Heybro Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Βρήκα την παρακάτω αγγελία για πλήρες πύργο και θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει η τιμη που το δίνει: http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/977037-gaming-pc-tsampa/ Και αν όχι τι καλύτερο μπορώ να πάρω με τα 500 σε καινούργιο. Σας ευχαριστώ πολύ.
PaokToTheBone Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν νομιζω να επιτρεπεται να συζητησουμε την τιμη μιας αγγελιας σε ενα θεμα.Ποια παιχνιδια σε ενδιαφερουν και σε τι αναλυση παιζεις? 1
petran91 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Για μένα καλύτερα να φτιάξεις νέο σύστημα σε αυτά τα λεφτά. 2
UsualSuspect__ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δες inbox heybro. Αφου λέει ο paok πως δεν επιτρέπεται να σχολιάζουμε αγγελίες εδώ, θα τις σχολιάσουμε inbox ! 2
Fulgore Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Πολύ κωμωδία ή αγγελία πάντως Ούτε βέβαια τσάμπα τα δίνει όπως λέει αλλά τεσπα. 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Πολύ κωμωδία ή αγγελία πάντως Ούτε βέβαια τσάμπα τα δίνει όπως λέει αλλά τεσπα. Δες την προηγουμενη αγγελία του και θα καταλάβεις γιατί το δίνει
Whitefanged Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Κλασικός μικρόνους ψευτάκος. Λίγη αξιοπρέπεια δεν έχουν και το γυρνάνε στη λύπηση όλοι? 1
Heybro Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν νομιζω να επιτρεπεται να συζητησουμε την τιμη μιας αγγελιας σε ενα θεμα. Ποια παιχνιδια σε ενδιαφερουν και σε τι αναλυση παιζεις? Παίζω τα πάντα. Από Witcher 3 μέχρι dishonored 2 far cry primal tomb raider gta 5. Ανάλυση full HD σε 55αρα από τα 3 μέτρα απόσταση. Τώρα είμαι με ένα laptop με 840m με το ζόρι 720p αλλά δεν το ευχαριστιεμαι. Για μένα καλύτερα να φτιάξεις νέο σύστημα σε αυτά τα λεφτά. Θα βγει στα 500 με καλύτερη κάρτα γραφικών της 280? Αποκλειστικά για gaming προορίζεται. Πολύ κωμωδία ή αγγελία πάντως Ούτε βέβαια τσάμπα τα δίνει όπως λέει αλλά τεσπα. Η κάρτα γραφικών με δελεασε δείχνει να κρατάει ακόμα αρκετά καλά για 1080p αναλύσεις. Θα συμπληρώσω τη φόρμα να μου πείτε και βλέπουμε αν αξίζει κάτι καλύτερο στα 500 από αγγελία.
petran91 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Θα βγει στα 500 με καλύτερη κάρτα γραφικών της 280? Αποκλειστικά για gaming προορίζεται. Λογικά χωράει μία 1050ti που είναι στα ίδια πάνω κάτω. Με μικρότερη κατανάλωση και νεότερη φυσικά. Μόλις κάνεις τη φόρμα θα σε βοηθήσουν περισσότερο τα παιδιά. 1
PaokToTheBone Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δες inbox heybro. Αφου λέει ο paok πως δεν επιτρέπεται να σχολιάζουμε αγγελίες εδώ, θα τις σχολιάσουμε inbox ! Δεν το λεω εγω, να σου πω την αληθεια θα ηθελα πολλες φορες να σχολιασω αγγελια, αλλα ανωτερα βια. Οπως ειπαν τα παιδια συμπληρωσε την φορμα και θα σε βοηθησουμε. Στα 500 ευρω 1050ti δεν ξερω πως θα χωρεσει (οχι τουλαχιστον ανετα) 2
LambisElef Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Στα 500€ δε χωράει με την καμία. Χωρίς SSD και GPU ένα σύστημα με R3 1200 βγαίνει στα ~400€. 1
PaokToTheBone Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Η αληθεια ειναι πως στα 500 ευρω δεν χωρανε πολλα πραμματα. Βεβαια το τι χρησιμοποιεις τωρα για να παιζεις, δειχνει και οτι με μικρο αναβαθμιση θα δει μεγαλη διαφορα,αλλα δεν ειναι ,θεωρω, καλη ιδεα να "πεταξεις" 500 ευρω για να παρεις απλα κατι καλυτερο απο αυτο που εχεις τωρα για να σε εξυπηρετει. Η πας για μεταχειρισμενο ή πας για στησιμο νεου μηχανηματος σιγα σιγα. Λεγοντας σιγα σιγα εννοω, οτι αγοραζεις ενα pc χωρις καρτα γραφικων πχ (ισως και χωρις ssd) και με τον καιρο προσθετεις αυτα τα δυο για να εχεις ενα συστημα που θα μπορει να παιξει τους παραπανω τιτλους απροβληματιστα και γιατι οχι και καποιους επομενους. (Μην μπουμε σε διαδικασια future proof συστηματος για 3χρονια gaming κτλ...) Δεν προτεινω καποια συνθεση γιατι δεν εχω ενημερωθει-ασχοληθει ακομα με τους ryzen και δεν θεωρω καλη ιδεα να πας σε 1151 την στιγμη που σε ενα μηνα περιμενουμε τους coffee lake και ισως ενα συστημα με ryzen να ειναι πιο vfm αυτη την στιγμη. 1
Heybro Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Η αληθεια ειναι πως στα 500 ευρω δεν χωρανε πολλα πραμματα. Βεβαια το τι χρησιμοποιεις τωρα για να παιζεις, δειχνει και οτι με μικρο αναβαθμιση θα δει μεγαλη διαφορα,αλλα δεν ειναι ,θεωρω, καλη ιδεα να "πεταξεις" 500 ευρω για να παρεις απλα κατι καλυτερο απο αυτο που εχεις τωρα για να σε εξυπηρετει. Η πας για μεταχειρισμενο ή πας για στησιμο νεου μηχανηματος σιγα σιγα. Λεγοντας σιγα σιγα εννοω, οτι αγοραζεις ενα pc χωρις καρτα γραφικων πχ (ισως και χωρις ssd) και με τον καιρο προσθετεις αυτα τα δυο για να εχεις ενα συστημα που θα μπορει να παιξει τους παραπανω τιτλους απροβληματιστα και γιατι οχι και καποιους επομενους. (Μην μπουμε σε διαδικασια future proof συστηματος για 3χρονια gaming κτλ...) Δεν προτεινω καποια συνθεση γιατι δεν εχω ενημερωθει-ασχοληθει ακομα με τους ryzen και δεν θεωρω καλη ιδεα να πας σε 1151 την στιγμη που σε ενα μηνα περιμενουμε τους coffee lake και ισως ενα συστημα με ryzen να ειναι πιο vfm αυτη την στιγμη. Έφτιαξα νέο θέμα εδώ αν μπορείς πες μου τη γνώμη σου. Ανέβασα το budget στα 600 χωρίς το ΦΠΑ για 16gb ram 3200 ryzen 5 και 1060 κάρτα στα 3gb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα