Προς το περιεχόμενο

INSP ένδειξη (?)

d4mage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σήμερα μπαίνοντας στο αυτοκίνητο, βάζω το κλειδί στην μίζα και με το που το γυρνάω μου εμφανίζει στο καντράν στη θέση τον χιλιομέτρων ( για την ακρίβεια κάτω από τα συνολικά χιλιόμετρα του αυτοκίνητου, εκεί που τα μηδενίζεις και υπολογίζεις τις αποστάσεις ) παύλες ( - - - ), ένα κλειδάκι τύπου σέρβις και την ένδειξη INSP.

Το αυτοκίνητο έχει 130400 χιλιόμετρα, σέρβις το έκανα πριν 500 χιλιόμετρα. Διαβάζοντας στο internet δεν είναι κάτι ανησυχητικό άλλα γιατί να μου το πετάει;

Δοκίμασα κάποιους τρόπους ( να βάλω το κλειδί, να το γυρίσω, μετά να πατήσω για κάποια δεύτερα τον μηδενισμό των χιλιομέτρων κ.λ.π ) άλλα τίποτα. Τι φάση;

Πρόκειται για seat ibiza 1.2 του 2005.

Εάν γνωρίζει κάποιος κάτι θα το εκτιμούσα, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

insp = inspection, αυτή την ένδειξη στη βγάζει όταν είναι να κάνεις το σέρβις, είτε γιατί έχει κάνει τα χιλιόμετρα είτε γιατί έχει περάσει το απαιτούμενο διάστημα.

Προφανώς όταν έγινε το σέρβις ο μηχανικός δεν μηδένισε τους μετρητές.

Για να σβήσει νομίζω πρώτα πατάς τον μηδενισμό χιλιομέτρων και μετά να γυρίσεις το κλειδί στην πρώτη σκάλα. Τη διαδικασία αυτή την περιγράφει αναλυτικά στο manual.

Σε όλο το group η διαδικασία ειναι ίδια

1. Εξω το κλειδί

2. Πιέζουμε το οδομετρο μόνιμα

3. Βαζω το κλειδί και ανοιγω

4. Εμφανίζονται στην οθονη τα χλμ που υπολοίποντε μεχρι το σερβις

5. Αφήνω το οδομετρο (βήμα 2)

6. Πιέζω μια το δεξιό κουμπί

ΤΟ RESET ΕΓΙΝΕ ΟΚ

• Like 2

Σε όλο το group η διαδικασία ειναι ίδια

1. Εξω το κλειδί

2. Πιέζουμε το οδομετρο μόνιμα

3. Βαζω το κλειδί και ανοιγω

4. Εμφανίζονται στην οθονη τα χλμ που υπολοίποντε μεχρι το σερβις

5. Αφήνω το οδομετρο (βήμα 2)

6. Πιέζω μια το δεξιό κουμπί

ΤΟ RESET ΕΓΙΝΕ ΟΚ

Εξαιρετικός. Για την ώρα τουλάχιστον λύθηκε. Σας ευχαριστω όλους για τις απαντήσεις.

Σε 6000 χλμ (περιπου) θα ξαναανάψει (θα κάνεις το ίδιο όπως περιγράφουν τα παιδιά)

1 χρόνος ή 7500χλμ είναι και το επόμενο θα ναι service oil .θύμησες την άλλη φορά που θα κάνεις σέρβις να στο σβήσει για να ανάψει σωστά την επόμενη φορά

Με μια μικρή επιφύλαξη το σέρβις νομίζω είναι ό,τι το ρυθμίσουν.

Το σωστό είναι να σου το αφήσουν στην έξυπνη λειτουργία που μετράει ώρες λειτουργίας μοτέρ, θερμοκρασίες, φορτία, στροφές κλπ. και σου υπολογίζει μόνο του το επόμενο σέρβις ανάλογα το προφίλ χρήσης.

Με μια μικρή επιφύλαξη το σέρβις νομίζω είναι ό,τι το ρυθμίσουν.

Το σωστό είναι να σου το αφήσουν στην έξυπνη λειτουργία που μετράει ώρες λειτουργίας μοτέρ, θερμοκρασίες, φορτία, στροφές κλπ. και σου υπολογίζει μόνο του το επόμενο σέρβις ανάλογα το προφίλ χρήσης.

Αυτά άσε κανένα bmw! Στο γκρουπ βαγκ εκείνης της εποχής μόνο Μέρες μπορείς να πειραξεις
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...