Abudi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Απουσία αδιαβροχοποίησης, μόλις FHD οθόνη (που έχουν τα flagships εδώ και 3-4 χρόνια) και μια καρκινιάρικη ROM.Good memeedit: Ούτε 3.5mm jack? Even better meme 1
haHa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Απουσία αδιαβροχοποίησης, μόλις FHD οθόνη (που έχουν τα flagships εδώ και 3-4 χρόνια) και μια καρκινιάρικη ROM. Good meme edit: Ούτε 3.5mm jack? Even better meme Δεν εχεις και αδικο. Το lg v30 εχει οριακα μεγαλυτερη οθονη(6" εναντι 5.99") σε οριακα μικροτερες διαστασεις, ειναι δηλαδη κατα μια εννοια πιο bezeless , με μεγαλυτερο screen-to-body ratio. Και το καταφερνει αυτο ενω εχει αδιαβροχοποιηση, 3.5mm jack και διπλη καμερα. 1
Abudi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί το Note τί έχει; Δεν ξέρω, ρωτάω. Το S8+? Ρε μας δουλεύουν οι Κινέζοι;
Marduk1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 τιποτα μια απο τα ιδια παλι και αυτο..η καμερα παλι μακρυα απο τον ανταγωνισμο!!!
Abudi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με την Xiaomi, αυτό είναι το flagship της; Διότι σε σχέση με S8+, Note 8, V30, ΔΕΝ έχει αδιαβροχοποίηση, ΔΕΝ έχει jack, ΔΕΝ έχει τόσο υψηλό PPI, ΔΕΝ έχει μεγαλύτερο screen-to-body ratio. Good f***ing meme bro
Dr.Tesla Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν εχεις και αδικο. Το lg v30 εχει οριακα μεγαλυτερη οθονη(6" εναντι 5.99") σε οριακα μικροτερες διαστασεις, ειναι δηλαδη κατα μια εννοια πιο bezeless , με μεγαλυτερο screen-to-body ratio. Και το καταφερνει αυτο ενω εχει αδιαβροχοποιηση, 3.5mm jack και διπλη καμερα. Μισο λεπτο ρε παιδια... Τι συγκρινουμε?????? Εδω μιλάμε για 500ευρώ και εσείς το έχετε βάλει δίπλα στα 800-900 ευρώ... Αν το καταφερνε αυτό θα μιλούσαμε για την ευκαιρία της 10ετίας. Αν όντως είχε όλα όσα θέλετε και έβγαινε στα 700 η βασική , δεν θα το λέγαμε φαρμακείο??? Υπάρχει ενα trade-off σε αυτό το κινητό... Και μην ξεχνάμε οτι η ίδια η εταιρία ανακοίνωσε ότι το waterproofing δεν είναι στους στόχους της γιατί θα ανεβάσει αρκετά το κόστος και θα πάει αντίθετα στην πολιτική που θέλει να ακολουθήσει. Μιλάμε για τα 2/3 της τιμής και κράζουμε γιατι δεν είναι το ίδιο με τα άλλα. 1440p οθόνη samsung + κάμερα επιπέδου samsung + Vanilla Android Ποιο κινητό τα έχει αυτά και δεν το ξέρουμε? Και αν όντως υπήρχε κάποιο που τα είχε θα έμπαινε σε κοστολόγιο 500ευρώ ή 1200??? Όταν πήγατε να αγοράσετε αυτοκίνητο είπατε στην Citroen γιατι δεν μου δίνεις και το σαλόνι της Mercedes στα 15χιλιάρικα? 3
oldnew Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Πάλι ψεύτικα renders δίνει η Xiaomi. Το LG V30 με το ίδιο μέγεθος (και αναλογία) οθόνης, έχει ουσιαστικά το ίδιο μέγεθος (βασικά είναι 0.1mm κοντύτερο και 0.1mm στενότερο). Παρόλα αυτά, στα renders της Xiaomi το MIX 2 δείχνει αρκετά πιο bezelless από το V30. Η διαφορά φαίνεται ακόμα περισσότερο στο κάτω bezel. Στο V30 τα πάνω και κάτω bezels είναι (σχετικά) ισορροπημένα. Στο MIX 2 λοιπόν που έχει (σχεδόν) ΜΟΝΟ κάτω bezel, αυτό έπρεπε να φαίνεται περίπου διπλάσιο του V30, αλλά φαίνεται σχεδόν ίδιο. Πάλι στο δούλεμα μας έχει, όπως κάνει και με τα camera samples. Τέλος πάντων, πέρα από αυτό, το κινητό εξακολουθεί να είναι πανέμορφο. Η ανάλυση της οθόνης, επίσης, είναι επαρκέστατη. Έχει το ίδιο pixel density με μια "απλή" FHD 16:9. Έτσι, σε συνδυασμό με τη μπαταρια των 3.400mah που έχει, λογικά, θα τα πάει πολύ καλά και στον τομέα της αυτονομίας. Κανω copy past απο αλλο φορουμ που τα εγραφα, και δείχνουν αυτο που γράφεις και εσυ, καλύτερα.. Και για να καταλαβουμε οτι μας δουλεύουν γενικά, και παει το μάρκετινγκ συνεφο.. Μας λενε οτι τα bezel μiκρινανε στο mi mix 2 και εχει τον καλύτερο λογο οθονης προς πλαισιο.. Δυστυχώς για την xiaomi κάποια πράγματα μετριουνται, και δεν ειναι τι γνωμη εχει ο Α ή ο Β που δε βγαζουμε ακρη. Παμε λοιπόν : Mi mix1: 83.6% screen-to-body ratio Mi mix 2: 80.8 S8+: 84 Edit να προσθεσω και το Lg v30: 81.2 Έχει ολοιδιο υψος με το v30, οποτε στην περίπτωση του mi mix 2, δε μιλαμε για καμια βελτίωση, απλα τα 2 μπεζελ μπηκαν κατω..
Joe-4 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μισο λεπτο ρε παιδια... Τι συγκρινουμε?????? Εδω μιλάμε για 500ευρώ και εσείς το έχετε βάλει δίπλα στα 800-900 ευρώ... Αν το καταφερνε αυτό θα μιλούσαμε για την ευκαιρία της 10ετίας. Αν όντως είχε όλα όσα θέλετε και έβγαινε στα 700 η βασική , δεν θα το λέγαμε φαρμακείο??? Υπάρχει ενα trade-off σε αυτό το κινητό... Και μην ξεχνάμε οτι η ίδια η εταιρία ανακοίνωσε ότι το waterproofing δεν είναι στους στόχους της γιατί θα ανεβάσει αρκετά το κόστος και θα πάει αντίθετα στην πολιτική που θέλει να ακολουθήσει. Μιλάμε για τα 2/3 της τιμής και κράζουμε γιατι δεν είναι το ίδιο με τα άλλα. 1440p οθόνη samsung + κάμερα επιπέδου samsung + Vanilla Android Ποιο κινητό τα έχει αυτά και δεν το ξέρουμε? Και αν όντως υπήρχε κάποιο που τα είχε θα έμπαινε σε κοστολόγιο 500ευρώ ή 1200??? Όταν πήγατε να αγοράσετε αυτοκίνητο είπατε στην Citroen γιατι δεν μου δίνεις και το σαλόνι της Mercedes στα 15χιλιάρικα? Ωραία εσύ μην το συγκρίνεις με το S8. Σύγκρινε το με το S7 που έχει 400€. Πάλι κλωτσές τρώει.
haHa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μισο λεπτο ρε παιδια... Τι συγκρινουμε?????? Εδω μιλάμε για 500ευρώ και εσείς το έχετε βάλει δίπλα στα 800-900 ευρώ... Αν το καταφερνε αυτό θα μιλούσαμε για την ευκαιρία της 10ετίας. Αν όντως είχε όλα όσα θέλετε και έβγαινε στα 700 η βασική , δεν θα το λέγαμε φαρμακείο??? Υπάρχει ενα trade-off σε αυτό το κινητό... Και μην ξεχνάμε οτι η ίδια η εταιρία ανακοίνωσε ότι το waterproofing δεν είναι στους στόχους της γιατί θα ανεβάσει αρκετά το κόστος και θα πάει αντίθετα στην πολιτική που θέλει να ακολουθήσει. Μιλάμε για τα 2/3 της τιμής και κράζουμε γιατι δεν είναι το ίδιο με τα άλλα. 1440p οθόνη samsung + κάμερα επιπέδου samsung + Vanilla Android Ποιο κινητό τα έχει αυτά και δεν το ξέρουμε? Και αν όντως υπήρχε κάποιο που τα είχε θα έμπαινε σε κοστολόγιο 500ευρώ ή 1200??? Όταν πήγατε να αγοράσετε αυτοκίνητο είπατε στην Citroen γιατι δεν μου δίνεις και το σαλόνι της Mercedes στα 15χιλιάρικα? Oι τιμες του xiaomi mi mix 2 ειναι χωρις ΦΠΑ. Με ΦΠΑ θα ερθει σε παρομοιο κοστος με το galaxy s8 που εχει καλυτερη οθονη, αδιαβροχοποιηση και καλυτερη καμερα. Πραγματα που κοστιζουν.
Alberthg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 ι προπαραγελια ξεκιναει από 545 ευρω το απλο 6+64 οποτε μπουρδες 410 1
Abudi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μισο λεπτο ρε παιδια... Τι συγκρινουμε?????? [............] Όταν πήγατε να αγοράσετε αυτοκίνητο είπατε στην Citroen γιατι δεν μου δίνεις και το σαλόνι της Mercedes στα 15χιλιάρικα? Δίκιο έχεις. Αλλά εγώ θέλω να προλάβω τον τύπο που θα μπαίνει στην αντιπροσωπεία της Mercedes και θα λέει "πφφφ. Εγώ έχω καλύτερο σαλόνι". Flagship δεν πουλάει η Xiaomi; Ε τα flagships των άλλων είναι ανώτερα
aleilo03 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Απλά απογοήτευση και το περίμενα πως και πως αλλά τουλάχιστον πλέον δεν υπάρχει δίλημμα xiaomi mi mix 2 η s8+.. Με διαφορά το δεύτερο.. Δεν είναι δυνατόν το δεύτερο μοντέλο τους να ειναι χειρότερο από το πρωτο.. Ακούς εκεί μπαταρία 3400 οθόνη 5,99 και απλή HD 1
Dr.Tesla Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δίκιο έχεις. Αλλά εγώ θέλω να προλάβω τον τύπο που θα μπαίνει στην αντιπροσωπεία της Mercedes και θα λέει "πφφφ. Εγώ έχω καλύτερο σαλόνι". Flagship δεν πουλάει η Xiaomi; Ε τα flagships των άλλων είναι ανώτερα Προσωπικά δεν το κρίνω σαν flagship με τον γενικότερο κανόνα που έχουν θέσει ολοι. Για να θεωρείται σε αυτή την κατηγορία δεν πρέπει να λείπει τίποτα... Έτσι είναι μια μεταβατική κατηγορία εκτός του midrange και του poweruser. Τέτοιου είδους κινητά (το "flagship" που θεωρεί η κάθε εταιρία ) , τα κρίνω με βάσει του τι προσφέρουν στο εύρος τους και συγκριτικά με το ευρύτερο σύνολο. Σε κάθε περίπτωση το flagship είναι απλά η ναυαρχίδα της εταιρίας , εμείς συνδυάζουμε λέξεις με λάθος πράγματα. Βλέπε 1+ 5 , δεν είναι καθαρό flagship(όπως μας αρέσει να λέμε) ακόμα και να το βαφτισει ετσι το εκάστοτε τμήμα marketing. Το ότι μας αρέσει να χτίζουμε ιεραρχίες όσο να ναι έχει χαλάσει τον τρόπο που συγκρίνουμε πράγματα. Στο κάτω κάτω όταν κάποιος θα θέλει ένα κινητό στο 500αρι ας πούμε δεν θα κοιτάξει τι υπάρχει πάνω ή κάτω. Θα πάει καρφι σε αυτές τις τιμές . Για ποιο gimmick καταστάσεις και συζητήσεις με πολύ ψάξιμο είναι για όσους ασχολούνται πολύ παραπάνω , και δύσκολα θα πέσουν σε παγίδες marketing. 1
geopapa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ούτε καν QHD οθόνη. Άπατο. Sorry αλλα 2160 x 1080 pixels δεν σου φτανουν; Σε κινητο;
opcakias Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ούτε καν QHD οθόνη. Άπατο. τι στον κορακα την θες την qhd?λες και θα δεις διαφορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα