NikosPJPH Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Να ξέρεις ότι όλοι αυτοί που λένε "δεν άντεξα ούτε 5 λεπτά" είναι και οι πιο καμμένοι που δεν χάνουν λεπτό. Όπως και να έχει όμως το ποστ θα πεθάνει όταν βγει το κανονικό σαρβαιβορ. Οπότε μην επενδύσετε εδώ... <3 2
cupra20vt Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Το κανονικο survivor ποτε ξεκιναει? διοτι η παρωδια αυτη ακουσα οτι θα διαρκεσει 3μηνο.
vision Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 άντεξα να δω 1,5-2 ώρες το 1ο επεισόδιο. Από τότε δεν είδα ούτε λεπτό παραπάνω. Και ο παρουσιαστής δεν κάνει και οι παίχτες 5ημερη στυλ και ο τίτλος αποτυχημένος (secrets...). Την είπε στο survivor αντί να κοιτάξει τα δικά του χάλια, το έπαιζε χθεσινός εν ολίγοις ενώ είναι ψαρούκλα φρέσκος και άπειρος με πολλά λάθη. Γενικά δεν βλέπεται. Τόσες βραχονησίδες έχουμε τι σόι survival είναι αυτό με τους καρπουζάδες απ' την 1η μέρα. 1
d_crazy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Όσο παιρνάνε οι μέρες με δίνει την αίσθηση της παιδικής κατασκήνωσης.Μια τα φθήνα αγωνίσματα που τελειώνουν σε 1 λεπτό και ούτε,μια η ντουντουκα του σομμερ ,μια το παντοπωλείο (ιδέα του φουρθιώτη 99.9999% ),και κυρίως το αρκετο φαΪ(πρώτες μέρες και έχουν καφέδες ,μπισκότα,μακαρόνια,καρπούζια και καλαμπόκια).Το μόνο πρόβλημα είναι το κρύο ,αλλα για αυτό πιστεύω οτι δεν θα κρατήσει και πάρα πολύ.Για αυτό αλλώστε άρχισαν και γρήγορα το "συμβούλιο".Λίγοτερα χρήματα,και λιγότερη γκρίνια απο τους παίκτες.
eliasjuve Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Έπεσε ξύλο χθες; Αϊβάζη είσαι υποψήφιος για να είσαι το πρώτο σίχαμα από τους διάσημους (λέμε τώρα). Κανόνισε την πορεία σου. Έχεις μια κίτρινη κάρτα από μένα.
stratosberyk Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Περιμένω την αμηχανη στιγμή που θα ανταλλάξουν τα παπούτσια τους σε σάντουιτς, με ιθαγενείς της Κουρούτας.#survivalGR Θετική σε έλεγχο doping βρέθηκε η Πηγή Δεβετζή πριν από το πρώτο αγώνισμα..αναμένονται δηλώσεις #survivalGR ΣΑΚΗ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ Η ΕΣΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ #survivalGR 4
vrwmiaris Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε τανιμα, είσαι σοβαρός ρε μαλάκα; 2
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Άμα ήταν και ο Μένιος θα πήγαινε πολύ καλύτερα. Εδώ βαρεθήκαμε το Survivor μετα απο τόσους μήνες θα αντέξουμε να δούμε αυτό το πράγμα μέχρι τα Χριστούγεννα..
papoys1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Τσακώθηκαν χτες δύο παίχτες και το έκοψαν να δείξουν το αποτέλεσμα σήμερα. Καθόλου στημένο λέμε.
Weiss Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 To φάγατε το παλικάρι.... http://www.zappit.gr/showbiz/sto-nosokomeio-katagma-o-giannis-aivazis-meta-ton-agrio-kavga-sto-survival-secret-pic/1738148
lek88 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ετυχε να το δω χθες για ένα τεταρτακι και μου φάνηκε άθλιο. Χάλια ήχος, χάλια ανάλυση, η κάμερα δεν είναι σταθερή και ζαλίζει... Φαίνεται πολύ φτηνή παραγωγή. Επίσης είδα και σπίτια δίπλα στο αγώνισμα και χωματόδρομο. Ωραία πράγματα... Μια ιδέα την πήρα. Πολύ χαίρομαι που δεν θα το δω ξανά!
SeXBOX Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ είδα το πρώτο, ξενέρωσα. Είπα να δω το δεύτερο μπας και είχε φτιάξει και είδα 10 λεπτά, πονέσανε τα μάτια μου. Μετά μόνο μέσο web/twitter έτυχε να δω τον "περίφημο" καυγά... δεν υπάρχει η φάση να ξαναδώ αυτή την παρωδία, εκτός και αν είμαι με φίλους μου και ψάχνουμε τα "Secrets"(μηχανάκια, αυτοκίνητα, λουόμενους) για να σπάσουμε πλάκα. Επίσης θέλω να μαζευτούν 5-6 άτομα μαζί με drones να πέσει γέλιο, θα καλέσει το Epsilon τον Kim Jong-un να τα καταρρίψει :D :D Edit: http://www.epsilontv.gr/admin & http://www.extramall.gr/admin τι λέτε; την παλεύουμε; :D
MikeJ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Κοιλιακοί Αιβάζη... https://www.youtube.com/watch?v=d933_4VuobI&ab_channel=killthebassist Κατά τα άλλα δεν ξέρω πόσο καλά το σκέφτηκαν που αποφάσισαν να το κάνουν στην Ελλάδα. Τυχαίνει να είμαι από Αμαλιάδα και αυτή τη περίοδο στη Κουρούτα το βράδυ έχει αρκετή ψύχρα. Σε ένα μήνα δεν μένεις έξω για κανένα λόγο. Έχουμε και αέρα πολύ. Μάλλον ξέρουν ότι θα έχει ακυρωθεί πριν προλάβει να έρθει το κρύο.
makiss8 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 εγω ειδα κανα μισαωρο χτεσ απο βαρεμαρα κ κουραση να βαλω σειρα,ειναι τοσο τραγικο που ειναι αστειο αν εισαι με καποιον να σχολιαζεις !μακριαα καλυτερα να δουμε smallville απο την αρχηη(ενα τουμπανο ξανθο που διαλεγε μακαρονια χαζευα το μισαωρο )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα