tanasen01 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μιλάμε δηλαδή για ταβάνι 750€ (-24%) Οπότε από visionstudio μια σύνθεση: αν δεν θες να υπερβείς το μπάτζετ βάζεις τον απλό barracuda αν και ο firecuda αξίζει αν αργήσεις να πάρεις ssd. Είναι αρκετά γρηγορότερος από έναν απλό hdd και ό,τι πρέπει για την περίπτωσή σου. 1
LambisElef Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Η μητρική που πρότεινε το Παόκι μας είναι σίγουρα ανώτερη από αυτήν που έβαλα εγώ και αξίζει τη διαφορά αν μπορείς να την πάρεις. Μελλοντικά με αυτό το σύστημα θα μπορείς να βάλεις και άλλα cpu, να προσθέσεις και άλλα 8GB RAM να θες και γενικά δεν περιορίζονται από θέμα αναβαθμισημότητας σε καμία περίπτωση. 1
Heybro Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μιλάμε δηλαδή για ταβάνι 750€ (-24%) Οπότε από visionstudio μια σύνθεση: αν δεν θες να υπερβείς το μπάτζετ βάζεις τον απλό barracuda αν και ο firecuda αξίζει αν αργήσεις να πάρεις ssd. Είναι αρκετά γρηγορότερος από έναν απλό hdd και ό,τι πρέπει για την περίπτωσή σου. Ναι στα 600 κοντά είναι μια χαρά. Το vision studio είναι αξιόπιστο κατάστημα? Γιατί έχει τσιμπημένες τιμες σε κάποια πράγματα η σύνθεση σου βγαινει 750 με 8gb ram. Στο mustshop που έφτιαξα τη σύνθεση πριν δεν είναι καλό να μην το προτιμήσω μιας και έχει καλύτερες τιμές? Η μητρική που πρότεινε το Παόκι μας είναι σίγουρα ανώτερη από αυτήν που έβαλα εγώ και αξίζει τη διαφορά αν μπορείς να την πάρεις. Μελλοντικά με αυτό το σύστημα θα μπορείς να βάλεις και άλλα cpu, να προσθέσεις και άλλα 8GB RAM να θες και γενικά δεν περιορίζονται από θέμα αναβαθμισημότητας σε καμία περίπτωση. Αυτό είναι το σημαντικότερο να υπάρχει επιλογή αναβαθμισης στο μέλλον οπότε μια καλή μητρική είναι το Α και το Ω. Να προτιμήσω vision studio παρα mustshop και ας είναι πιο ακριβό?
tanasen01 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι προτίμησε το visionstudio από το mustshop. Για το τελευταίο γράφονται τα χειρότερα. 1
PaokToTheBone Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν μπορω να απαντησω στην παραπανω ερωτηση παρα μονο να πω οτι το visionstudio το γνωριζω σαν μαγαζι αλλα δεν ξερω το aftersales του γιατι εχω να αγορασω χρονια απο εκει και αυτο που αγορασα δεν χαλασε για να χρειαστω την εγγυηση του.( Για την ιστορια και μονο, ειχα αγορασει 3 χ 1tb samsung spinpoint πριν ανεβουν οι τιμες στους hdd , και οι δυο απο αυτους δουλευουν στο pc που καθομαι και ο τριτος δουλευει στο pc του συγκατοικου μου) Το mustshop δεν το γνωριζω και το βλεπω τελευταια πρωτο στις τιμες του skroutz ,ακομα και για μια βαφλιερα που εψαχνα. 1
Heybro Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μάλλον θα πάω για vision studio μιας και δεν φτιάχνει υπολογιστες τo άλλο και ας είναι λίγο πιο ακριβό. Κάποιο άλλο φθηνότερο κατάστημα δεν βλέπω στον ορίζοντα οπότε μονόδρομος. Είναι και κοντά μου οπότε ότι θέμα τύχει είναι κοντά. Σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας. 3
strawman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Αγρότης και πάντα το ΦΠΑ το περνουμε την επόμενη χρονιά. Το πληρώνουμε κανονικά σε όλα τα προϊόντα πλην αυτών που είναι 3000+ το ΦΠΑ και έχουμε άμεση απαλλαγή και τα υπόλοιπα ανάλογα τα έσοδα έξοδα τα περνουμε του χρόνου Απρίλιο με μάιο ανάλογα τα κέφια της εφορίας. Είμαστε με βιβλία κανονικά. Α νταξει, αυτο υπεθεσα απο οτι ειδες απλα μου φανηκε λιγο περιεργο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα