Anorymous Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Τα παίρνεις από το epsilon. ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ καταρχην και να ηθελα να χαθω δεν γίνετε σε μια ταρατσα να ανεβεις θα με δεις αμεσως φαίνομαι χαχα ναι με εχουν στα payroll χαχα 1
costacurta Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Ο αιβαζης θυμίζει λίγο τον μάνατζερ ράγκμπι. Σε μικρογραφία βέβαια άνθρωποι σαν τον αρχηγό μας βγαίνουν ένας κάθε 100 χρόνια. 4
eliasjuve Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Κάτσε να σε δώσει η Φιλίτσα σε λίγο Αϊβάζη να δεις κλάμα. Σε παιχνίδι ατομικής ασυλίας βάλαν τους αντιπάλους να παίξουν, ότι να'ναι. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Τι φοράει ο μπατίστας στο κεφάλι; τριφυλλομπαντάνα? Βάλε κάτι κίτρινο μωρή αεκάρα! 2
Anorymous Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Τι φοράει ο μπατίστας στο κεφάλι; τριφυλλομπαντάνα? Βάλε κάτι κίτρινο μωρή αεκάρα! ειναι η μπαντανα των λυκων της ομαδας τους οι αλλοι αετοι εχουν κοκκινο χανουμι εισαι ρε αλητη ?
Vassilis_24 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Να και οι αρχηγικές τάσεις, έκαναν εμφάνιση κι εδώ! Η Φιλίτσα στα χνάρια του αρχηγού μας.Κλαίει και λέει ότι πρέπει να προστατέψει τς γυναίκες που είναι λιγότερες και ψηφίζει γυναίκα!
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 ειναι η μπαντανα των λυκων της ομαδας τους οι αλλοι αετοι εχουν κοκκινο χανουμι εισαι ρε αλητη ? Πώς φαίνεται ότι το βλέπω κάθε μέρα... Bυζάντιο Κοκκινοχώματος 1947, γκουγκλ ιτ. (θα το βάλω σε λίγο υπογραφή για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις). Όποιος υποστηρίζει τη συγκεκριμένη ομάδα είναι κάτι μεταξύ ολυμπιακού και αεκτζή, περίπτωση δηλαδή.
Anorymous Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Πώς φαίνεται ότι το βλέπω κάθε μέρα... Bυζάντιο Κοκκινοχώματος 1947, γκουγκλ ιτ. (θα το βάλω σε λίγο υπογραφή για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις). Όποιος υποστηρίζει τη συγκεκριμένη ομάδα είναι κάτι μεταξύ ολυμπιακού και αεκτζή, περίπτωση δηλαδή. και εγω δεν το εβλεπα 3 μερες τωρα εχω σκαλωσει δεν εχει και τιποτα αλλο στα αλλα καναλια να δεις σε ψυχολογο εχεις παει ? χαχα
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 σε ψυχολογο εχεις παει ? Με λένε Νίκο και είμαι από Βουλιαγμένη https://www.youtube.com/watch?v=PCFe55QwO-k Και ο Μπατίστα ολυμπιακός ήταν (έστω και για λίγο) Ιδια περίπτωση
managerre Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 μα καλαπου ειδαν αρχηγικες τασεις στον αιβαζη????????????????? παντως αν ειχε το 30% του μπατζετ του σερβαιβορ θα ηταν κλασεις ανωτερο και τωρα το βλεπει ανετα καποιος που βαριεται οταν μεινουν καμια 15αρια ατομα θα ειναι πολυ καλυτερο
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Kαλώς τον μάνατζερ.. Αρχηγικές τάσεις και μ@λ@κίες.. Με τι προσόντα?!? Oλοι ξέρουν ότι αρχηγός ήταν, είναι και θα είναι μόνο ένας, όλοι οι άλλοι δεν είναι ούτε μια τρίχα απ' τα @@ του.
Anorymous Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Kαλώς τον μάνατζερ.. Αρχηγικές τάσεις και μ@λ@κίες.. Με τι προσόντα?!? Oλοι ξέρουν ότι αρχηγός ήταν, είναι και θα είναι μόνο ένας, όλοι οι άλλοι δεν είναι ούτε μια τρίχα απ' τα @@ του. Η αλήθεια είναι ότι ο Αιβαζης την έχει δει λίγο και έχει και ένα στυλακι πολύ σπαστικό, μέχρι τώρα σαν ηθοποιός μου άρεσε τώρα εδώ που τον βλέπω στο survival μου γυρίζει λίγο το μάτι.
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Εχει τα φόντα να ξεπεράσει το είδωλό του τον Χαταπάκη Αρχισίχαμα Αϊβάζη, Ε αρχισίχαμα.
SeXBOX Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Ένα μετάλλιο ηρωισμού σε όσους το είδατε χθες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα