Federacion Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους, Έχω τον υπολογιστή της υπογραφής. Το πρόβλημα μου έχει να κάνει με ένα και μοναδικό αρχείο indesign το οποίο μπορώ και το δουλεύω ταχύτατα μέχρι την σελ. 500. Από εκεί και πέρα (είναι 670 σελίδες) σέρνονται τα πάντα. Έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα, αλλά τίποτε δεν μου έδωσε τη λύση. Πρόκειται για ένα βιβλίο, μόνο text, χωρίς εικόνες, ασπρόμαυρο και το συνολικό αρχείο είναι 12 περίπου mb. Μπορεί κανείς να βοηθήσει;
Vintage Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, δοκίμασε να ρίξεις το preview quality (View->Display Performance). Μια καλή πρακτική επίσης για πολυσέλιδα αρχεία είναι να τα σπας σε ξεχωριστά αρχεία και να τα ενώνεις στο τέλος. 1
Federacion Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Το έχω κάνει το πρώτο δίχως καλό αποτέλεσμα. Την ένωση στο τέλος πως θα την κάνω; Ευχαριστώ πολύ.
Vintage Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Φτιάχνεις ξεχωριστά indesign documents για τις ενότητες σου και αργότερα μπορείς να έχεις ενα book στο οποίο κάνεις εισαγωγή όλα τα indd αρχεία (ενότητες). To book(indb) το δημιουργείς απο το File->New->Book και αργότερα προσθέτεις σε αυτό όσα αρχεία indd θέλεις. Στο τέλος μπορείς να κάνεις export PDF ή ό,τι άλλο συνολικά για όλο το book. Την αρίθμηση σελιδων την αναλαμβάνει το indesign. 1
Federacion Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Πολύ φοβάμαι ότι θα κάνω κάποιο τραγικό σφάλμα. Θα προσπαθήσω να πάρω τις τελευταίες 320 σελίδες και βλέπουμε. Γιατί όμως ζορίζεται τόσο πολύ; Αδιανόητο δεν είναι; Δουλεύει απίστευτα καλά και ομαλά ως την 400 σελίδα περίπου
Vintage Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Backup τη δουλειά σου μέχρι τώρα και δοκιμάζεις άφοβα. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω δουλέψει ποτέ μονό έντυπο με τόσες σελίδες. Ίσως το indesign να μην κάνει σωστή διαχείριση μνήμης σε πολυσέλιδα αρχεία... Καλή επιτυχία 1
Federacion Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικά βρέθηκε λύση. Απίθανη γι αυτό την γράφω εδώ. Είχα 14 master. Κάθε ένα από αυτά βασιζόταν στο προηγούμενο. Ε αυτό δημιουργούσε απίστευτα κολλήματα. Τα έσβησα όλα και τα ξανάφτιαξα έτσι ώστε να βασίζονται στο πρώτο και μόνο. Και δουλεύει άψογα τώρα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα