Heybro Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Πραγματικά δεν κατανοώ την απαξίωση στα lidl. 4
skiabox Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν έχω κοροιδέψει ποτέ κάποιον που κάνει καλά τη δουλειά του. Θα μου πεις εάν ήταν normal χαρακτήρες οι Έλληνες δε θα χρεοκοπούσαν κιόλας κάθε τρεις και λίγο.
SeXBOX Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Κάποια στιγμή καθώς άκουγα Live Stream του Ε έπαιξε τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου και αν δεν κάνω λάθος είπε ότι "Ο νικητής του αποψινού αγωνίσματος θα εξασφαλίσει τροφή για τους επόμενους μήνες"... μας τρολλάρουν ή εγώ δεν άκουσα σωστά; Πιο το νόημα της επιβίωσης τότε; Ας το ονομάζανε καλύτερα "Luxurial".
skiabox Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Κάποια στιγμή καθώς άκουγα Live Stream του Ε έπαιξε τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου και αν δεν κάνω λάθος είπε ότι "Ο νικητής του αποψινού αγωνίσματος θα εξασφαλίσει τροφή για τους επόμενους μήνες"... μας τρολλάρουν ή εγώ δεν άκουσα σωστά; Πιο το νόημα της επιβίωσης τότε; Ας το ονομάζανε καλύτερα "Luxurial". Λογικά με το που θα ξεκινήσει το nomads αναμένεται να μηδενίσει η τηλεθέαση του survival.
SeXBOX Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Λογικά με το που θα ξεκινήσει το nomads αναμένεται να μηδενίσει η τηλεθέαση του survival. Είδα ξένα NOMADS στο youtube, αν είναι όντως ετσι όπως τα ξένα δεν υπάρχει σωτηρία για το sulvival και ειδικά αν αληθεύει ότι μέσα ίσως θα είναι και ο Ζαμπίδης... κλάφτα Χαράλαμπε!
margaritagr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Τι γινεται με τα νοσοκομεία ρε παιδιά
Lazlow Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Κάποια στιγμή καθώς άκουγα Live Stream του Ε έπαιξε τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου και αν δεν κάνω λάθος είπε ότι "Ο νικητής του αποψινού αγωνίσματος θα εξασφαλίσει τροφή για τους επόμενους μήνες"... μας τρολλάρουν ή εγώ δεν άκουσα σωστά; Πιο το νόημα της επιβίωσης τότε; Ας το ονομάζανε καλύτερα "Luxurial".εντάξει ψαροντούφεκο πήρανε μπορείς να ηρεμήσεις.
cupra20vt Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ακομα λιγο ο Αιβαζης και τον βλεπω να βαδιζει στα χναρια της Αρχηγαρας οσο αναφορα τους τραυματισμους!!!!!! 4
thomasG4 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Τι γινεται με τα νοσοκομεία ρε παιδιά τσάμπα φαγητό
Anorymous Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Κάποια στιγμή καθώς άκουγα Live Stream του Ε έπαιξε τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου και αν δεν κάνω λάθος είπε ότι "Ο νικητής του αποψινού αγωνίσματος θα εξασφαλίσει τροφή για τους επόμενους μήνες"... μας τρολλάρουν ή εγώ δεν άκουσα σωστά; Πιο το νόημα της επιβίωσης τότε; Ας το ονομάζανε καλύτερα "Luxurial". εδω χθες ειχαν επαθλο πιτσα μια ολοκληρη για τον καθενα να δεις οτι θα βγουν πιο χοντροι απο οτι μπηκαν χαχα
SeXBOX Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 εντάξει ψαροντούφεκο πήρανε μπορείς να ηρεμήσεις. Καλά, εντάξει στο Survivor είχανε πήξει επί 4 μήνες στην καρύδα... Άντε με το καλό το επόμενο έπαθλο να είναι μια ψαρόβαρκα ή μια στάνη με πρόβατα να τα βοσκάνε να αρμέγουν για το γάλα και να βάλουν τσοπανόσκυλο τον Αιβάζη να Αιβγαυγήζει.
vrwmiaris Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Κοντινά στην αποστολια μόνο να κάνουν, οι μερακλήδες καμεραμεν 1
d_crazy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Απλά τα πράγματα,ο αιβατζής είναι ο νεος manager rugby απο τα lidl και η πωλίνα κλασσική ... αξία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα