Treis Fones Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μερικα αρχεια στον υπολογιστη μου φαινονται αχρηστα αλλα αναρωτιεμαι αν καπου χρησιμευουν. Ειναι ξεμπαρκα αρχεια τυπων .vec .sf2 ..dll .sff .xul .def .pcx .fnt .fmt και ενα σωρο αλλα. που δεν ξερω απο ποια προγραμματα ειναι και αν ακομα χρησιμευουν. Και ειναι αλλα που ειναι αρχεια συστηματως και παλι δεν ξερω αν χρησιμευουν. Πως να καταλαβω αν τα χρειαζομαι η οχι?
NikosKallithea Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Το "ξεμπαρκα" πως το συμπεραίνεις; 1
Treis Fones Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Το "ξεμπαρκα" πως το συμπεραίνεις; Επειδη αναμεσα τους υπαρχουν διαφορα προγραμματα και αλλα ασχετα μεταξυ τους ολα σε ενα φακελο με αλλους υποφακελους.
micos000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μερικα αρχεια στον υπολογιστη μου φαινονται αχρηστα αλλα αναρωτιεμαι αν καπου χρησιμευουν. Ειναι ξεμπαρκα αρχεια τυπων .vec .sf2 ..dll .sff .xul .def .pcx .fnt .fmt και ενα σωρο αλλα. που δεν ξερω απο ποια προγραμματα ειναι και αν ακομα χρησιμευουν. Και ειναι αλλα που ειναι αρχεια συστηματως και παλι δεν ξερω αν χρησιμευουν. Πως να καταλαβω αν τα χρειαζομαι η οχι? Το "ξεμπαρκα" πως το συμπεραίνεις; Επειδη αναμεσα τους υπαρχουν διαφορα προγραμματα και αλλα ασχετα μεταξυ τους ολα σε ενα φακελο με αλλους υποφακελους. :D Τώρα, πως να απαντήσεις σε αυτό το συμπέρασμα! Φίλε Treis Fones άστα όπως είναι και βάλε το ccleaner. Τρέξτο και άσε να καθαρίσει αυτό ότι βρει. 1
Alexlooker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μερικα αρχεια στον υπολογιστη μου φαινονται αχρηστα αλλα αναρωτιεμαι αν καπου χρησιμευουν. Ειναι ξεμπαρκα αρχεια τυπων .vec .sf2 ..dll .sff .xul .def .pcx .fnt .fmt και ενα σωρο αλλα. που δεν ξερω απο ποια προγραμματα ειναι και αν ακομα χρησιμευουν. Και ειναι αλλα που ειναι αρχεια συστηματως και παλι δεν ξερω αν χρησιμευουν. Πως να καταλαβω αν τα χρειαζομαι η οχι? Θα γινοσουν πιο πειστικος αν δεν ειχες στην λιστα τα .dll τρελουτσικο trollaki!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα