Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πετύχει πολλούς πωλητές-πωλήτριες πάνω στην Εγνατία, πριν και μετά την Αριστοτέλους.

• Like 1
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω πετύχει πολλούς πωλητές-πωλήτριες πάνω στην Εγνατία, πριν και μετά την Αριστοτέλους.

δίνουν το εν λόγω πακέτο όμως; 

Γιατι οι της Cosmote, (τουλάχιστον μεχρι πριν κανα 2 βδομαδες που ρωτησα) δεν εχουν το γνωστο πακέτο  του άλλου θέματος.

Δημοσ.

δίνουν το εν λόγω πακέτο όμως; 

Γιατι οι της Cosmote, (τουλάχιστον μεχρι πριν κανα 2 βδομαδες που ρωτησα) δεν εχουν το γνωστο πακέτο  του άλλου θέματος.

Για το τι πακέτα δίνουν δεν έχω ιδέα.
Δημοσ.

Εγνατία με Αριστοτέλους είχε σήμερα έναν πωλητή (20:30) που πουλούσε κάρτες της βονταφον με 1500 λεπτά και 2,5gb στα 10€.

• Like 2
Δημοσ.

Την αυξηση τιμων την ειχαν ανακοινωσει καπου; Το κλασσικο φοιτητικο 1000' που το παιρναμε με 5 ευρω ή με 4,13 ευρω το βλεπω τωρα στα 6 ευρω.

• Like 3
Δημοσ.

Την αυξηση τιμων την ειχαν ανακοινωσει καπου; Το κλασσικο φοιτητικο 1000' που το παιρναμε με 5 ευρω ή με 4,13 ευρω το βλεπω τωρα στα 6 ευρω.

και ευχαριστώ να λες. Και το What's Up τόσο το πουλάει. Χμ.... Τυχαίο θα πω ότι είναι... :P

• Like 1
Δημοσ.

Σε υπάρχων νούμερο πως μπορεί να ενεργοποιηθεί κάποια προσφορά. Μιλάμε νοιωθεις κώτσος να πληρώνεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορεί, συνήθως βγάζουν φωτογραφία την ταυτότητα είτε με κινητό είτε με φωτογραφική.

κι εγω 2-3 σιμ που εχω παρει απο μετρο με φωτο της ταυτοτητας εγινε.

χθες το συγκεκριμενο πακετο το πωλουσαν στο μετρο πανεπιστημιο.

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/617569-vodafone-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82/page-2?do=findComment&comment=55843124

• Like 1
Δημοσ.

Γιαννενα, εξω απο το καταστημα της Vodafone σου δινουν την προσφορα αυτη, επισης και την προσφορα του vodafone international

Δημοσ.

Καμία ενημέρωση για την συγκεκριμένη προσφορά για Αθήνα;

Περασα χθες το απόγευμα από συνταγμα μετρο και ηταν κατι παιδια από Vodafone εκει και την ειχαν τη συγκεκριμενη προσφορα, και ένα ταμπελακι μεγαλο που εγραφε. 1500 λεπτά προς όλους και 2,5gb με 10 ευρώ το μήνα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...