Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει δικιο ο φιλος αυτες ειναι βασικες ερωτησεις για την αξια του πακετου

Για να μην το κουράζουμε άδικα, ρώτησα σήμερα και μου είπαν έχει ισχύ ενα χρόνο...(Συντσγμα). Οποτε όλοι Cosmote....

• Like 1
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιλησα και εγω και μου ειπαν οτι τα vodafone προνομιακα θα τα κρατησουν οσο και η cosmote. Λογικο δεν ειναι??? Αφου ειναι στο κολπο ολες οι εταιριες δεν εχει λεφτα ο κοσμος και σου λεει θα τους τα παρω αλλιως .....ποιος κανει τωρα ποια συμβολαιο αν δεν ειναι επαγγελματιας???? Ουτος η αλλος αερα πουλανε ......να μην καθονται και οι κεραιες .....

Δημοσ.

Εμένα μου είπαν στην Cosmote πως ειναι για πάντα :P εκτός αν είπαν ψέματα....

Εξάλλου πρόσφατα έβγαλα και wind, έχω και 2 φοιτητικά, οποτε.....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, τώρα που θα ανανεώσω, μόλις βάλω το 10άρικο θα ενεργοποιηθεί κατευθείαν η προσφορά? Το έκανε κάποιος?

Πάντως πληροφοριακά από κατάστημα που ρώτησα, γράφει μέσα στο σύστημα πως η προσφορά είναι μέχρι του χρόνου το Σεπτέμβρη, οπότε για όσους έχουν ελπίδες πως θα το ξεχάσουν εκεί στη vodafone....

Μακάρι βέβαια αλλά....

• Like 1
Δημοσ.

στελνεις μηνυμα 150 στο 1212 αν θυμαμαι καλα

Δεν στα τραβάει αυτοματα δλδ?Βάζω το 10ρικάκι και στέλνω το μνμ

Δημοσ.

Δεν στα τραβάει αυτοματα δλδ?Βάζω το 10ρικάκι και στέλνω το μνμ

Χωρίς μήνυμα δεν κάνει τίποτα....

Δημοσ.

Όσοι είναι Θεσσαλονίκη θα βρουν το πακέτο Αριστοτέλους κ Εγνατία 5 με 9. Πήρα ένα cu σήμερα. Και τώρα ψάχνω για dual sim κινητο :-)

Δημοσ.

Τα στοιχεια σου πως τα δινεις;

Εννοώ πως όταν παίρνεις νεο αριθμο απο καταστημα δινεις τα στοιχεια σου, φωτοτυπια ταυτοτητας κλπ.

Για να παρεις καρτα από αυτες που δινουν τα παιδια στο δρομο θελει παλι ταυτοτητα;

Δημοσ.

Όσοι είναι Θεσσαλονίκη θα βρουν το πακέτο Αριστοτέλους κ Εγνατία 5 με 9. Πήρα ένα cu σήμερα. Και τώρα ψάχνω για dual sim κινητο :-)

Μετά τις 8 δεν τους βρήκα πάντως μια που πέρασα.

Αν έχετε δει και της Cosmote εκεί τριγύρω...

Δημοσ.

Παιδιά, τώρα που θα ανανεώσω, μόλις βάλω το 10άρικο θα ενεργοποιηθεί κατευθείαν η προσφορά? Το έκανε κάποιος?

ρωτησα στο μετρό εναν πωλητη, τι γίνεται αν ανανεώσεις πριν την ληξη των 30 ημερων και απαντησε οτι δεν συμφέρει να ανανεώσεις πριν την λήξη, γιατί η voda σου ξαναγεμιζει min gb sτη μιση τιμή μεχρι τη αρχική ληξη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...