Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sorry αλλα 2160 x 1080 pixels δεν σου φτανουν; Σε κινητο;

τι στον κορακα την θες την qhd?λες και θα δεις διαφορά

Εμένα το S5+ μου (μοντέλο 2014, 3 χρόνια πριν) έχει: IP67, headphone jack, 2 GB RAM, 16 GB εσωτερική, FHD ανάλυση, 432ppi, 69.6% screen-to-body ratio. Γιατί να αγοράσω κινητό το 2017, 3 χρόνια μετά, αν δεν είναι για δω αναβάθμιση ΣΕ ΟΛΕΣ αυτές τις κατηγορίες; Είχε FHD σε 5.1". 

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

+++OFFTOPIC+++

Μερικοι εδω μεσα δεν εχετε ιδεα πως να επικοινωνειτε και να κανετε διαλογο. Αυτοπροσδιοριζεστε ως παντογνωστες, υπερμαχοι ζηλωτες των πιστευω τους και εχοντες δικαιο σε οτι και αν λετε. Σε ΚΑΘΕ θεμα flame και αντιπαραθεση απο μερικους "μετοχους" καθε εταιρειας. Αν δεν ησασταν κουραστικοι επειδη βρωμιζετε τα thread καθιστωντας τα δυσναναγνωστα και χωρις ροη, θα ησασταν αστειοι. Sorry για το offtopic αλλα εχει παραγινει το κακο εδω μεσα σε καθε αρθρο. Θες να διαβασεις το κατι παραπανω απο καποια σοβαρα μελη με αποψη που ξερουν τι λενε και κανεις zapping με τα ματια αναμεσα στα σχολια της λαικης μηπως τυχαια το βρεις.

• Like 10
Δημοσ.

Nαι, το lg v30 εχει οριακα μεγαλυτερη οθονη και οριακα μικροτερες διαστασεις, κοινως μικροτερα συνολικα bezel και μεγαλυτερο screen-to-body ratio.

Δημοσ.

oxi φιλε μου...διαφορετικο screen to body ratio εχει....bezel εχει μεγαλύτερα...!!κοιτα πανω και κατω στην φωτογραφια...!!!

Lg V30

Screen size: 6"

Dimensions: 151.7 x 75.4 x 7.4 mm

Screen-to-body ratio: ~81.2%

Xiaomi Mi Mix 2

Screen size: 5.99"

Dimensions: 151.8 x 75.5 x 7.7 mm

Screen-to-body ratio: ~80.8%

---------

Με λιγα λογια, το lg v30 εχει οριακα μεγαλυτερη οθονη και οριακα μικροτερες διαστασεις, κοινως μικροτερα συνολικα bezel και μεγαλυτερο screen-to-body ratio.

Κοιτωντας τις φωτογραφιες δεν βγαινει σαφες συμπερασμα για 2 λογους:

α) αυτα που κοιτας δεν ειναι φωτογραφιες στο mi mix 2, αλλα renders της xiaomi που ειναι επιτηδες πειραγμενα.

β) το ματι ξεγελαει

• Like 2
Δημοσ.

oxi φιλε μου...διαφορετικο screen to body ratio εχει....bezel εχει μεγαλύτερα...!!κοιτα πανω και κατω στην φωτογραφια...!!!

Με συγχωρείς, αλλά όχι. Οριακά μεν, αλλά έχει μικρότερα. Αυτός είναι ο ορισμός του screen to body ratio άλλωστε. Τί ποσοστό της επιφάνειας καλύπτεται από οθόνη. Το υπόλοιπο, είναι bezel

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα το S5+ μου (μοντέλο 2014, 3 χρόνια πριν) έχει: IP67, headphone jack, 2 GB RAM, 16 GB εσωτερική, FHD ανάλυση, 432ppi, 69.6% screen-to-body ratio. Γιατί να αγοράσω κινητό το 2017, 3 χρόνια μετά, αν δεν είναι για δω αναβάθμιση ΣΕ ΟΛΕΣ αυτές τις κατηγορίες; Είχε FHD σε 5.1". 

γιατί όταν μιλάμε πια για κατανάλωση η μεγαλύτερη ανάλυση δεν είναι αναβάθμιση αλλά υποβάθμιση. Θα μπορούσαν να έχουν και 4κ ανάλυση τα κινητά. Η τεχνολογία υπάρχει. Γιατί δεν το βλέπουμε σε ναυαρχίδες της samsung, της apple και της lg;

Δημοσ.

γιατί όταν μιλάμε πια για κατανάλωση η μεγαλύτερη ανάλυση δεν είναι αναβάθμιση αλλά υποβάθμιση. Θα μπορούσαν να έχουν και 4κ ανάλυση τα κινητά. Η τεχνολογία υπάρχει. Γιατί δεν το βλέπουμε σε ναυαρχίδες της samsung, της apple και της lg;

Προσωπικά, με τις τεχνολογίες quick-charging (εφόσον δεν προκαλούν σημαντική επιπλέον φθορά στην μπαταρία), είναι μια "ανταλλαγή" που την δέχομαι άνετα. Δηλαδή, ίσως η επιπλέον κατανάλωση λόγω ανάλυσης, να θέλει και φόρτιση 10 λεπτά περισσότερο. Τρίχες

Δημοσ.

Ουσιαστικά το v30 υπερεχει στα παντα..  Και με λιγο μικρότερη μπαταρία λογω amoled,  με κατάλληλο μαύρο θεμα,  θα εχει καλυτερη αυτονομία.  Για καμερα κλπ απο τεστ που ειδα στο utube, η καμερα του mi mix 2 ειναι καλη,  εμφανως βελτιωμενη από του mi mix 1 που ηταν μετριοτατη,  αλλά πισω αρκετα απο s8 το βραδυ ειδικα,  άρα και απο v30. 

Που το v30 με καλυτερο λογο bezel/μέγεθος έχει ΚΑΙ θύρα για τα ακουστικά ΚΑΙ θυρα microsd,  νομιζω και αδιαβροχοποιηση αν θυμάμαι καλα. 

Με λιγα λογια το mi mix μονο στην τιμη θα μπορει να χτυπήσει το πολυ παρομοιο (γι αυτο το συγκρινω με αυτο)  v30.

Επίσης βλέπω καποιες παιδικές ασθένειες στο mi mix 2, πχ ειδα οτι δεν μπορεις να βαλεις full screen σε utube οπως κανεις στο lg,  samsung που διαλεξαν παρόμοια αναλογια οθονης που οδηγει να βλεπεις κομμάτι της οθόνης με μαυρα πλαισια αριστερά δεξια..

Δεν εχει ακόμα το miui δυνατότητα να τραβάς μια ειδοποίηση για να ανοιξει,  δεν ξερω να το περιγράψω καλύτερα..  Το ειδα σε ενα βιντεο. 

Ολα αυτα με κανουν αρκετα διστακτικο απέναντι στο mi mix 2.

Μονο με μεγάλη διαφορά τιμης παει κανεις σε αυτο ή αν του αρεσει πολυ περισσότερο το design.  

• Like 1
Δημοσ.

Οι iPhone και Sammy fanboys κάνουν εδώ "ζέσταμα" για αύριο και μεθαύριο...

Παράγγειλα ήδη πίτσα και αναψυκτικά...

Δημοσ.

Κάτω από 6 in με αναλογία τηλεκοντρόλ, μπαταρία 1000 λιγότερη, σας ευχαριστώ πρώτα Samsung και μετά xiaomi που θα κάτσω επιτέλους με το ίδιο κινητό για τουλάχιστον δύο χρόνια, ευχαριστώ που σώζεται την τσέπη μου!!!

Έχω το πρώτο mi mix και δεν το αλλάζω με τίποτα, μπαταρία που κρατάει δύο μέρες με κανονική χρήση(εννοώ παιχνίδια κτλ), με ανοιχτά τα δεδομένα, και εάν το χρησιμοποιώ μόνο σαν τηλέφωνο χαλαρά 3 μέρες!

• Like 2
Δημοσ.

Η ανάλυση τις οθόνης είναι μια χαρά, δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο μόνο και μόνο για να τρώει ενέργεια, δεν θα δει κανείς την διαφορά, εκτός και αν την θέλετε μόνο και μόνο για να λέτε πως υπάρχει, η έλλειψη ακουστικών όμως είναι ένα θέμα, όπως μεγάλο θέμα είναι η μείωση τις μπαταρίας.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...