Προς το περιεχόμενο

Galaxy s6 downgrade nougat σε marshmallow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω προσπαθήσει χωρις αποτελεσμα με το odin να περάσω το παλιότερο stock marshmallow από το nougat που φοραει  τωρα ενα Galaxy s6.

Το odin μου βγαζει συνεχεια Fail σε οσες version stock firmware χρησιμοποιησα.

Υπάρχει εμπειρία?

Δημοσ.

Εχω προσπαθήσει χωρις αποτελεσμα με το odin να περάσω το παλιότερο stock marshmallow από το nougat που φοραει τωρα ενα Galaxy s6.

Το odin μου βγαζει συνεχεια Fail σε οσες version stock firmware χρησιμοποιησα.

Υπάρχει εμπειρία?

.

Καλησπερα φιλε μου θα ηθελα να κανω και εγω downgrade στο A5 2016 με το odin ηατν σχετικα δυσκολο??

http://www.insomnia.gr/topic/599508-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-unroot-downgrade-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-bootloop-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%83/?fromsearch=1
Δημοσ.

Καλησπερα φιλε μου θα ηθελα να κανω και εγω downgrade στο A5 2016 με το odin ηατν σχετικα δυσκολο??

Δεν ειναι καθολου δύσκολο.

Ομως με το Α5 ισως ειναι λίγο διαφορετικά τα πραγματα, δεν γνωρίζω ακριβως.

Το μυστικό με το S6 ειναι να επιλεξεις downgrade σε firmware που να εχει binary count τουλάχιστον 5, π.χ.  G920FXXU5DQA7

Τα παλιότερα, με binary count 4 (ακομη και marshmallow) δεν μπαινουν: μπλοκάρονται από τον sboot.bin (Secure bootloader) που δεν επιτρέπει downgrade.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...