NoD Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 To προβλημα μου ειναι το εξης:ενω ειναι κλειστος ο υπολογιστης ειναι αναμμενο.Εχω ελεγξει απο το bios στο power management setup την ρυθμιση για power on by mouse,την εχω disabled,αλλα δεν αλλαζει κατι.Καμμια ιδεα ? Ευχαριστω εκ των προτερων.
Panousos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 An to exeis sindesi stin PS2 me to adaptoraki vgalto kai valto sketo stin USB....
Spyrus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Υπάρχει μια τροφοδοσία που λέει +5V standby στο bios ... αυτή κρατάει αναμμένα keyboard/mouse/usb για να μπορείς να ξεκινήσεις τον υπολογιστή από αυτά ρυθμίζοντας ανάλογα...μπορείς να απενεργοποιήσεις την ένδειξη...
StAkIS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα να είναι συνέχεια ανοικτό! Εμένα μου φαίνεται πιο εντυπωσιακό, ιδιαίτερα τη νύχτα! Αν όμως σε ενοχλεί, δοκίμασε ότι λέει και ο φίλος Spyrus!
IKARIWTHS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 file spyrous bravo,to epsaxna kai gw to thema pio palia kai den eixa brei lysh
Spyrus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Eγώ πάντως το διάβασα στο manual της μητρικής μου Abit NF7-S! Eγώ τα έχω ανοικτά δε με ενοχλούν (άλλωστε σπάνια κλείνει ο υπολογιστής!) Εναλλακτικά μπορείς να κλείσεις το PC και μετά και το διακόπτη του τροφοδοτικού!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.