Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα στο καρτοκινητο μου ,cu ήρθε η ακόλουθη προσφορά:

ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA ΣENA! 1000' ΠPOΣ OΛOYΣ, 500MB K TO SOCIAL PASS MONO ME 3 EYPΩ! ΓIA NA THN AΠOKTHΣEIΣ ΣTEIΛE 2507 ΣTO 1252. IΣXYEI ΓIA ENEPΓOΠOIHΣEIΣ EΩΣ 30/9

Τα mb τα θέλω για σερφαρισμα όχι για ,σοσιαλ , λέτε να είναι μόνο για fb ?

Πάντως 3ευρω είναι τσάμπα.

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα στο καρτοκινητο μου ,cu ήρθε η ακόλουθη προσφορά:

ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA ΣENA! 1000' ΠPOΣ OΛOYΣ, 500MB K TO SOCIAL PASS MONO ME 3 EYPΩ! ΓIA NA THN AΠOKTHΣEIΣ ΣTEIΛE 2507 ΣTO 1252. IΣXYEI ΓIA ENEPΓOΠOIHΣEIΣ EΩΣ 30/9

Τα mb τα θέλω για σερφαρισμα όχι για ,σοσιαλ , λέτε να είναι μόνο για fb ?

Πάντως 3ευρω είναι τσάμπα.

Αυτο ειναι προσωπικα για σενα και για μια φορα εως 30/9, τα αλλα του θεματος ειναι μονιμα.

Αρα στην ουσια παει 150/χρονο για τα πακετα καθε μηνα;

(αφου στην 10ευρη μπαινουν τελικα 8κ κατι, αρα για 3 μηνες πρεπει να μπουν 20 ευρω/μηνα;)

Δημοσ.

Με πηρανε απο την βονταφονε. Εχω cu καρτοκινητό. Ο υπαλληλος μου ειπε οτι το πακετο που βάζω τελη σεπτεμβριου θα καταργηθουν και μου προτεινε αλλο πακετο με 14,78€/μηνα 1000λεπτα προς βονταφον 200 μηνύματα, 400 προς ολους και 1,5γιγα. Αυτο το πακετο εχει δέσμευση 24μηνες δεν ειναι σαν παγιο αλλα θα πρεπει να πηγαινω να βαζω αυτο το ποσο μεσα στην καρτα. Πηγα ρωτησα το τοπικο καταστημα της βονταφον, λεει αυτο ειναι μια προσφορα που σου δινει η εταιρεία, για τα πακετα δεν εχουμε καποια αναφορα αν θα καταργηθούν.

Εχετε ακουσει αν ισχύει η κατάργηση ή αλλαγη τιμων των πακετων; δεν θελω να δεσμευτω για 24μηνες σε ενα πακετο που μπορει να μην με συμφερει μετα.

Εγω τωρα βαζω 10€ το μηνα

Δημοσ.

Με πηρανε απο την βονταφονε. Εχω cu καρτοκινητό. Ο υπαλληλος μου ειπε οτι το πακετο που βάζω τελη σεπτεμβριου θα καταργηθουν και μου προτεινε αλλο πακετο με 14,78€/μηνα 1000λεπτα προς βονταφον 200 μηνύματα, 400 προς ολους και 1,5γιγα. Αυτο το πακετο εχει δέσμευση 24μηνες δεν ειναι σαν παγιο αλλα θα πρεπει να πηγαινω να βαζω αυτο το ποσο μεσα στην καρτα. Πηγα ρωτησα το τοπικο καταστημα της βονταφον, λεει αυτο ειναι μια προσφορα που σου δινει η εταιρεία, για τα πακετα δεν εχουμε καποια αναφορα αν θα καταργηθούν.

Εχετε ακουσει αν ισχύει η κατάργηση ή αλλαγη τιμων των πακετων; δεν θελω να δεσμευτω για 24μηνες σε ενα πακετο που μπορει να μην με συμφερει μετα.

Εγω τωρα βαζω 10€ το μηνα

Με 10 το μηνα αφου αφαιρεθουν 8 θα εχεις το πακετο CU Combo 600

400 προς ολους και 200 μηνυματα

400 προς cu και 400 μηνυματα και

1 γιγα απο online ανανεωση

100mb απο το παρε να χεις

60mb απο το πακετο

Χωρις δεσμευση.

Αυτο που σου προτεινε ειναι ενα καρτοσυμβολαιο

Δημοσ.

Ναι αυτο βαζω τωρα αλλα μου ειπε οτι θα καταργηθουν τα πακετα και θα χρειάζεται να βαζω πανω απο 15€ καρτα το μηνα.

Τον ρωτησα αν ειναι καρτοσυμβολαιο και μου απαντησε οχι.

• Like 1
Δημοσ.

Ένα παιδί στα πανεπιστήμια κάνει ενημέρωση , εγώ από αυτόν πήρα στην βιβλιοθήκη του ΑΠΘ ..

Δίνει για 4 μήνες στο σύνολο :

4000' προς όλους

2400' προς CU

3.5 GB

Social media pass

Το φοιτητικό που πήρα είναι αυτό ( με 7 ευρώ μια φορά τα οποία μένουν μέσα σε κάρτα )..

Και τον ρώτησα το μη φοιτητικό και μου είπε :

1500' προς όλους και 2.5 GB το οποίο μπορείς να το ενεργοποιείς μια φορά το μήνα για 12 μήνες αφού το πάρεις ..

Κάτι άλλο που μου είπε πάρα πολύ χρήσιμο και είναι πολύ καλό :

Βγάζεις ευρωπαϊκή κάρτα νέων , στέλνεις τον κωδικό της κάρτας όταν σου έρθει στο 1280 και έχεις 10 ευρώ παραπάνω στην 10αρα ανανέωση ( διπλασιασμος περίπου ) ..

Όποτε έτσι οπως μου τα είπε μπορείτε να έχετε με μια κάρτα 10 ευρώ →18.43

8.50€ τον μήνα που βάζεις τη κάρτα και 8.50€ τον επόμενο , και έχεις με 10€ ανά δίμηνο 1500' προς όλους και 1.5 gigabyte κάθε μήνα ..

Μου άφησε το τηλέφωνο του , τον λένε Χρήστο και ο αμα θελετε μπορω να δώσω τον αριθμο του με pm ..

Επίσης βρήκα αυτό για την ευρωπαϊκή κάρτα εδώ : http://europeanyouthcard.gr/offers/vodafone-cu/

Δημοσ.

Ένα παιδί στα πανεπιστήμια κάνει ενημέρωση , εγώ από αυτόν πήρα στην βιβλιοθήκη του ΑΠΘ ..

Δίνει για 4 μήνες στο σύνολο :

4000' προς όλους

2400' προς CU

3.5 GB

Social media pass

Το φοιτητικό που πήρα είναι αυτό ( με 7 ευρώ μια φορά τα οποία μένουν μέσα σε κάρτα )..

Και τον ρώτησα το μη φοιτητικό και μου είπε :

1500' προς όλους και 2.5 GB το οποίο μπορείς να το ενεργοποιείς μια φορά το μήνα για 12 μήνες αφού το πάρεις ..

Κάτι άλλο που μου είπε πάρα πολύ χρήσιμο και είναι πολύ καλό :

Βγάζεις ευρωπαϊκή κάρτα νέων , στέλνεις τον κωδικό της κάρτας όταν σου έρθει στο 1280 και έχεις 10 ευρώ παραπάνω στην 10αρα ανανέωση ( διπλασιασμος περίπου ) ..

Όποτε έτσι οπως μου τα είπε μπορείτε να έχετε με μια κάρτα 10 ευρώ →18.43

8.50€ τον μήνα που βάζεις τη κάρτα και 8.50€ τον επόμενο , και έχεις με 10€ ανά δίμηνο 1500' προς όλους και 1.5 gigabyte κάθε μήνα ..

Μου άφησε το τηλέφωνο του , τον λένε Χρήστο και ο αμα θελετε μπορω να δώσω τον αριθμο του με pm ..

Επίσης βρήκα αυτό για την ευρωπαϊκή κάρτα εδώ : http://europeanyouthcard.gr/offers/vodafone-cu/

νομιζω τα χρηματα μεσω της καρτας νεων ειναι για ενα μηνα,μετα χανονται εαν δε τα αξιοποιησεις

Δημοσ.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος να το βρει Θεσσαλονίκη, ενημερώνω ότι το αγόρασα χθες από πωλήτρια στη πλατεία Αριστοτέλους. Το πακέτο ενεργοποιείται μόνο του (αφού πλήρωσα τα πρώτα 10€), μετά από 2-3 ώρες, έχει 1500' και 2,5Gb, με κόστος ελάχιστα λιγότερο από 10€ (έμειναν περίπου 0,50€ στο account).

Δημοσ.

Ναι αυτο βαζω τωρα αλλα μου ειπε οτι θα καταργηθουν τα πακετα και θα χρειάζεται να βαζω πανω απο 15€ καρτα το μηνα.

Αφού σου είπε ότι θα έχει δέσμευση τότε ναι είναι καρτοσυμβολαιο μην κάνεις τίποτα περίμενε να δεις αν όντως καταργηθούν τα πακέτα και τότε το βλέπεις.

Δημοσ.

Καρτοσυμβολαιο ειναι αφου εχεις δεσμευση.Μην το πιστευεις αυτο που σου λεει οτι δεν ειναι.

Περιμενε και μην πιστευεις οτι θα καταργηθουν τα πακετα εκτος αμα ειναι ιδιοκτητης της βονταφον και ξερει!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά Καλησπέρα!Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση...Αγόρασα το συγκεκριμένο πακέτο και έχω 1500 λεπτά και 2,5 gb όπως ακριβώς έλεγε ο πωλητής μέχρι τις 11 του επόμενου μήνα.Όταν λήξει η προσφορά για αυτόν το μήνα πως θα την ξανά ενεργοποιήσω;Θα ενεργοποιηθεί αυτόματα όταν θα ανανεώσω με 10 ευρό;η θα πρέπει να την ψάξω στο 1252 η κάπου αλλού και να την ενεργοποιήσω εγώ;Στο 1252 πάντως δεν υπάρχει γιατί έψαξα αρκετά....Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει..

Δημοσ.

ξέρει να πας πει κανείς λεπτομέριες?

Για πόσο ισχύει το πακέτο?

Ισχύουν και σε περιαγωγή?

εχει δικιο ο φιλος αυτες ειναι βασικες ερωτησεις για την αξια του πακετου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...