Alex-V Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Στο λαπτοπ του αδερφου μου, Linux mint λειτουργικο, η κατασταση του σκληρου παιζει να εφτασε και -50% Ποιο ειναι το θεμα τωρα. Μπηκα με live linux, αλλα δε μπορω να μπω μεσα στο σκληρο με τιποτα για να σωσω τα αρχεια. Καποια αλλη λυση? Καποιο recovery προγραμμα που να λειτουργει με ext4 συστημα αρχειων? @Washcloud τα φωτα σου
Sheogorath Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί μόνο αυτός? Σαν τελική λύση αν δεν δουλέψει κανένα software, βάλτε τον δίσκο σε σακουλάκι τροφίμων (2-3 το ένα μέσα στο άλλο) και στην κατάψυξη (ή ξηρός πάγος). Μετά όσο είναι παγωμένος παίζει να διαβάζεται. Έχω διαβάσει 2 σκληρούς έτσι τους έβλεπε σαν unallocated κτλ.
Alex-V Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ειναι αναλυτικος γιαυτο Σε προλαβα. Το εκανα ηδη. Δεν....
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Στους ποσους βαθμους ηταν η καταψυξη? Μηπως να δοκιμαζες σε καταψυκτη κρεοπωλειου? Παρε παρε παρε αρνακι φρεσκο 500gb με windows 10 για ατελειωτη απολαυση!
Alex-V Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Στους ποσους βαθμους ηταν η καταψυξη? Μηπως να δοκιμαζες σε καταψυκτη κρεοπωλειου? Παρε παρε παρε αρνακι φρεσκο 500gb με windows 10 για ατελειωτη απολαυση! δεν κοιταξα θερμοκρασια. Στην καταφυξη τον εβαλα με μπολικες σακουλες καλα κλεισμενος χωρις αερα για 2 ωρες και μετα τον εβαλα επιτοπου στο πισι. Σημειωση, κατι πηγα να καταφερω με live cd windows 10 που εχει διαφορα recovery προγραμματα. Μπηκε στον σκληρο, μπηκε στους φακελους, πηγα να τα μεταφερω στον δικο μου σκκληρο, αλλα ολο σφαλματα. Φτου γαμω λεω. Συν οτι εκανε 10 ωρες να μπει. Και τωρα το κορυφαιο! Ο σκληρος πλεον δεν δινει καθολου ρευμα!!! Δεν νομιζω οτι εφταιξε η καταψυξη. Ηταν τερμα στεγνος. Σταματησε μετα απο κατι ωρες.
ZELOMOTH Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Αρα κατι με την τροφοδοσια του στην πλακετα η΄ ψοφησε το μοτερ...Ατυχος μεν, απροσεκτος δε.... Το backup το κανουμε πριν το χρειαστουμε φιλε μου... Αγραφος νομος που λεμε... Τωρα απλα θα αλλαζες εναν δισκο και απο δω παν κι αλλοι... Ελπιζω να μην ηταν πολυ σημαντικα αρχεια μονο...
Alex-V Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Τα παραπονα σου στον αδερφο μου χαχα . Εγω τεχνικος ειμαι. Του ελεγα 5 εκτατομμυτια φορες να παρε εναν εξωτερικο για να παιρνει backup. Με εγραψε. Και ναι. Ειχε σημαντικα αρχεια. Εικονες κ βιντεο απτον γαμο του
EddieObscurant Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν νομιζω οτι εφταιξε η καταψυξη. Ηταν τερμα στεγνος. Σταματησε μετα απο κατι ωρες. οταν τον εβγαλες απο την κατάψυξη σε θερμοκρασία περιβάλλοντος , η υγρασία του αέρα , ψύχεται και υγροποιειται όταν έρχεται σε επαφή με το δίσκο Το ίδιο συμβαίνει και στο εσωτερικό του δίσκο πάνω στα platters μιας και έχει και μεσα στο δίσκο αέρα
Alex-V Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 οταν τον εβγαλες απο την κατάψυξη σε θερμοκρασία περιβάλλοντος , η υγρασία του αέρα , ψύχεται και υγροποιειται όταν έρχεται σε επαφή με το δίσκο Το ίδιο συμβαίνει και στο εσωτερικό του δίσκο πάνω στα platters μιας και έχει και μεσα στο δίσκο αέρα Αρα...εκανε ζημιά καταψυξη 1
Sheogorath Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Κανονικά τον αφήνεις στις σακούλες μέσα, να μην είναι (πολύ) σε επαφή με τον αέρα.
GBorb Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Γραψε μας το μοντελο του σκληρου. Μου εχουν μεινει μερικοι με bad sectors αλλα δουλευουν οι πλακετες. Ισως φανεις τυχερος. 1
Alex-V Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Τωωωωωρα εγινε η ζημιά sheogorath. Μοντελο...HTS543216L9A300
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Τώρα μόνο σε εταιρείες ανάκτησης να επέμβουν στο hardware. ΜΙλάμε 1000+ ευρώπουλα.
Alex-V Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Οχι ουτε bios. Βρηκα εναν ιδιο μοντελο. Θα δοκιμασω να βαλω την πλακετα και να ξαναδοκιμασω να τα σωσω. Καλα δεν ειμαστε για εταιρια. Δεν έχουμε απορρητα αρχεια εξωγηινων μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα