mrgiannis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 καλημερα εχω ενα προβλημα με το usb stick 3.0 η τηλεοραση πριν λιγο καιρο το αναγνωριζε και εβλεπα ταινιες οπως το αναγνωριζει και το p.c μετα μου ελεγε οταν το εβαζα στο p.c οτι εχει καποιο προβλημα και επρεπε να κανω διαμωρφωση την οποια την εκανα τωρα ομως η τηλεοραση δεν το αναγνωριζει το παραξενο ειναι μολις το βγαλω απο την τηλεοραση λεει οτι το usb αποσυνδεθηκε τι μπορει να φταει ?
EddieObscurant Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 κατα πάσα πιθανοτητα η τηλεοραση δεν αναγνωρίσει το νεο filesystem που του έβαλες με τη διαμόρφωση. Ξανακάντου και βάλτου exfat ή fat32, λογικά τώρα θα ναι σε ntfs
georgioskchasiotis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 καλημερα εχω ενα προβλημα με το usb stick 3.0 η τηλεοραση πριν λιγο καιρο το αναγνωριζε και εβλεπα ταινιες οπως το αναγνωριζει και το p.c μετα μου ελεγε οταν το εβαζα στο p.c οτι εχει καποιο προβλημα και επρεπε να κανω διαμωρφωση την οποια την εκανα τωρα ομως η τηλεοραση δεν το αναγνωριζει το παραξενο ειναι μολις το βγαλω απο την τηλεοραση λεει οτι το usb αποσυνδεθηκε τι μπορει να φταει ? Οπως σου λέει ο επάνω φίλος... Κάνε φορμάτ το στικάκι και κάνε επιλογή σε FAT 32 που σίγουρα θα το βλέπει
mrgiannis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 fat 32 δεν εχει αυτη την επιλογη μονο εχει exfat και ntfs
ZELOMOTH Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Κανε το exfat τοτε και κοιτα να δεις τι γινεται..
mrgiannis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 τελικα διαβαζει μονο με ntfs και ειναι ολα οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα