Anorymous Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Όχι ρε, από τον βοηθό του Τάκη του Τσουκαλά! χαχαχα Το ήξερα ότι θ' αναφέρεις τον Αντώνη Ελα ντε.. Βασικά πριν κάτι μήνες κάπου είχα δει να αναφέρεται ως ζωντανός οπότε μάλλον ζει που χαθηκε αυτος λες να τον απηγαγε κανενας ανωμαλος που κλεβει παιδακια χαχα Δε ξέρω, δεν είμαι τόσο αισιόδοξος. οσο ζω ελπιζω χαχα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 ηταν ενας που τον ψηφισε ολοι η ομαδα τελικα δεν εφυγε αυτος αλλα ο καλυτερος παικτης τους που ηταν μαζι υποψηφιοι και τωρα αυτος εχει αποκοπει απο την ομαδα και παει στους αντιπαλους και ρουφιανευει τα παντα O Aκης δεν εφυγε?
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δε ξέρω, δεν είμαι τόσο αισιόδοξος. Αμα βοηθήσεις κι εσύ όλα γίνονται, στην ανάγκη ζητάμε τη βοήθεια του Τsaliki.
Anorymous Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 O Aκης δεν εφυγε? ειχε δυο αποχωρησεις σημερα στην πρωτη εφυγε ο αρης στην δευτερη δεν ειδα
Anorymous Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 50!!!!! Θα σαίβαισθαι αλλα 50 μας εμειναν το εχουμε
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Κάτσε μη τους φύγουν απο την Κουρούτα νύχτα και μείνουμε με τις 50 στο χέρι... 1
pontez2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μετά το χθεσινο, νομιζω πως η σεμνη τελετή κάπου εδω κλείνει. Πιστευω οτι δεν υπάρχει πλέον άνθρωπος να βλέπεις αυτη τη παρωδία. κριμα για τον Μπατίστα
nickmanak Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 http://www.zappit.gr/media/tiletheasi-nomads-pire-dynamiko-koino-kratisan-tatouaz-kai-talento/1807197
genius_13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 4,5% στο δυναμικό κοινό; Έχει δεν έχει 2 εβδομάδες ζωής 1
greed Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ποσα χιλιαρικα ειπαν πως θα δωσουν; Γιαυτο το ειπαν.. ξερανε πως δεν θα τερματισει το "παιχνιδι" αφου ηταν μια πατατα και μιση.
SeXBOX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Χθες λέει ο Ουζουνπλούμης τους έδωσε εν ψυχρό ότι κάποιοι από την ομάδα του.... http://survivalsecret.gr/news?title=Survival-Secret:-Mallia-koibaria-oi-paiktes:-Ante-re-karagkiozi,-m@l@k@-%E2%80%93-Eisai-enas-xeftilas
Vassilis_24 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 4,5% στο δυναμικό κοινό; Έχει δεν έχει 2 εβδομάδες ζωής Ναι, γιατί τα προγράμματα του Ε στηρίζονται στην τηλεθέαση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα