Choulelis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα ήρθε στη κατοχή μου ένας pathos amp classic one. Θέλω να τον συνδέσω με τον υπολογιστή και δοκίμασα με καλώδιο jack σε rca αλλά καμία ανταπόκριση. Καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2017 από Choulelis
Knight of Mercy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Αν ο ενισχυτής "λειτουργεί" κανονικά, τότε το μόνο πιθανό είναι να έχεις συνδέσει κάτι λάθος ή να έχει πρόβλημα το ίδιο το καλώδιο.Έχεις επιλέξει σωστά την είσοδο?Η ενδεικτική λυχνία "ανάβει"?
xrhstosiak Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 βαλε το καρφακι στο κινητο σου και παιξε κατι να σιγουρευτεις οτι ενισχυτης και καλωδιο ειναι οκ μετα παρε ακουστικα απο το κινητο σου και βαλτα στον υπολογιστη να δεις αν εχεις ηχο και μετα κοιτας το mixer της καρτας ηχου που εχεις, πολλες καρτες το λογισμικο τους καταλαβαινουν ποτε εβαλες κατι και κανουν ρυθμισεις ... δεν το κανουν παντα σωστα. φυσικα με τετοιο εργαλειο ενισχυτη πας αμεσα για αγορα usb - dac - εξωτερικης καρτας ηχου αφου θες να εχεις για πηγη τον υπολογιστη ελπιζω οτι εχεις και αναλογα ηχεια
Choulelis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Το καλώδιο είναι καινούργιο και το αγόρασα συγκεκριμένα για να σιγουρευτώ πως δεν υπάρχει θέμα σε αυτό. Έχω δοκιμάσει σε CD ,aux inputs αλλά καμία ανταπόκριση . Τα ηχεία δε βγάζουν ήχο ούτε από το κινητό. Από κινητό και PC χωρίς σύνδεση στον pathos έχω πάντα ήχο. Για Πηγή περιμένω ένα marantz δεκτή με USB οπότε δε θα μου χρειαστεί το dac. Ακόμα όμως δε ξέρω τι πάει στραβά με την απευθείας σύνδεση ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα