Manjaro Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 JBL LSR 308 με μια focusrite 2i2. Δεν θες κατι αλλο. Ουτε preamps ουτε dacs κτλ. Τα yamaha πολυ ξερά μου φανηκαν οταν τα ακουσα σε φιλο. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ για το focusrite 2i2 νόμιζα ότι δεν είχε γενικά έξοδο για monitors και έπρεπε να πας σε μεγαλύτερο απλά δεν έχει XLR outs τελικά.. Είναι audio-interface μεν αλλά οκ για τα λεφτά υπερκομπλε! Και κομψό και φθηνό και απλό στην χρήση! (εγώ πάλι τον μίκτη θα έπαιρνα ) αλλά θα συμφωνήσω με την προτροπή σου για τον TS! Όσο για τα HS8 όχι και ξερά.... βέβαια παίζει ρόλο και η ακουστική του χώρου το μέγεθος και η θέση των ηχείων (πχ αν ειναι κολλημένα στον τοίχο χωρίς να έχουν χώρο να ρουφήξουν αέρα ας πούμε κτλ) Επίσης μπορεί να έβαλε κάποιον διακόπτη σε λάθος θέση.. ξέρεις αν τα καλιμπράρισε; An όχι δεν είναι κάτι δύσκολο ας googlάρει SPL calibration monitor speakers (δεν χρειάζεται να αγοράσει μετρητή μπορεί να κατεβάσει app αν ψαξει για SPL στο store επίσης ας googlάρει για το πως να παίξει pink noise) για μεσαίων διαστάσεων δωμάτιο πρέπει να βγάζει κάπου στα 80 dB το SPL
Havik Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Άντε να πω και γω την αμαρτία μου, αν έχει χώρο τότε focusrite + JBL LSR 305 και ένα subwoofer, π.χ. Swissonic Sub10, M-Audio BX Subwoofer, Mackie MR10S Mk3 θα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα. Αν δεν έχει χώρο και τόσα € τότε ένα audio interface και ένα ζευγάρι 8”, είμαι και εγώ στο ψάξιμο, είμαι ανάμεσα σε 3 μοντέλα, το νέο Μ-audio με δελεάζει λόγο τιμής, τα fluid λόγο σχεδιασμού και τα JBL επειδή για το μικρότερο αδερφάκι (που έχω ακούσει κιολας) είναι από τα καλύτερα, σιγά σιγά πρέπει να τα βρω και να τα ακούσω για να αποφασίσω, το krk είμαι σίγουρος ότι θα έχει το περισσότερο μπάσο και ας μην το έχω ακούσει αλλά μου την σπάει η κιτρινίλα…., αν δεν βρω να ακούσω κανένα τυφλά θα πήγαινα στο JBL. Το κακό με τα σχόλια είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις αν αυτός που άφησε αρνητική κριτική είναι φερέγγυα ή όχι, αν π.χ. κόλλησε το ηχείο στον τοίχο και «έφραξε» το bass reflex δεν φταίει το ηχείο αν δεν ακούγετε καλά, κτλ. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2017 από Havik
aOUaS88 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημερα!!ΤΟ Focus right το ειχα ποσταρει κ γω χ8ες,αλλα δν ηξερα αν κανει..Σ αυτο μπορω να βαζω τα ακουστηκα οποτε ειναι??Τα καινουρια maudio DX8 D3 λες??Ειναι καινουρικο μοντελο αυτα κ κοστιζουν τοσο λιγο, γτ???Tο δωματιο ειναι περιπου 15 τ.μ krk,yamaha 450 περιπου...Τα jbl πανε στα 400κατι... T m audio 300 ευρο... Ολα 8αρια..Το θεμα μ εμενα ειναι μην παρω τα 8 αρια κ λογο μικρου χορου μ ειναι αχρηστα..Aπο εγγυησεις τι παιζει??Aυτα μ φαινεται ειναι καλη ευκαιρια η οχι??https://www.recordcase.de/yamaha-hs7?number=0020108564
aOUaS88 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 EDIT: Μιλησα κ ενα φιλο ακομα κ μου λεει απο την στιγμη π δν εχω ιδεα απο ηχο,ουτε παιζω ουτε γραφω,η να παρω HI FI καλυτερα η τα logitech z906...
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 EDIT: Μιλησα κ ενα φιλο ακομα κ μου λεει απο την στιγμη π δν εχω ιδεα απο ηχο,ουτε παιζω ουτε γραφω,η να παρω HI FI καλυτερα η τα logitech z906... Να αγιάσει το στόμα του.
Whitefanged Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Πολύ καλός εξπλισμός, yamaha hx8, μείκτες, κονσόλες κλπ αλλά αυτά ακόμα κι αν δεν ξέρεις τι να τα κάνεις, τουλάχιστον πρέπει να μπεις στη διαδικασία να τα μάθεις και να τα χρησιμοποιείς. Τώρα να δώσεις ένα ντουνιά λεφτά για ένα κάρο εξοπλισμό και το αρχείο σου να είναι ότι κατέβασες από το youtube converter και τα cd της Ημερησίας.... Τα z906 έχουν 100 κιλά καλώδια και πρέπει να μπεις στη διαδικασία να τα στήσεις κάπως σωστά, δεν είναι όλες οι πηγές πολυκάναλες και αν και βαράνε αρκετά δεν τα λες και τούμπανα. Στο γράφω 4η φορά στο νήμα. Για να ακούς τα κομμάτια που γουστάρεις στο τέρμα, με δυνατή ένταση χωρίς παραμορφώσεις (που να καταλαβαίνει το απαίδευτο αυτί) δώσε κάτω από διακόσια και πάρε ένα ζεύγος Monitor. Όταν λέω ζεύγος εννοώ όχι 1 + 1 τεμάχιο αλλά από αυτά που έρχονται ζευγάρι. Τελείωσες. Δεν χρειάζεσαι τίποτε μα τίποτε άλλο. Εκτός κι αν θες να επεκτείνεις τις γνώσεις πάνω στο ήχο και σκοπεύεις να ασχοληθείς με το άθλημα. 1
Manjaro Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημερα!! ΤΟ Focus right το ειχα ποσταρει κ γω χ8ες,αλλα δν ηξερα αν κανει..Σ αυτο μπορω να βαζω τα ακουστηκα οποτε ειναι?? Ναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα με τον μικτη είναι απλά με λιγότερες εισόδους/εξόδους και λειτουργίες. Απο την άλλη πιο όμορφο πιο μικρό και 50-60 ευρώ φθηνότερο ανάλογα με τα μεταφορικά. Άντε να πω και γω την αμαρτία μου, αν έχει χώρο τότε focusrite + JBL LSR 305 και ένα subwoofer, π.χ. Swissonic Sub10, M-Audio BX Subwoofer, Mackie MR10S Mk3 θα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα. Αν δεν έχει χώρο και τόσα € τότε ένα audio interface και ένα ζευγάρι 8”, είμαι και εγώ στο ψάξιμο, είμαι ανάμεσα σε 3 μοντέλα, το νέο Μ-audio με δελεάζει λόγο τιμής, τα fluid λόγο σχεδιασμού και τα JBL επειδή για το μικρότερο αδερφάκι (που έχω ακούσει κιολας) είναι από τα καλύτερα, σιγά σιγά πρέπει να τα βρω και να τα ακούσω για να αποφασίσω, το krk είμαι σίγουρος ότι θα έχει το περισσότερο μπάσο και ας μην το έχω ακούσει αλλά μου την σπάει η κιτρινίλα…., αν δεν βρω να ακούσω κανένα τυφλά θα πήγαινα στο JBL. Το κακό με τα σχόλια είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις αν αυτός που άφησε αρνητική κριτική είναι φερέγγυα ή όχι, αν π.χ. κόλλησε το ηχείο στον τοίχο και «έφραξε» το bass reflex δεν φταίει το ηχείο αν δεν ακούγετε καλά, κτλ. τα krk δεν έχω ιδέα γιατι αναφέρονται καν όταν μιλάμε για jbl yamaha emotiva κτλ σαν να παίζουν μουσική απο μικρόφωνο με full compression ακούγονται...
aOUaS88 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 ε ναι γιατί ως γνωστών μουσική = 5.1 Exoyn επιλογη που τα κανεις 2.1, 4.1 κ τετοια Tα καλωδια τα κοβεις λιγο σιγα το κακο!!
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 ε ναι γιατί ως γνωστών μουσική = 5.1Κάπου έπρεπε να μπει ένα τέλος στο thread, μη το χαλάς, play along.
Havik Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 τα krk δεν έχω ιδέα γιατι αναφέρονται καν όταν μιλάμε για jbl yamaha emotiva κτλ σαν να παίζουν μουσική απο μικρόφωνο με full compression ακούγονται... Έχουν μπάσο και παίζουν δυνατά Κοιτά TS αποφάσισε τι θες, αν σε ενδιαφέρει μουσική τότε είτε hi-fi που σου είπε ο φίλος σου είτε studio monitors, αν σε ενδιαφέρουν οι action/sci-fi/horror ταινίες (σε κωμωδίες ας πούμε δεν έχει σημασία, ούτε και σε ένα σωρό άλλες που ναι μεν είναι action/sci-fi/horror αλλά δεν το έχουν υλοποιήσει σωστά) τότε ίσως να αξίζει ένα 5.1, σαν πρώην κάτοχος 5.1 δεν θα ξαναγύρναγα, το θεωρώ περιττό, πρώτον γιατί πάω cinema, δεύτερον γιατί πιάνουν χώρο (αν τα έχεις σωστά τοποθετημένα) και τρίτον κακά τα ψέματα αν η ταινία είναι μάπα τι 5.1 τι 40.15…. πάλι χάλια θα είναι… 1
aOUaS88 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Θα ριξω κ μια ματια σε Hi fi ειτε κανα ετοιμο ειτε κομματια..Το σκαλιζω τοσο ρε μαγκες γτ τα studio κατι μ λεει οτι θα με "βολεψουν" για να ακουω απλα την μουσικη μ κ τπτ παραπανο..Κατι αλλο π μ ειπε ενας φιλος π μ φαινεται εχει κ δικιο κιολας..Σορρυ για το greeklish απλα copy paste το κανα.. poloi ta pernoun enthousiasmenoi , alla tetoia hxeia theloun poly swsto stisimo sto xwro gia na apodosoun ta megista, kai syxnes alages apo ton mykth gia na diorthwneis pramatakia, genikws dld leei kourazoun gia na akous apla mousikh , kai den aksizei h agora tous ama den asxoleise me mousikh ( na grafeis dld) Το θεμα ειναι ειτε παρω monitors 200 ειτε 500 ευρο παλι θα θελω κατι σε dac...
Whitefanged Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι δεν θα θες dac. Που το γράφει? Θα πάρεις ζεύγος και θα τα βάλεις στη κάρτα ηχου σου.
Manjaro Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 EDIT: Μιλησα κ ενα φιλο ακομα κ μου λεει απο την στιγμη π δν εχω ιδεα απο ηχο,ουτε παιζω ουτε γραφω,η να παρω HI FI καλυτερα η τα logitech z906... Είναι σαν να λες είμαι παρθένος δεν έκανα ποτέ σεξ και δεν ξέρω πως να το κάνω καλά οπότε δεν έχει νόημα να διαλέξω μια απο αυτές Ας πάρω αυτή που έχει μπόλικο μπάσο και είναι 5.1 Δεν έχει σημασία που δεν ξέρεις.. με το που δοκιμάσεις θα καταλάβεις 2
aOUaS88 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι δεν θα θες dac. Που το γράφει? Θα πάρεις ζεύγος και θα τα βάλεις στη κάρτα ηχου σου. Το ζευγος δουλευει αλλιως δλδ??δν πολυ καταλαβα Είναι σαν να λες είμαι παρθένος δεν έκανα ποτέ σεξ και δεν ξέρω πως να το κάνω καλά οπότε δεν έχει νόημα να διαλέξω μια απο αυτές Ας πάρω αυτή που έχει μπόλικο μπάσο και είναι 5.1 Δεν έχει σημασία που δεν ξέρεις.. με το που δοκιμάσεις θα καταλάβεις Oποτε εσυ επιμενεις μονιτορακια αντι για hi fi... Kατι τετοιο θα την κανει την δουλεια του?? χαχα https://www.skroutz.gr/s/11250176/LG-CJ45.html#reviews https://www.amazon.co.uk/Panasonic-SC-AKX58EB-K-System-Wireless-Streaming/dp/B00J22FI7W/ref=sr_1_6?s=receiver-speakers&rps=1&ie=UTF8&qid=1505313318&sr=1-6&refinements=p_76%3A419159031%2Cp_n_feature_keywords_browse-bin%3A1943969031
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα