Προς το περιεχόμενο

Νέος υπολογιστης δεν ανοίγει

Spect~

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συμφωνώ στο θέμα των χρημάτων αλλά ο χρονισμός των μνημών δεν έχει και τόσο μεγάλη διαφορά στις gaming επιδόσεις. Aπλά με τη διαφορά θα μπορούσε να πάει σε μια 1060 3GB που είναι ανώτερη της RX 560.

Ναι οκ και σε αλλη καρτα θα μπορουσε να παει αλλα σε ryzen οι μνημες παιζουν ρολο και μεγαλο μαλιστα.. :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Μια τελευταια ερωτηση, τα εχω βαλει ολα και δουλευουν το μονο θεμα που εχω ειναι με τον δισκο (Samsung) ο οποιος μου βγαζει οτι το Rapid mode δεν μπορει να λειτουργήσει και λεει 

under the current system environment some functions in magician cannot be run

Vid 1022

Τελευταια εκδοση απο ολα προγραμματα και drivers

Απο τη στιγμή που δουλεύουν οι ανεμιστήρες σημαίνει ότι ο υπολογιστής πήρε μπροστά.

Οχι απαραιτητα. Μου εχει τυχει μητρικη να αναβουν ολα τα λαμπακια/ανεμιστηρες και ειναι χαλασμενη. Ειδικα μετα απο διακοπες ρευματος.

Αφου ομως ολα ειναι κομπλε, μια χαρα.

• Moderators

ryzen έχεις. Δεν έχει βγει ακόμα ο driver των windows 10 για να μπαίνει αυτόματα ahci πρέπει να κάνεις εγκατάσταση από cd μητρικής η απλά download. Rapid mode τι να το κάνεις? Τζάμπα ram σου τρώει

Τα έχω κάνει όλα εγκατάσταση. Στο idea ata. Atapi controllers τα πέρασα χειροκίνητα.

Εκτός αν αναφέρεσαι σε κάτι άλλο

Τα έχω κάνει όλα εγκατάσταση. Στο idea ata. Atapi controllers τα πέρασα χειροκίνητα.

Εκτός αν αναφέρεσαι σε κάτι άλλο

ορκίζομαι ότι είχα δει "ahci" mode αλλα με πρόλαβες και έκανες παράθεση :D

Σημειωτεον οτι o επεξεργαστης δεν εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων χρειαζοσουν την 560 για να δεις φως. :)

Η κάρτα γραφικών δεν έχει τροφοδοσία αν και δοκίμασα και χωρίς.

• Moderators

Σημειωτεον οτι o επεξεργαστης δεν εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων χρειαζοσουν την 560 για να δεις φως. :)

Και οι δύο έξοδοι τι ρόλο βαράνε; για επεξεργαστές με γραφικά ε;

• Moderators

Τελειώνω με όλα κι ενώ ο υπολογιστής έχει ανοίξει και κλείσει αρκετές φορές, τον σβήνω βάζω κατ καλώδια για τα USB κλπ και κάνει πάλι τα ίδια. Βγάζω τα πάντα και τον αφήνω όπως πριν και πάλι δεν ανοίγει..

Τον πετάω στα σκουπίδια;

Μετα απο λιγο δουλεψε και τωρα παιζει κανονικα με ολα επανω.. Δεν εχω ιδεα τι σκαλωματα τρωει. Μπορω να ρυθμισω τις μνημες μονιμα στα 2133 να ειμαι σιγουρος?

Δεν έχω ιδέα πως και γιατί, όταν μετά από ώρα δοκιμών σε διαφορετική οθόνη, με τις μνήμες σε όλες τις θέσεις και γενικά κάθε πιθανό συνδυασμό όταν αποφάσισα να τα παρατηρήσω και τα έβαλα πάλι όλα μέσα και τα κατέβασα πάλι κάτω, είπα να κάνω μια τελευταία δοκιμη, βαζω ρεύμα και οθόνη και βουαλα δούλεψε. Οι μνήμες δείχνει να είναι στα 2133 στο βίος.

Απλα για να απαντήσω αφού ρωτήθηκαν

Στο χρώμα αναφέρομουν πάνω στη μητρική (θα ανεβάσω φωτογραφία μετά)

Η κάρτα γραφικών δεν έχει τροφοδοσία αν και δοκίμασα και χωρίς.

Δεν είναι για μένα αλλά για φίλη και δεν είχε αλλά να δώσει.

Τροφοδοτικό το έβαλα στο πιο πάνω ποστ μου.

Από τη στιγμή που αγοράστηκε ακριβός ssd το ότι "δεν είχε άλλα να δώσει" παύει σαν δικαιολογία. Άρα εδώ έχουμε ανισόρροπο σύστημα. 

Το 24πινο έχει κουμπώνει καλά?

Το 8πινο έχει κουμπώσει καλά?

Ελπίζω να γνωρίζεις ποια είναι αυτά τα καλώδια.

το magician παιζει στην 850 εvo σειρα και πανω. τι m2 εχεις?

The Magician SSD management utility is designed to work with all Samsung SSD products including 470 Series, 750 Series, 830 Series, 840 Series, 850 Series, 950 Series and 960 Series.
This software is not compatible with other manufacturers SSDs.

κανονικα πρεπει να παιζει εκτος εαν θελει αλλη ρυθμιση ο m2 ωστε να δουλεψει το magician

απο οτι κοιταξα ειναι προβλημα με τους amd cpu

κατεβασε απο το site της μητρικης σου ahci drivers 

So I fixed my issue. I manually updated my AMD SATA and AsMedia 106x SATA Windows controller drivers via downloading the newer drivers and using Device manager manual update each driver. Both now show 2015 dated drivers. They we're previously 2009 and 2011 era ones respectively. I'm now running 5.0 Magician on my 840Pro in RAPID mode "On" with no issue

αν δεν δουλεψει βαλε την εκδοση 4.9.7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...