο τη qualcomm με την παραλαβή των sd 835.

Μπα δεν το πιστεύω. Όλα τα ειδησεογραφικά sites λένε ότι μείωσε τις ναυαρχίδες από 3 σε 2 (mi6 και mix2)

Δημοσ.

Κάνεις μεγάλο λάθος. Η αγορά από gearbest, alliexpress και geekbying είναι πολύ ασφαλής. Φυσικά και αξίζει να κάτσω να περιμένω 3-4 εβδομάδες ακόμη με το παλιό μου κινητό αν είναι να πάρω το άλλο σε μερικές περιπτώσεις μέχρι και μισή τιμή. Φυσικά και αξίζει να παίρνω πάντα από κίνα γιατί συσσωρευτικά τα λεφτά που έχω γλιτώσει με καλύπτουν για πολλά τηλέφωνα, χωρίς καν να χρησιμοποιήσω την  εγγύηση. Ή μπορώ να το πάω για επισκεύη εδώ και πάλι με συμφέρει. Και αν μπορώ να περιμένω το στέλνω και πίσω.  Άσε που στην Ελλάδα πολλές φορές στο βγάζουν εκτός εγγύησης με δήθεν υγρασία ή πολλές φορές περιμένεις κανά μήνα και, για να το πάρεις πίσω, σαν να είσαι κίνα.

Όσο για το τελωνείο: ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ. Έχω παραγγείλει άπειρα πράγματα από τα 3 αυτά μαγαζιά,

όχι μόνο κινητά, ανταλλακτικά για αυτοκίνητο, πράγματα για το σπίτι, εργαλεία και δεν ξέρω τι άλλο. Ποτέ δεν μου έγινε λάθος, ποτέ δεν πλήρωσα τελωνείο. Αυτά για το τελωνείο τα λένε όσοι δεν είχαν ιδέα τι παίζει με παραγγελίες από κίνα, και προσπαθούσαν να πείσουν τον εαυτό τους ότι αξίζουν τα παραπάνω λεφτά για να αγοράσουν από εδώ. Λες και τα περισσότερα σκρουτζομάγαζα που φέρνανε το κινέζικο με καπέλο, δεν θα στο στέλνανε κίνα πάλι νομίζεις.

Ακόμη και τώρα που τους τελευταίους 2 μήνες μπήκε τελωνείο από τα ελτά, βρήκαν ήδη τρόπο να σου στέλνουν εκτός τελωνείου.

Οποτε όποιος θέλει να πληρώνει 100ρια και 200ρια παραπάνω παίρνει από εδώ με έγγυηση κίνας (για να μην έχουμε αυταπάτες ότι το κινητό υποστηρίζεται στην ελλάδα).

btw το note 3 βγαίνει σε 27 μέρες. Αξιοσημείωτο είναι ότι ακόμη δεν έχει ούτε ένα pre-order. Θα μου πείτε ότι όλοι περιμένουν να πέσει η τιμή. Με τα άλλα κινητά όμως που έβγαζε η xiaomi δεν γινόταν το ίδιο. https://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mi-Note-3-5-5-Inch-6GB-64GB-Smartphone-Black-385801.html

Α καλα.

Εχει βουηξει ο τοπος, ο μισος κοσμος εχει πληρωσει τελωνειο, αλλα ο "Retromaniac" ειναι πιο εξυπνος απο ολους.

Εισαι λαθος, μονο και μονο για να το παιξεις ελιτιστης και "κοιταχτε, εγω αγοραζω πιο εξυπνα απο εσας"

1) Κανει ενα μηνα να ερθει ή οχι; Ή σε σενα ερχεται σε 3 μερες;

2) Εχεις 2ετη εγγυηση απο Ελλαδα; Oχι;

3) Σε περιπτωση εγγυησης σε καλυπτει το μαγαζι ή η αντιπροσωπεια οταν αγορασεις απο Ελλαδα; Το πανε-ελα σε Κινα ποσες μερες κανει; Ποσες Αλεκο;

4) Την μιση τιμη θελω να μου πεις. Οχι σε κατι πεταμενες συσκευες που ειναι υπερκοστολογημενες εδω, μπορω να αγορασω τωρα το Xiaomi mi6 μιση τιμη απο Κινα; Εδω εχει 480€, μου το βρισκεις λιγο 240€ απο Κινα; Που ειναι και τιγκα υπερκοστολογημενο εδω.

Σε ευχαριστω.

===

Γενικα απο Κινα δεν αξιζει για κινητα πανω απο 200, μπλεκεσαι με χρονους παραδοσης, με εγγυησεις, με ανταπτορες σε φορτιστες, με ανοιγμενα κουτια κλπ

Αντι να δωσω 300€ να παρω το ΤΑΔΕ κινητο απο Κινα θα δωσω 420-450 και θα:

1) Γλυτωσω ενα μηνα παραδοσης

2) Εχω 2ετη εγγυηση στην χωρα μου

3) Εχω συσκευη που εχει ολα τα 4g χωρις να αγχωμαι

4) Kανενα αγχος για τελωνειο

5) Κλειστο κουτακι που κανω εγω το unbox.

αυτα τα "συσσωρευμενα" που λες δεν υπαρχουν, συσσωρευμενα αν βαλω τους μηνες παραδοσης που εχω γλυτωσει με τα κινητα που εχω αλλαξει, ειναι καναδυο χρονια.

Οταν ειχα g3 και μου χαλασε o sim reader, σε 5 μερες ειχα επισκευασμενο κινητο απο αντιπροσωπεια.

Οταν ειχα Jiayu, εφαγα 2.5 μηνες πανε ελα για επισκευη.

Καληνυχτα.

• Like 1
Δημοσ.

Retromaniac αν θες να το αγοράσεις αγόρασέ το,

δεν σε κατηγόρησε κανείς!

Μην τρελένεσαι με τα νούμερα. Ένα καλό σύγχρονο τηλέφωνο είναι, με τσιμπημένη τιμή!

Δημοσ.

Γενικα απο Κινα δεν αξιζει για κινητα πανω απο 200, μπλεκεσαι με χρονους παραδοσης, με εγγυησεις, με ανταπτορες σε φορτιστες, με ανοιγμενα κουτια κλπ  ένας αντάπτορας κάνει 1€

ΕΓΩ πάλι θα πάρω ένα με 300 (το τάδε ) και ενα redmi note4 global me ta 120 -130 gia backup....

1) Γλυτωσω ενα μηνα παραδοσης( δεν έχω θέμα, φυσικά αν το βιάζεσαι και δεν έχεις άλλο παίρνεις απο Ελλάδα)

2) Εχω 2ετη εγγυηση στην χωρα μου(αυτό άστο....μην σου τύχει....)

3) Εχω συσκευη που εχει ολα τα 4g χωρις να αγχωμαι( με global έχεις όσες μπάντες χρειάζεσαι)

4) Kανενα αγχος για τελωνειο(με priority line 99% δεν έχεις άγχος)

5) Κλειστο κουτακι που κανω εγω το unbox. (πρόσφατα παρήγγειλα το op5 για φιλαράκι ...σφραγισμένο κανονικότατα ....ζελατίνα και κανονικό φορτιστή )

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α καλα.

Εχει βουηξει ο τοπος, ο μισος κοσμος εχει πληρωσει τελωνειο, αλλα ο "Retromaniac" ειναι πιο εξυπνος απο ολους.

Ποιος κόσμος έχει βουήξει; Όπως είπα ΗΔΗ, αυτό έγινε γιατί τους τελευταίους 2-3 μήνες, μπήκε τελωνείο στα ΕΛΤΑ. Πριν δεν πλήρωνες ούτε για πλάκα αν έπαιρνες μέσω ΕΛΤΑ. Και αυτή την στιγμή στο στέλνουν με μεταφορική άλλη που ΔΕΝ πληρώνεις τελωνείο 100% και κοστίζει 11-15 ευρώ. Τώρα γιατί μου μιλάς ειρωνικά δεν μπορώ να καταλάβω. Και γιατί το nick name μου σε quotes;

Εισαι λαθος, μονο και μονο για να το παιξεις ελιτιστης και "κοιταχτε, εγω αγοραζω πιο εξυπνα απο εσας"

Πάλι προχωράς σε χαρακτηρισμούς, χωρίς να το έχω κάνει. Ναι μπράβο, μπήκα εδώ για να γράψω ότι ψωνίζω πιο έξυπνα από εσάς. Όχι ότι το έφερε ο διάλογος στο αν συμφέρει από κίνα ή όχι.... Τι να πω... Μιλάμε για κόμπλεξ...

1) Κανει ενα μηνα να ερθει ή οχι; Ή σε σενα ερχεται σε 3 μερες;

Κάνει 3-4 εβδομάδες και ΑΞΙΖΕΙ την κάθε μέρα που περιμένω όταν γλιτώνω κατοστάευρα.

2) Εχεις 2ετη εγγυηση απο Ελλαδα; Oχι;

ΌΧΙ. Αλλά εξήγησα γιατί δεν είναι σημαντικό αυτό. Και επίσης εξήγησα ότι τα περισσότερα σκρουτζομάγαζα σε υποστηρίζουν μέσω κίνας. Αυτά για κινέζικα κινητά που είναι το θέμα μας. Όχι για Samsung, lg κτλ Αλλά και εκεί πολύ πιθανών να σε πετάξουν εκτός εγγύησης με "υγρασίες" ή να σε καθυστερήσουν περισσότερο και από κίνα.

3) Σε περιπτωση εγγυησης σε καλυπτει το μαγαζι ή η αντιπροσωπεια οταν αγορασεις απο Ελλαδα; Το πανε-ελα σε Κινα ποσες μερες κανει; Ποσες Αλεκο;

Από επίπεδο συνεχίζεις και χτυπάς ταβάνια. Είσαι και 35 χρονών.

4) Την μιση τιμη θελω να μου πεις. Οχι σε κατι πεταμενες συσκευες που ειναι υπερκοστολογημενες εδω, μπορω να αγορασω τωρα το Xiaomi mi6 μιση τιμη απο Κινα; Εδω εχει 480€, μου το βρισκεις λιγο 240€ απο Κινα; Που ειναι και τιγκα υπερκοστολογημενο εδω.

Το βρίσκεις στα 2/3 της τιμης που είναι 150+ ευρώ. Πληρώνεις και priority line και σου έρχεται μπαμ μπαμ χωρίς τελωνείο. Ακόμη και να χρειαστείς να το στείλεις πίσω μπορείς να πληρώνεις ακριβά μεταφορικά να πάει και να έρθει γρήγορα και πάλι να σου μείνουν.

Σε ευχαριστω.

Μου αρέσει η ευγένειά σου

===

Γενικα απο Κινα δεν αξιζει για κινητα πανω απο 200, μπλεκεσαι με χρονους παραδοσης, με εγγυησεις, με ανταπτορες σε φορτιστες, με ανοιγμενα κουτια κλπ

1) Γλυτωσω ενα μηνα παραδοσης

2) Εχω 2ετη εγγυηση στην χωρα μου

Βλέπε παραπάνω

3) Εχω συσκευη που εχει ολα τα 4g χωρις να αγχωμαι

Παίρνεις πάντα international/global version

4) Kανενα αγχος για τελωνειο

Όπως είπα, κανένα άγχος για το τελωνείο με priority line. Εμ πάση περιπτώση, δηλαδή τι φοβάσαι; Μην το πληρώσεις όσο θα το έπαιρνες Ελλάδα; Αυτή είναι η χειρότερη περίπτωση. Που δεν θα σου τύχει αν πάρεις με priority line.

5) Κλειστο κουτακι που κανω εγω το unbox.

Κλειστό μου έχει έρθει σε ΟΛΕΣ τι περιπτώσεις

αυτα τα "συσσωρευμενα" που λες δεν υπαρχουν, συσσωρευμενα αν βαλω τους μηνες παραδοσης που εχω γλυτωσει με τα κινητα που εχω αλλαξει, ειναι καναδυο χρονια.

Τα λεφτά αποταμιεύονται, για τον χρόνο δυστυχώς ακόμη δεν έχει βρεθεί τρόπος.

Οταν ειχα g3 και μου χαλασε o sim reader, σε 5 μερες ειχα επισκευασμενο κινητο απο αντιπροσωπεια.

Οταν ειχα Jiayu, εφαγα 2.5 μηνες πανε ελα για επισκευη.

Καληνυχτα.

Να, σαι καλά. Άλλος ένας ειρωνικός χρήστης του insomnia, που όταν βλέπει ότι δεν μπορεί να κάνει τον συνομιλητή του να ασπαστεί τις απόψεις του προχωρά σε ειρωνίες, χαρακτηρισμούς και κοροϊδίες...

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 1
Δημοσ.

Πόσο έχει φίλε μου το mi 6,,?? , Γιατί αυτό ξεκινάει από ,,320 κούτα. Το φθηνότερο πού είδες,?

Πριν απο λιγες μερες το banggood και το gearbest το ειχανε την εκδοση 128gb στα 333 ευρω... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...