Whitefanged Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω μάθει τον τρόπο σκέψης των trolls δεν μου ξεφεύγουν Επειδή το είδα κι εγώ, για αυτό έκανα λόγο για κατακάθια. 1
Manjaro Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Εννοείται, κλασικό παράδειγμα, σε όλα τα forum συμβαίνει, όταν γράφεις 100 σελιδες, εκτίθεσαι, κάτι μπορεί να 'ξεφύγει' και κάποιο αλεξίπτωτο θα πιαστεί από κει. Όποιος γράφει ατακαδόρικα 3στιχα δεν εκτίθεται. Όποιος ψάχνει να βρει λάθος σε 100 γραμμές ενός post είναι κατακάθι του forum. Το μόνο ελαφρυντικό του ''εξυπνούλη'' είναι ότι ταϊζει την διαδικτυακή ματαιοδοξία του με παρόμοιο τρόπο που το κάνεις κι εσύ. πιο μικρά Post. Δεν πειράζει αν δεν τους πείσεις όλους, Πάμε παρακάτω. Δεν το κάνω για να πείσω κανέναν την ώρα μου περνάω απλά μερικές φορές με συγχύζουν ελαφρώς άτομα που μπαίνουν με μοναδικό σκοπό να ειρωνευτούν
Whitefanged Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Θέλει όμως να το παίξει κι έξυπνος. Τόσα έχεις γράψει εσύ, με μαθηματικά, με εξειδικευμένες επισημάνσεις, να φανεί κι αυτός ότι κάτι νιώθει. Πρώτη απάντηση σε αναζήτηση στο google και σε ''ξεφτίλισε'' Αφού είναι πιο έξυπνος... Έκανε search στο google ο άνθρωπος! Ποιος είσαι εσύ που νιώθεις κάτιτις παραπάνω από το google search που έκανε ο άρχοντας? Εντωμεταξύ το μέγεθος της κόμπλας φαίνεται ότι σε χαρακτηρίζει ώς ''παραπληροφόρηση'' για τα χαρακτηριστικά ενός βύσματος!!! πιο μηδέν δεν υπάρχει λέμε! Ειλικρινά δεν ξέρω τις ιδιότητες του συγκεκριμένου βύσματος, αλλά μπροστά σε όλα αυτά που μας έχεις γράψει, μόνο ο ξεφτύλας ο ίδιος θα πιανόταν από αυτό, ακόμα κι αν κάπου έσφαλες σχετικά με το συγκεκριμένο, που δεν.... τουλάχιστον από αυτά που βλέπω στο wiki, γιατί τέτοιο εξοπλισμό δεν έχω.
atropa Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) η steinberg ειναι τυχαία μάρκα? https://www.steinberg.net/en/home.html η μουσική που ακούς είναι πιθανότατα γραμμένη στο cubase της τυχαίας steinberg που φαντάσου ειναι ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ YAMAHA...!?έκανες κάποια λάθη και στα έδειξα και ενοχλήθηκες λυπάμαι αλλά είσαι ημιμαθής. δεν έχω ανάγκη να ταΐσω καμία ιντερνετικη ματαιοδοξία. καταλαβαίνω οτι θες να βοηθήσεις αλλά άμα έχεις άδικο δε σου φταίω. εχω την UR22 όπως έχω και την native instruments komplete audio 6 για τα live. στο στούντιο έχω την rme babyface. με ενα ζευγος jbl lsr305 παρεα με ενα sub samson 10" και μιας και είπατε περί ματαιοδοξίας.. αυτοί ειναι η δουλειά που κανω.. https://www.facebook.com/fatodio/ https://www.facebook.com/Zr0official/ https://soundcloud.com/zr0-2/tracks και αυτή είναι η δισκογραφική μου.. http://www.landmark-recordings.com/ τώρα που της μετρήσαμε πιστεύω έχω μια καλή γνώση του ήχου μιας και σπουδαγμένος στο αντικείμενο. φτιαχνω καλωδια trs/ts/xlr/speakon για hobby στρο σπιτι. και παμε στης ανακριβιες. και η focusrite και η steinberg, presonus, tascam κλπ. και ολες αυτες οι καρτες σε αυτα τα χρηματα (100-250e) εχουν balanced trs εξοδους μιας και δεν εχουν XLR για τα outputs οποτε αυτοματος θες καλωδιο xlr - trs balanced mono to mono (left/right) επομενος στο μηνημα #98 λες λαθος πραματα μιας και θα μπωρει να ειναι balanced TRS ΣΕ XLR. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2017 από atropa
Whitefanged Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μπράβο την έχεις πολλή μεγάλη. Σε αυτόν που εκτέθηκε με χίλιες γραμμές πιάστηκες απ το βύσμα. Κοίτα να κάνεις δίαιτα. Και το σιχαίνομαι να απαντάω για άλλους.
Havik Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Βασικά την 2i2 την έχω, δεν λέω ότι είναι η καλύτερη που υπάρχει ή ότι είναι καλύτερη από την steinberg, την steinberg σαν εταιρία την «ξέρω» αυτή και η Μ-audio ήταν στο ίδιο price range αλλά τελικά επέλεξα την 2ι2, δεν έχω ακούσει κάποιο άλλο μοντέλο, (όπως και την πλειοψηφία την εμπορικών προϊόντων γι’αυτό και ζητάω γνώμες), όταν ζήτησα περισσότερες πληροφορίες νόμιζα θα μου δώσει κάποιο link ή θα αναφέρει κάποιο συγκεκριμένο D-A converter που χρησιμοποιούν και η μια θα έχει καλύτερο μοντέλο από την άλλη or something ή κάποιο spec db wtv αλλά ξαναέγραφε το ίδιο, έκανα like και τελείωσε , δεν έχει και πολύ σημασία για μένα, δεν πρόκειται να την πουλήσω για να πάρω μια παρόμοια. Γενικά ο ήχος είναι πολύ «υποκειμενικός», έχουν σημασία τα ηχεία, το δωμάτιο, το πόσο θόρυβο έχει το περιβάλλον κτλ, ας πούμε τώρα κοίταζα video για acoustic treatment, ίδιος εξοπλισμός σε διαφορετικού χώρους, σε διαφορετικά αυτιά ακούγετε αλλιώς, ένα παράδειγμα είναι το "And Justice For all" album των metallica (where is the bass Lars?) Πάντως και εμένα μου αρέσουν τα studio monitors, συμφωνώ ότι τα ηχεία δεν πρέπει να τονίζουν κάποιες συχνότητες παραπάνω από άλλες και αν αυτό γίνετε σε μεγάλο βαθμό μιλάμε για αλλοίωση του ήχου και όχι “hi-fi” , βέβαια είναι προσωπική άποψη και μην ξεχνάμε ότι αν δεν ακούσεις/δεις κάτι το ότι έχει μια ετικέτα (gaming η πιο πρόσφατη) δεν σημαίνει τίποτα από μόνη της, πάραδειγμα τα golden ears και το ODAC. Η φάση είναι όταν διαβάζω γνώμες ότι το ταδε μοντέλο «χρωματίζει» τον ήχο και είναι περισσότερο hi-fi κτλ και μετά κάποιος άλλος τα λέει flat και δεν κάνουν για ακρόαση κτλ, τελικά είναι σαν hifi ή flat? σαν πρώην χρήστης των tannoy reveal 502 δεν είχα θέμα, ναι υπήρχαν κάποιες σειρές και anime (κακής παραγωγής) που είχαν ΑΠΑΙΣΙΟ ήχο, σε φάση ήθελα να κλείσω τα αυτιά μου καθώς με δυνατή ένταση οι «τσιριχτοί» ήχοι που είχαν ήταν ανυπόφοροι… σε άλλα πάλι είχαν ονειρικό ήχο, τώρα όπως είπα είμαι ανάμεσα σε 3 μοντέλα με 8” woofer καθώς το 5αρι είναι μικρό και έχει φυσικούς περιορισμούς.
atropa Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μπράβο την έχεις πολλή μεγάλη. Σε αυτόν που εκτέθηκε με χίλιες γραμμές πιάστηκες απ το βύσμα. Κοίτα να κάνεις δίαιτα. Και το σιχαίνομαι να απαντάω για άλλους. οχι φίλε μου πριν πιάστηκα στο ότι προτείνει στουντιο μονιτορ για ακρόαση στο σπίτι και κονσόλες και ότι νάνε για ένα παλικάρι που θέλει να ακούσει δυνατά και αξιοπρεπώς τη μουσική του. και μέσα σε όλα δε ξέρει καν τα τεχνικά θέματα σωστά αλλά πουλάει γνώση. 1
Whitefanged Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Τα studio monitors σε λογική τιμή είναι viable option για κανονικούς ανθρώπους γιατί έχουν κάπως 'κατευθυνόμενο μπάσο' άρα μπορούμε να τα έχουμε στο χαμηλό χωρίς να ενοχλούμε τους πάντες, επίσης δεν πιάνουν έξτρα χώρο, καλώδια, ξεχωριστό sub ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ στο pricerange των 150+, 200- ξεκωλιάζουν οτιδήποτε gaming και δεν πειράζει που δεν είναι 'χρωματισμένα' Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2017 από Whitefanged
atropa Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Τα studio monitors σε λογική τιμή είναι viable option για κανονικούς ανθρώπους γιατί έχουν κάπως 'κατευθυνόμενο μπάσο' άρα μπορούμε να τα έχουμε στο χαμηλό χωρίς να ενοχλούτμε τους πάντες, επίσης δεν πιάνουν έξτρα χώρο, καλώδια, ξεχωριστό sub ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ στο pricerange των 150+, 200- ξεκολιάζουν οτιδήποτε gaming και δεν πειράζει που δεν είναι 'χρωματισμένα' σε αυτό δε θα φέρω αντίρρηση. αν και δεν είναι το χρωματισμένο το πρόβλημα είναι το κρύο και κλινικό του ήχου που κουράζει σε μεγάλες ακρόασης εν αντίθεση με τον πολύ πιο γλυκό και ευχάριστο σε ήχο hifi συστημα. 1
Havik Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 @atropa Ο TS ήθελε PA ηχεία, γι’αυτό προέκυψαν και τα monitors. Πως επέλεξες το Samson MediaOne 10S (φαντάζομαι) και όχι το Swissonic Sub10? δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή και το Swissonic «πάει χαμηλότερα», πάντως τα JBL σε σχέση με τα Yamaha πολλοί τα θεωρούν hifi PS ειρήνη υμίν!
Whitefanged Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Πιστεύω ότι ο ts δεν τα χρειαζεται όλα αυτά το έχω παραθέσει στο συγκεκριμένο νήμα 4-5 φορές, στην ουσία διαφωνώ με τον μάντζαρη, αλλά είναι κάπως ''''άτιμο'''' σε κάποιον που γράφει 1000 γραμμές να του την πέφτεις για το βύσμα ή το dac. Γράψε εσύ τι προτείνεις να πάρει ο ts
atropa Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Πιστεύω ότι ο ts δεν τα χρειαζεται όλα αυτά το έχω παραθέσει στο συγκεκριμένο νήμα 4-5 φορές, στην ουσία διαφωνώ με τον μάντζαρη, αλλά είναι κάπως ''''άτιμο'''' σε κάποιον που γράφει 1000 γραμμές να του την πέφτεις για το βύσμα ή το dac. Γράψε εσύ τι προτείνεις να πάρει ο ts μα έγραψα.. ενισχυτής και ηχεία να γουστάρει τέζα ήχο στο πρώτο μου ποστ. έχει πολλές ανακρίβειες και σε πολλά άλλα σημεία αλλά δε θα κάτσω να κάνω φίλο και φτερό ότι έχει γράψει το παλικάρι αγαπάει yamaha και καλά κάνει αλλά ντακς υπάρχουν και πολύ καλύτερες εκεί έξω σε όλες της κατηγορίες. @atropa Ο TS ήθελε PA ηχεία, γι’αυτό προέκυψαν και τα monitors. Πως επέλεξες το Samson MediaOne 10S (φαντάζομαι) και όχι το Swissonic Sub10? δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή και το Swissonic «πάει χαμηλότερα», πάντως τα JBL σε σχέση με τα Yamaha πολλοί τα θεωρούν hifi PS ειρήνη υμίν! όπως πολύ θεωρούν τα yamaha (πέραν τον msp) μια κακή επανεκτελεσει τον hs7.. το resolv 120a έχω γιατί το πείρα καινούργιο 100ε σε killer προσφορά. στο μεγάλο στούντιο έχουμε focal solo 6 be
Whitefanged Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Τέσπα κακώς μπαίνω ανάμεσα σε θέματα πολύ έξω από το γνωστικό μου πεδίο. Βρείτε τα οι ηχοψαγμενίδηδες. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι όταν κάποιος εκτίθεται και βγαίνει στη σέντρα του σχολιασμού να παρουσιάζονται διάφοροι για να το παίξουν έξυπνοι/δεικτικοί/ειρωνικοί Κάνε την πρότασή σου και πάμε παρακάτω. Εγώ που διαφωνώ σφόδρα για να πάρει τόσα πράγματα ο ts, ή ο μάντζαρης που πιθανότατα θεωρεί ότι προτείνω σκουπίδια πρέπει να λέμε ο ένας τον άλλο παραπληροφόρηση και άσχετο?
atropa Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Τέσπα κακώς μπαίνω ανάμεσα σε θέματα πολύ έξω από το γνωστικό μου πεδίο. Βρείτε τα οι ηχοψαγμενίδηδες. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι όταν κάποιος εκτίθεται και βγαίνει στη σέντρα του σχολιασμού να παρουσιάζονται διάφοροι για να το παίξουν έξυπνοι/δεικτικοί/ειρωνικοί Κάνε την πρότασή σου και πάμε παρακάτω. Εγώ που διαφωνώ σφόδρα για να πάρει τόσα πράγματα ο ts, ή ο μάντζαρης που πιθανότατα θεωρεί ότι προτείνω σκουπίδια πρέπει να λέμε ο ένας τον άλλο παραπληροφόρηση και άσχετο? η παραπληροφορηση πήγαινε στης λάθος τεχνικές εξηγήσεις. και στο ότι τα studio monitors είναι ότι καταλληλότερο για ακρόαση στο σπίτι.
Whitefanged Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 πάμε τώρα, πήρα τα asus strix 2.0 γιατί έχουν 60mm drivers και τώρα που ακούω kerncraft 400 στο spotify μουδιάζει το πουλάκι μου. Υπάρχει κάποιο άλλο headset που να μου ξηλώνει τον ιππόκαμπο και την αμυγδαλή μαζί χωρίς την λασπουριά που ακούω? δεν με κόφτουν τα λεφτά καθόλου. edit: Συνάδελφοι συντονιστείτε! Είμαι με την πιστωτική στο χέρι, ακούω meathead και το headset χοροπηδάει στο κεφάλι μου. Τι να ψωνίσω? τελείωσαν οι Meathead και ακόμα παρακαλάω να τα σκορπίσω https://www.youtube.com/watch?v=UuYHnlsxr5w Το παραπάνω μου το έχει βάλει προς ακρόαση κορασίδα σε ελαιοτριβείο των 80 ευρώ στη λεωφόρο Συγρρού, μια φίλη ήθελα να πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα