Προς το περιεχόμενο

Xiaomi 10000mAh power bank 2 10.94€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι παίδες ούτε από κινητό με την εφαρμογή ούτε από υπολογιστή. Μόνο το ασημί μου δίνει. Το μαύρο με τίποτα.

Δημοσ.

Όχι παίδες ούτε από κινητό με την εφαρμογή ούτε από υπολογιστή. Μόνο το ασημί μου δίνει. Το μαύρο με τίποτα.

Προχωρα με το ασημι γιατι σε λιγο ουτε αυτο θα βρισκεις ;)

Δημοσ.

Μαλλον ειμαι απο τους κ...φαρδους. Απο p/c, διαβαζοντας τα σχολια σας, πηγα απ' ευθειας στο ασημι,, το οποιο δε μου εδινε εκπτωση με κανενα κωδικο. Δοκιμαζοντας το μαυρο, το τσιμπησα με κωδικο, με 10, 94 συν.....................0,01€ μεταφορικα. Δυσβαστακτα μεταφορικα, αλλα χαλαλι του. Τα αξιζει !!!!  :-D :-D

• Like 1
Δημοσ.

Φτου.. Και πόσο καιρό περιμένω για προσφορά στο συγκεκριμένο power bank. Δυστυχώς κανένας από τους 2 κωδικούς δεν δουλεύει τώρα πια.

• Like 1
Δημοσ.

Φτου.. Και πόσο καιρό περιμένω για προσφορά στο συγκεκριμένο power bank. Δυστυχώς κανένας από τους 2 κωδικούς δεν δουλεύει τώρα πια.

Δοκίμασε σκέτο το silver χωρίς κωδικό, βγαίνει στα 12.62€

Δημοσ.

Δοκίμασε σκέτο το silver χωρίς κωδικό, βγαίνει στα 12.62€

Ναι αυτό έκανα τελικά...

Υπάρχει και ο κωδικός harvest121 (δεν ξέρω για πόσο ακόμα) με την ίδια τιμή (10,94)

Ωραίος, πήρα κι ένα δεύτερο, νομίζω θα πιάσει τόπο για δωράκι στις γιορτές που έρχονται...

Δημοσ.

Πήρα και εγώ, είχα ένα αλλά τώρα τα ζευγάρωσα, το γιατί, πάλι άγνωστο και σε εμένα......

Με το τελωνείο θέλω να δω τι θα παιχτεί!!!

Δημοσ.

Πήρα και εγώ ένα μαυρο. Ευχαριστώ τον topic starter

και τον

FKLDS, on 11 Sept 2017 - 8:37 PM, said:snapback.png

Υπάρχει και ο κωδικός harvest121 (δεν ξέρω για πόσο ακόμα) με την ίδια τιμή (10,94)

για τον κωδικό.

Δημοσ.

HARVEST121

Βαλε αυτο μολις πηρα ενα μαύρο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...