basketikos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπερα σε ολους, εκανα ενα φορματ ενα παλιο λαπτοπ και του ξανα περασα τα XP καθως τα WIN7 δεν τα σηκωναν με τπτ σερνοταν, το προβλημα μου τωρα ειναι πως δεν μπορει να κανει εγκατασταση κανενα απο τα γνωστα antivirus.. Εχει καποιος λυση για αυτο?
NickTheGamer95 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 avast και avg βλέπω ότι υποστηρίζουν τα xp για μια απλή χρήση internet είναι ok (θα πρότεινα avast)
David20 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν θα ηταν ασχημη ιδεα να εβαζες μια διανομη linux και να πηγαινει πιο καλα απ τα XP .. Σκεψου το ,αξιζει τον κοπο νομιζω.
basketikos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Το avg το προσπαθησα αλλα δεν το κανει install.. θα δω και το avast μηπως δουλευει με αυτο. Δεν το χρησιμοποιω εγω το λαπτοπ , ειναι μιας φιλης η οποια εχει συνηθισει τα XP και δεν νομιζω να χαρει ιδιαιτερα αν δει κατι αλλου οπως Linux px, για τη χρηση δλδ που του κανει δεν νομιζω υπαρχει λογος .
NickTheGamer95 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 τι specs έχει το laptop και έχει windows xp sp3?
basketikos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 τι specs έχει το laptop και έχει windows xp sp3? δεν το εχω τωρα εδω και δεν θυμαμαι, παντως το εκανα φορματ αρχικα με win7 32bit αλλα δεν τα σηκωνε και βρηκα ενα παλιο cd ΧP 32bit sp2 και περασα αυτο..
NickTheGamer95 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 μπορεί να είναι και τα xp home edition,εγώ είχα τα xp pro sp3 λογικά αυτό μπορεί να φταίει και να μην υποστηρίζουν τα antivirus το σύστημα
z.z.sputnik Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορείς να δοκιμάσεις και τη δωρεάν έκδοση του kaspersky Είναι αρκετά ελαφρύ και υποστηρίζει τα Windows XP.
basketikos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορείς να δοκιμάσεις και τη δωρεάν έκδοση του kaspersky Είναι αρκετά ελαφρύ και υποστηρίζει τα Windows ουτε αυτο.. μου βγαζει το ιδιο error οταν ξεκιναει το install ..
isay Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 μηπως σου λειπει καποια βιβλιοθηκη τυπου dotnet, net framework, κλπ;
jim_p Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) δεν το εχω τωρα εδω και δεν θυμαμαι, παντως το εκανα φορματ αρχικα με win7 32bit αλλα δεν τα σηκωνε και βρηκα ενα παλιο cd ΧP 32bit sp2 και περασα αυτο.. Αυτο ειναι το προβλημα σου. Εδω και 5+ χρονια πολλες δημοφιλεις εφαρμογες, πχ mpc hc, skype, browsers και φυσικα τα antivirus απαιτουν xp sp3. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2017 από jim_p 1
basketikos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτο ειναι το προβλημα σου. Εδω και 5+ χρονια πολλες δημοφιλεις εφαρμογες, πχ mpc hc, skype, browsers και φυσικα τα antivirus απαιτουν xp sp3. Ναι αυτο ηταν!! Ηθελε sp3 !! To περασα κι ολα οκ! ευχαριστω πολυ ολους για τις αμεσες απαντησεις τους!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα