Προς το περιεχόμενο

Survival secrets (Epsilon tv)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 932
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχω κοροιδέψει ποτέ κάποιον που κάνει καλά τη δουλειά του.

Θα μου πεις εάν ήταν normal χαρακτήρες οι Έλληνες δε θα χρεοκοπούσαν κιόλας κάθε τρεις και λίγο.

Δημοσ.

Κάποια στιγμή καθώς άκουγα Live Stream του Ε έπαιξε τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου και αν δεν κάνω λάθος είπε ότι "Ο νικητής του αποψινού αγωνίσματος θα εξασφαλίσει τροφή για τους επόμενους μήνες"... μας τρολλάρουν ή εγώ δεν άκουσα σωστά; Πιο το νόημα της επιβίωσης τότε; Ας το ονομάζανε καλύτερα "Luxurial".

Δημοσ.

Κάποια στιγμή καθώς άκουγα Live Stream του Ε έπαιξε τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου και αν δεν κάνω λάθος είπε ότι "Ο νικητής του αποψινού αγωνίσματος θα εξασφαλίσει τροφή για τους επόμενους μήνες"... μας τρολλάρουν ή εγώ δεν άκουσα σωστά; Πιο το νόημα της επιβίωσης τότε; Ας το ονομάζανε καλύτερα "Luxurial".

Λογικά με το που θα ξεκινήσει το nomads αναμένεται να μηδενίσει η τηλεθέαση του survival.

Δημοσ.

Λογικά με το που θα ξεκινήσει το nomads αναμένεται να μηδενίσει η τηλεθέαση του survival.

Είδα ξένα NOMADS στο youtube, αν είναι όντως ετσι όπως τα ξένα δεν υπάρχει σωτηρία για το sulvival και ειδικά αν αληθεύει ότι μέσα ίσως θα είναι και ο Ζαμπίδης... κλάφτα Χαράλαμπε!

Δημοσ.

εντάξει ψαροντούφεκο πήρανε μπορείς να ηρεμήσεις.
Δημοσ.

εδω χθες ειχαν επαθλο πιτσα μια ολοκληρη για τον καθενα να δεις οτι θα βγουν πιο χοντροι απο οτι μπηκαν χαχα

Δημοσ.

εντάξει ψαροντούφεκο πήρανε μπορείς να ηρεμήσεις.

Καλά, εντάξει στο Survivor είχανε πήξει επί 4 μήνες στην καρύδα... Άντε με το καλό το επόμενο έπαθλο να είναι μια ψαρόβαρκα ή μια στάνη με πρόβατα να τα βοσκάνε να αρμέγουν για το γάλα και να βάλουν τσοπανόσκυλο τον Αιβάζη να Αιβγαυγήζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...