Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Λογικα αρχες του 18 (φεβρουαριο πιστευω εγω προσωπικα) θα βγει και το πρωτο volta της nvidia. 

Ούτε καν. Αν το έχουμε λίγο μετά το Πάσχα καλά θα είναι.

Δημοσ.

Προσωπικά hardware υπολογιστή δεν αγοράζω από το εξωτερικό, πολλά χρόνια στο κουρμπέτι των υπολογιστών και δόξα τον Θεό ότι πρόβλημα μου βγήκε εντός εγγύησης λύθηκε άμεσα με μια επίσκεψη στο κατάστημα.

Προπαραγγελια δεν έχω κάνει ποτέ μου και ούτε πρόκειται.

Σκεφτόμουν να αγοράσω 570/580 αλλά είναι φαντάσματα ρε γ@μωτο !

Δημοσ.

Καλά μπήκα και διάβασα λίγο τι είναι το bitcoin mining κλπ και ανατρίχιασα...

Κοίτα εκεί με τι ασχολείται ο κόσμος...

Άρα την HD5850 που έχω να την βάλω μια αγγελία...ίσως να την θέλει κάποιος... :-D

Δημοσ.

Προσωπικά hardware υπολογιστή δεν αγοράζω από το εξωτερικό, πολλά χρόνια στο κουρμπέτι των υπολογιστών και δόξα τον Θεό ότι πρόβλημα μου βγήκε εντός εγγύησης λύθηκε άμεσα με μια επίσκεψη στο κατάστημα.

Προπαραγγελια δεν έχω κάνει ποτέ μου και ούτε πρόκειται.

Σκεφτόμουν να αγοράσω 570/580 αλλά είναι φαντάσματα ρε γ@μωτο !

Εκτός αν προ-παραγγείλεις οπότε ειναι υπαρκτές σε λίγες μέρες απο τώρα...

Προ παραγγελία σημαίνει καβατζωνω μια κάρτα απο την επόμενη παρτίδα που θα έρθει στην αποθήκη.

H αποθήκη ρεστοκάρεται κάθε Χ χρονικό διάστημα (ανάλογα τον προμηθευτή το προϊόν κτλ) δεν αλλάζει η ημερομηνία ρεστοκ (εκτος αν γίνει φυσική καταστροφή) οπότε αν προπαραγγείλεις με το που τελειώσει το προηγούμενο στοκ θα περιμένεις full χρόνο αν προπαραγγείλεις λίγο πριν έρθει το καινούργιο στοκ θα περιμένεις τις λίγες μέρες ως ότου έρθει το καινούργιο στοκ τόσο απλά. επίσης δεν δεσμεύεσαι κάπως ακυρώνεις την προπαραγγελεία όποτε θες.

Τέλος Εγγύηση έχεις με Hardware αγορασμένο απο το εξωτερικό ειδικά αν πάρεις με amazon δεν πληρώνεις και τα μεταφορικά.

Καλά μπήκα και διάβασα λίγο τι είναι το bitcoin mining κλπ και ανατρίχιασα...

Κοίτα εκεί με τι ασχολείται ο κόσμος...

ναι ρε γμτ τι πράμα και αυτό να θέλουν να βγάλουν λεφτά οι άνθρωποι συνήθως δεν συμβαίνει αυτό :P

Πάνε στις προσφορές του φόρουμ, εκεί είχε μπεί σαν προσφορά.

Μιας και είσαι ψαγμενο εσύ.

Είπα εγώ ποτέ ότι δεν μπορείς να ακυρώσεις ή σου τραβάει λεφτά πριν την αποστολή;

Δεν ξέρω που διαβάζεις και που απαντάς φίλε μου.

Οι τιμές αυτές είναι placeholder εάν δεν το καταλαβαίνεις αυτό δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Έτσι για πλάκα για πάρε μια να δούμε ποιον Οκτώβρη θα την πάρεις;

Δεν είναι placeholder. Pre-order Price Guarantee: order now and if the Amazon.co.uk price decreases between the time you place your order and the release date, you'll be charged the lowest price.

διάβασε και λιγο.. επίσης μίλησα με amazon προσωπικά και μου απάντησαν τέλος υπάρχει και πιο κάτω κάποιος που έκανε το ίδιο

Just been informed personally by Amazon, it will be released on the 19/10/2017. So next month.By Jack Roberts on 08 September 2017

Μέσα στην ειρωνεία και το κακό.. ο φθόνος θα σας φάει κάποιους... αν διάβαζες δύο γραμμές εκτός απο το απλά να βλεπεις φωτογραφίες σε μια σελίδα δεν θα έπεφτες τόσο έξω...  ψάχτηκα = ΔΙΑΒΑΣΑ (γιατι ξέρω να διαβάζω) και ΡΩΤΗΣΑ (γιατι δεν ντρέπομαι  να ρωτήσω)

Δεν χρησιμοποιώ την λέξη για στάμπα ανωτερότητας πχ είμαι εξυπνότερος,είμαι γιος του τάδε ή έχω και κότερο... όπως φαντάζομαι κάνεις εσύ. Αν πω ότι ψάχτηκα το λέω ακριβώς γιατι έψαξα.

Εσύ αν ζηλεύεις τον άλλον γιατι νομίζεις όταν σου λέει ότι ψάχτηκε σου λέει ότι ειναι ανώτερός σου είναι δικό σου θέμα και να το εξετάσεις με κάποιον θεραπευτή.

Να μας λένε τώρα "ο τελευταίος έξυπνος" και "είσαι τόσο ψαγμένο" άτομα ζηλόφθονα που δεν ξέρουν καν να διαβάζουν.

Δημοσ.

Το ξέρεις ότι, ό,τι θέλει γράφει ο καθένας εκεί. Θες να πάω να απαντήσω ότι θα έρθουν "in saint's penis eve" ?

για του λόγου το αληθές αν κάνεις "show more" άλλος γράφει ότι δεν έχει ιδέα πότε θα έρθουν. 

Δημοσ.

Το ξέρεις ότι, ό,τι θέλει γράφει ο καθένας εκεί. Θες να πάω να απαντήσω ότι θα έρθουν "in saint's penis eve" ?

για του λόγου το αληθές αν κάνεις "show more" άλλος γράφει ότι δεν έχει ιδέα πότε θα έρθουν. 

και λέει την αλήθεια δηλαδή, ότι δεν έχει ιδέα πότε θα έρθουν :) είναι κακό αυτό; ελέγχονται απο mods αυτά τα μηνύματα και τα γράφουν άτομα της κοινότητας όχι περαστικοί χωρίς account.

Επίσης ρώτησα και εγώ ο ίδιος όπως είπα και μπορεί ο καθένας να πατήσει Help και contact us και να τους πάρει τηλέφωνο ή να στείλει mail.

Στην περίπτωση που πάρετε κάποια ρομποτική απάντηση μέσω mail (με μήνυμα ότι η amazon δεν μπορεί να δεσμευθεί για την ημερομηνία που θα παραλάβει ο πελάτης ένα προιόν σπίτι του) στείλτε δεύτερο email και πείτε πως δεν σας νοιάζει πότε θα έρθει σπίτι σας ούτε ζητάτε να δεσμευθούν/υποσχεθούν για ημερομηνία παραλαβής απλά θέλετε να μάθετε πότε στο περίπου θα ρεστοκαριστεί το προιόν αυτό στις αποθήκες τους.

και ένας άνθρωπος θα σας απαντήσει. Στο τηλέφωνο θα βγάλετε άκρη πιο γρήγορα όμως

Δημοσ.

Δεν μου απαντήσατε ρε παιδιά όμως σε 2 ερωτήσεις!

Με nvidia δεν γίνεται mining?

Ασχολούνται πολλοί στην Ελλάδα με το άθλημα?

Γίνεται αλλά οι κάρτες ζορίζονται πολύ και δεν είναι τόσο αποτελεσματικές όσο οι AMD,ειδικά τα μοντέλα RX470-480 είναι τα ιδανικότερα λόγω της χαμηλής κατανάλωσης και του υψηλού Computing.

Δημοσ.

και λέει την αλήθεια δηλαδή, ότι δεν έχει ιδέα πότε θα έρθουν :) είναι κακό αυτό; ελέγχονται απο mods αυτά τα μηνύματα και τα γράφουν άτομα της κοινότητας όχι περαστικοί χωρίς account.

Επίσης ρώτησα και εγώ ο ίδιος όπως είπα και μπορεί ο καθένας να πατήσει Help και contact us και να τους πάρει τηλέφωνο ή να στείλει mail.

Στην περίπτωση που πάρετε κάποια ρομποτική απάντηση μέσω mail (με μήνυμα ότι η amazon δεν μπορεί να δεσμευθεί για την ημερομηνία που θα παραλάβει ο πελάτης ένα προιόν σπίτι του) στείλτε δεύτερο email και πείτε πως δεν σας νοιάζει πότε θα έρθει σπίτι σας ούτε ζητάτε να δεσμευθούν/υποσχεθούν για ημερομηνία παραλαβής απλά θέλετε να μάθετε πότε στο περίπου θα ρεστοκαριστεί το προιόν αυτό στις αποθήκες τους.

και ένας άνθρωπος θα σας απαντήσει. Στο τηλέφωνο θα βγάλετε άκρη πιο γρήγορα όμως

Τον στόκο στους τοίχους όχι στο φόρουμ.

Η μάθε να μιλάς ή μην γράφεις, δεν μιλάς με φιλαράκι σου.

Με τα αγγλικά μαλωμενος είσαι λογικά μιας και η τιμή είναι placeholder και εσύ κάνεις το pre order, ουσιαστικά είναι το ίδιο πράγμα αλλά εσύ σαν γνήσιος Έλληνας είσαι ο ξερολας.

http://www.insomnia.gr/topic/649061-sapphire-radeon-rx-580-8gb-pulse-256€-amazonfr/

Ανακάλυψαν την Αμερική πριν από εσένα 7 Ιουλίου, το τι πήραν 2 μήνες και κάτι μέρες μετά το αφήνω στην φαντασία του καθενός. Θα τις πάρουν βέβαια...

Λογικά πριν το 2018!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...