Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην Αθήνα είδα χθες το πρωί ότι έδιναν το συγκεκριμένο πακέτο στην Ομόνοια (στην έξοδο του ηλεκτρικού δίπλα στο Hondos Center).

Δημοσ.

Η προσφορά δεν είναι αοριστου είναι για ενα χρονο

Καλό είναι να μπει και στον τίτλο γιατί είναι για ένα χρόνο και όχι για αορίστου χρόνου που γράφτηκε

Δημοσ.

Τα στοιχεια σου πως τα δινεις;

Εννοώ πως όταν παίρνεις νεο αριθμο απο καταστημα δινεις τα στοιχεια σου, φωτοτυπια ταυτοτητας κλπ.

Για να παρεις καρτα από αυτες που δινουν τα παιδια στο δρομο θελει παλι ταυτοτητα;

βγάζει φωτογραφία την ταυτότητα.

Μετά τις 8 δεν τους βρήκα πάντως μια που πέρασα.

Αν έχετε δει και της Cosmote εκεί τριγύρω...

έτσι μου είπε. κράτησα και το τηλ του. θα στο στέιλω με πμ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά μόλις μου τέλειωσαν τα λεπτά και μου είπε για να έχω το ίδιο πρόγραμμα με 1500 προς όλους και 2,5gb να στείλω μνμ 80 στο 1252. Χτες μου έστειλε πριν λήξουν τα λεπτά μνμ προσφοράς μόνο για μένα 1000 προς όλους, 500 mb και social pass με 3€ με μνμ 61 στο 1355 για στις επόμενες 15 μέρες.

Όποιος θέλει το δοκιμάζει να δει αν ισχύει για όλους.

Η ερώτηση μου είναι:Αν το ενεργοποιήσω ακυρώνεται το πρώτο προγραμμα ή όχι; Δλδ αν κατά τα Χριστούγεννα πχ θέλω το 1500 και τα 2,5gb θα τα έχω λέτε;

Δημοσ.

Παιδιά μόλις μου τέλειωσαν τα λεπτά και μου είπε για να έχω το ίδιο πρόγραμμα με 1500 προς όλους και 2,5gb να στείλω μνμ 80 στο 1252. Χτες μου έστειλε πριν λήξουν τα λεπτά μνμ προσφοράς μόνο για μένα 1000 προς όλους, 500 mb και social pass με 3€ με μνμ 61 στο 1355 για στις επόμενες 15 μέρες.

Όποιος θέλει το δοκιμάζει να δει αν ισχύει για όλους.

Η ερώτηση μου είναι:Αν το ενεργοποιήσω ακυρώνεται το πρώτο προγραμμα ή όχι; Δλδ αν κατά τα Χριστούγεννα πχ θέλω το 1500 και τα 2,5gb θα τα έχω λέτε;

θα τα έχεις σίγουρα, αυτές τις πατέντες μόνο η wind τις έκανε

• Like 1
Δημοσ.

κανείς δεν ξέρει, αλλά και αυτοί που λένε ότι διαφοροποιείται ούτε κι αυτοί ξέρουν. Πάρτο τώρα και του χρόνου βλέπουμε. Ποιος θυμάται τον αριθμό αφού σε έχει στον κατάλογό του; 

Δημοσ.

Δηλαδή; Γνωρίζουμε τι γίνεται μετά;

Οταν λέμε διαφοροποιείται, σημαίνει οτι μετά τον ενα χρόνο, έχει τις κανονικές χρεώσεις ενός Vodafone cu!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...