Προς το περιεχόμενο

To TP-LInk extender δεν συνδέεται με το router

WebDev

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρε παιδιά την βοήθειά σας!

Προσπαθώ μια βδομάδα τώρα να συνδέσω ενα TL-WA850RE V4 extender πάνω σε ένα CYTA ADB P.RG A4100N router, για να βελτιώσω τη λήψη σε κάποια σημεία του σπιτιού.

To WiFi του router (WPA2 / AES) δουλεύει μια χαρά και όλα τα devices (Win10 laptop, android, ps4 κλπ) συνδέονται κανονικά πάνω του. 

Σέταρα το Extended Wifi και ενώ όλα τα devices μπορούν να συνδεθούν κανονικά και σε αυτό. Το extender δεν μπορεί να συνδεθεί με τίποτα στο router!

Αλλαξα την IP του extender από 192.168.0.254 σε static 192.168.1.254 για να ταιριάζει με του router (192.168.1.1). Τίποτα.

Ενεργοποίησα και απενεργοποίησα το DHCP του extender. Τίποτα.

Άλλαξα το πρωτόκολλο του Wifi σε WPA, σε WPA/WPA2 Τίποτα.  

Άλλαξα κανάλια. Τίποτα

Άλλαξα ακόμα και το SSID just in case. Τίποτα. 

Έχετε καμιά ιδέα για το τι άλλο μπορεί να προκαλεί αυτή την ασυμβατότητα που δεν επιτρέπει στο extender να συνδεθεί στο router ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κυρίως ρουτερ το βρίσκει όταν κάνεις αναζήτηση;; πιστεύω ότι το έχεις γυρίσει σε range extender τα υπόλοιπα που έκανες είναι σωστά dhcp κλειστό.

Το κυρίως ρουτερ το βρίσκει όταν κάνεις αναζήτηση;; πιστεύω ότι το έχεις γυρίσει σε range extender τα υπόλοιπα που έκανες είναι σωστά dhcp κλειστό.

Καλημέρα, 

Το router το βρίσκει στην αναζήτηση, συμπληρώνω τον κωδικά, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορεί να συνδεθεί μαζί του. Βγάζει ένα μήνυμα του στυλ 'Η σύνδεση με το router δεν ήταν δυνατή" ΄ή κάπως έτσι. 

Το WA850RE έχει δύο modes λειτουργίας "Extender" και "Access Point" εγώ το έχω στο extender. 

Κι εγώ τον ίδιο extender έχω αλλά τον "κουμπώνω" πάνω σε wifi router της TP-Link, οπότε δεν εχει πρόβλημα.

Αλλά... κατα διαστήματα το WA850RE τρώει κολλήματα και δεν δινει internet με αποτέλεσμα να χρειάζεται reboot.

Ωρες ώρες σκέφτομαι πως εαν επενδύσω σε smarthome appliances (homekit κτλ) θα με αφήνει εκτεθειμένο... 

Κι εγώ τον ίδιο extender έχω αλλά τον "κουμπώνω" πάνω σε wifi router της TP-Link, οπότε δεν εχει πρόβλημα.

Αλλά... κατα διαστήματα το WA850RE τρώει κολλήματα και δεν δινει internet με αποτέλεσμα να χρειάζεται reboot.

Ωρες ώρες σκέφτομαι πως εαν επενδύσω σε smarthome appliances (homekit κτλ) θα με αφήνει εκτεθειμένο... 

Σε άλλο routerακι που τον είχα δούλευε μιά χαρά. Με το συγκεκριμένο έχει φάει "κόλλημα". 

• 5 χρόνια αργότερα...

Χρειάζομαι βοήθεια!!! 

Ενώ κάνω όλη την διαδικασία σύνδεσης του Tp-Link Extender με το Router μου  σωστά, όταν φτάνω στο τελικό στάδιο μέσω της εφαρμογής Tether, δεν συνδέεται με τίποτα στο Extender και μου λέει ότι δεν βρέθηκε η IP.    Όποιος μπορεί να με βοηθήσει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...