Προς το περιεχόμενο

Νέος υπολογιστης δεν ανοίγει

Spect~

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Καλησπέρα,

εχω αυτα τα πραγματα και μολις τα συναρομολόγησα αλλα για καποιο λογο δεν δειχνει τιποτα η οθονη, δοκιμασα και χωρις τον Μ,2 και χωρις καρτα γραφικων και ακομη τιποτα. Καμια ιδεα? Ολα τα πραγματα ειναι του κουτιου

http://www.e-shop.gr/vga-asus-radeon-rx560-o4g-oc-edition-4gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513828

http://www.e-shop.gr/cpu-amd-ryzen-5-1600-360ghz-6-core-with-wraith-spire-box-p-PER.559703

http://www.e-shop.gr/ram-gskill-f4-2400c15d-16grr-16gb-2x8gb-ddr4-2400mhz-ripjaws-4-red-dual-channel-kit-p-PER.557273

http://www.e-shop.gr/ssd-samsung-mz-v6e250bw-960-evo-m2-250gb-p-PER.306153

http://www.e-shop.gr/mitriki-asus-prime-b350m-a-retail-p-PER.524541

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1. Δές άν έχουν κουμπώσει σωστά όλα τα καλώδια ρεύματος και τα καλώδια εκκίνησης reset κτλ κτλ.

2. Δές ποια σλοτ πρέπει να καταλαμβάνουν οι μνήμες στο manual της μητρικής.

3. βάλε τη μητρική επάνω στο χαρτόκουτό της και δές αν στήνοντας εκεί το μηχάνημα κάνει boot, υπάρχε περίπτωση κάποιο ποδαράκι να μήν έχει μπεί σωστά και να βραχυκυκλώνει.

• Moderators

Σε πρώτη φάση τα καλωδιακια για το κουμπι ενεργοποιησης τα εχεις βαλει σωστα

Ναι ναι

1. Δές άν έχουν κουμπώσει σωστά όλα τα καλώδια ρεύματος και τα καλώδια εκκίνησης reset κτλ κτλ.

2. Δές ποια σλοτ πρέπει να καταλαμβάνουν οι μνήμες στο manual της μητρικής.

3. βάλε τη μητρική επάνω στο χαρτόκουτό της και δές αν στήνοντας εκεί το μηχάνημα κάνει boot, υπάρχε περίπτωση κάποιο ποδαράκι να μήν έχει μπεί σωστά και να βραχυκυκλώνει.

1) ειναι σωστα κουμπωμενα

2) το εχει και πανω στη μητρικη και εχω δοκιμασει και με μια μνημη και ολους τους πιθανουν συνδυασμους.

3) παιζει τετοιο θεμα? Δεν μου εχει τυχει ποτε

Θεμα μη συμβατοτητας δεν παιζει ε? Επισης παιζει να φταίει η οθονη (επειδη ειναι μια 40αρα τηλεοραση μεσω HDMI) αν και δεν εχει λογικη αυτο

Ναι ναι

1) ειναι σωστα κουμπωμενα

2) το εχει και πανω στη μητρικη και εχω δοκιμασει και με μια μνημη και ολους τους πιθανουν συνδυασμους.

3) παιζει τετοιο θεμα? Δεν μου εχει τυχει ποτε

Θεμα μη συμβατοτητας δεν παιζει ε? Επισης παιζει να φταίει η οθονη (επειδη ειναι μια 40αρα τηλεοραση μεσω HDMI) αν και δεν εχει λογικη αυτο

Φυσικά και παίζει τέτοιο θέμα μπορεί κάποιο πόδι της παλιάς μητρικής να έχει ξεχαστεί, όχι η οθόνη δέν έχει πρόβλημα, στο ποστ του bios έχεις κάποιον ήχο λαμπάκι?, δές και την σελίδα του κατασκευαστή για συμβατές μνήμες, αυτά δέν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

• Moderators

Είναι καινούριο build, όχι τίποτα. Ηχείο δεν έχω για να ακούσω κάποιο ήχο. 2400 δδρ4 είναι που θα έπρεπε να τις αναγνωρίζει

Ο υπολογιστής ακούγεται να δουλεύει? Γιατί βλέπω ότι αναφέρεις μόνο ότι είναι σβηστή η οθόνη.

Επίσης πρόσεξε αν το κουμπί του κουτιού είναι σωστά τοποθετημένο. Και όταν λέω σωστά εννοώ κάθετα και όχι οριζόντια στη μητρική. Ένας φίλος μου τα είχε συνδέσει οριζόντια και απορούσε γιατί δεν έπαιρνε μπροστά.

Μου έχει τύχει αυτό. Μια πατούρα έλλειπε και η μητρική μου έκανε επανεκκινήσεις. Μόλις την πρόσθεσα, το πρόβλημα λύθηκε. Γιατί και πως δεν γνωρίζω αλλά συνέβη.

Θεώρησα ότι είναι αναβάθμιση γιατί δέν λές τι τροφοδοτικό έβαλες,βασικά εκτός απο ότι είπα δέν μπορώ να προτείνω κάτι άλλο, δές άν δουλευεί το τροφοδοτικό βραχυκυκλώνωντας με ένα συνδετήρα το πράσινο καλώδιο απο το 24pin καλώδιο με ένα μαύρο, αυτά.

• Moderators

Ανεμιστήρες κλπ δουλεύουν και ακούγεται ένας χαρακτηριστικός θόρυβος που δείχνει ότι δουλεύει αλλά τίποτα. Ο επεξεργαστής είναι συμβατός και οι μνήμες βρήκα ότι υποστηρίζει το μοντέλο f4 2400c15d 169gr και μένα ειναι 16ggr οπότε φαντάζομαι οτι ούτε από εκεί είναι το πρόβλημα.

Την κάρτα γραφικών την έβγαλα οπότε ούτε απ εκεί το θέμα και πλέον έχω βγάλει όλα τα καλώδια και το ανοίγω με κατσαβίδι.

Καμία ιδέα;

Αυτό είναι το τροφοδοτικό

http://www.e-shop.gr/psu-thermaltake-sps-630mpcbeu-smart-se-series-630w-cm-87--p-PER.640645

Οι ανεμιστήρες κλπ δουλεύουν και το φως της μητρικής αναβοσβήνει πορτοκαλί. Υποθέτω ότι αν δεν είχε θέμα θα ήταν πράσινο; λίγο που έψαξα δεν βρήκα κάτι για τα χρώματα

Απο τη στιγμή που δουλεύουν οι ανεμιστήρες σημαίνει ότι ο υπολογιστής πήρε μπροστά.

Το πορτοκαλί λαμπάκι βρίσκεται στη θύρα ethernet? Αν ναι, σύμφωνα με το εγχειρίδιο αναφέρεται στη σύνδεση lan (100mbs vs 1gbs αν είναι πράσινο). 

Δοκίμασες να συνδέσεις την οθόνη με τη θύρα hdmi ή DVI της μητρικής?

Δοκιμασες να βαλεις το 6πινο στην καρτα γραφικων? :-D

ΥΓ. Ακριβα τα πηρες ολα ρε φιλαρακι και μνημες 2400...Κριμα... :shifty:

ΥΓ2.  Η΄ τα 2 4πινα cpu στην μητρικη?

Τι τροφοδοτικο ειπαμε οτι εχεις?

Και βρες και μια οθονη κανονικη και δοκιμασε το! :-)

• Moderators

Δεν έχω ιδέα πως και γιατί, όταν μετά από ώρα δοκιμών σε διαφορετική οθόνη, με τις μνήμες σε όλες τις θέσεις και γενικά κάθε πιθανό συνδυασμό όταν αποφάσισα να τα παρατηρήσω και τα έβαλα πάλι όλα μέσα και τα κατέβασα πάλι κάτω, είπα να κάνω μια τελευταία δοκιμη, βαζω ρεύμα και οθόνη και βουαλα δούλεψε. Οι μνήμες δείχνει να είναι στα 2133 στο βίος.

Απλα για να απαντήσω αφού ρωτήθηκαν

Στο χρώμα αναφέρομουν πάνω στη μητρική (θα ανεβάσω φωτογραφία μετά)

Η κάρτα γραφικών δεν έχει τροφοδοσία αν και δοκίμασα και χωρίς.

Δεν είναι για μένα αλλά για φίλη και δεν είχε αλλά να δώσει.

Τροφοδοτικό το έβαλα στο πιο πάνω ποστ μου.

Αυτο που σου λεω για το οτι τα πηρες ακριβα, εννοω  οτι για παραδειγμα τον επεξεργαστη σε αλλα μαγαζια τον εχουν 210 περιπου αρα με τα λεφτα αυτα μπορουσες να παρεις πιο ψηλα χρονισμενες μνημες οι οποιες θα εδιναν ακομα περισσοτερη ωθηση στο συστημα!

• Like 1

• Moderators

Αυτο που σου λεω για το οτι τα πηρες ακριβα, εννοω οτι για παραδειγμα τον επεξεργαστη σε αλλα μαγαζια τον εχουν 210 περιπου αρα με τα λεφτα αυτα μπορουσες να παρεις πιο ψηλα χρονισμενες μνημες οι οποιες θα εδιναν ακομα περισσοτερη ωθηση στο συστημα!

Όπως είπα δεν ήταν για μένα και η άλλη θελει κάτι το οποίο ξέρει γιατί νοιωθει πιο "ασφαλής".

Και επίσης βαριόμουν να ψάξω

Αυτο που σου λεω για το οτι τα πηρες ακριβα, εννοω  οτι για παραδειγμα τον επεξεργαστη σε αλλα μαγαζια τον εχουν 210 περιπου αρα με τα λεφτα αυτα μπορουσες να παρεις πιο ψηλα χρονισμενες μνημες οι οποιες θα εδιναν ακομα περισσοτερη ωθηση στο συστημα!

Συμφωνώ στο θέμα των χρημάτων αλλά ο χρονισμός των μνημών δεν έχει και τόσο μεγάλη διαφορά στις gaming επιδόσεις. Aπλά με τη διαφορά θα μπορούσε να πάει σε μια 1060 3GB που είναι ανώτερη της RX 560.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...