txcellas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, έχω ένα 6s φοβερά προσεγμένο από όλες τις απόψεις. Πριν λίγο το άφησα ανοικτό (δεν το κλείδωσα) και είδα ότι έμπαινε σε εφαρμογές από μόνο του χωρίς να πατάω κάτι εγώ. Δεν μπήκα σε καμία περίεργη σελίδα η τπτ τέτοιο. (FB δεν έχω καν) Έκανα μια επανακ. και μέχρι τώρα όλα καλά. Καμία γνώμη;
thomasG4 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, έχω ένα 6s φοβερά προσεγμένο από όλες τις απόψεις. Πριν λίγο το άφησα ανοικτό (δεν το κλείδωσα) και είδα ότι έμπαινε σε εφαρμογές από μόνο του χωρίς να πατάω κάτι εγώ. Δεν μπήκα σε καμία περίεργη σελίδα η τπτ τέτοιο. (FB δεν έχω καν) Έκανα μια επανακ. και μέχρι τώρα όλα καλά. Καμία γνώμη; Το πήρες μεταχειρισμένο;
georgioskchasiotis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 μάλλον έχει κολλήσει ιό Καλησπέρα, έχω ένα 6s φοβερά προσεγμένο από όλες τις απόψεις. Πριν λίγο το άφησα ανοικτό (δεν το κλείδωσα) και είδα ότι έμπαινε σε εφαρμογές από μόνο του χωρίς να πατάω κάτι εγώ. Δεν μπήκα σε καμία περίεργη σελίδα η τπτ τέτοιο. (FB δεν έχω καν) Έκανα μια επανακ. και μέχρι τώρα όλα καλά. Καμία γνώμη;
txcellas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Παίδες όχι έκανα μια επανεκκίνηση και όλα καλά. Το γιατί έγινε δεν έχω ιδέα. Ίσως να ήταν βρεγμένα τα δάχτυλα, δεν ξέρω. Αλλά από τότε όλα καλά. Το κινητό το έχω σχεδόν 2 χρόνια αγορασμένο καινούριο.
LordPanag Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Tα βρεγμενα δαχτυλα ειναι πολυ πιθανον να προξενησαν κατι τετοιο. 1
txcellas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μάλλον κάτι τέτοιο θα έγινε. Κάποιο αξιόπιστο κατάστημα για αλλαγή μπαταρίας στο 6s μου και τιμή γνωρίζουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα