dollyyy19 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Καλύτερα να επισκευαστεί η μίζα , η ανακατασκευασμένη είναι ρίσκο ξανά. Η επισκευή κυμαίνεται απο 30-50 ευρώ. γνωριζεις τι σημαινει ανακατασκευη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 αλλαξε ηλεκτρολογο.αλλαξε μαστορα.μην αλλαζεις την μιζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 μιζα λιγο δυσκολο μου φαινετε με οσα γραφεις.τσεκαρισε τον ανεμιστηρα η της θερμοστατικες του νερου. επανω απο μια ορισμενη θερμοκρασια νερου δεν παιρνει μπροστα η μηχανη για λογους ασφαλειας. οταν πεφτει παιρνει κανονικα γραφεις.δεν ειναι μιζα. Δουλεύει σταθερά στους 90. Όταν σβήσω και σταματήσει η κυκλοφορία νερού τώρα με τις μεγάλες ζέστες άντε να το βρω στους 95 αν πάω να το βάλω μπρός μετά από 10-15 λεπτά,η οποία επανέρχεται στους 90 μετά την εκίνηση.Στην εκίνηση όμως στους 95 είχα το μεγάλο πρόβλημα.Αν ήμουν τυχερός έπαιρνε μετά από 5-6-7 κλικ. Το πήγα σήμερα παραγγείλαμε ανακατασκευασμένη με 100 ευρώ συν 30 ο μάστορας γιατί είναι και λίγο δύσκολη στο βγάλσιμο.Μεχρι το απόγευμα θα το πάρω. Σε 2-3 μέρες θα σας πω αποτελέσματα έτσι για ενημέρωση. Και ηλεκτρολόγο άλλαξα.Πολύ καλό παιδί ο Γιάννης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Έγινε η αντικατάσταση με συνολικό κόστος 130 ευρώ Από χτες μέχρι σήμερα που το δουλεύω άψογη.Παίρνει με την πρώτη όσο ψηλή και αν είναι η θερμοκρασία. Όπως μου είπε ο μάστορας τα καρβουνάκια δεν ήταν τελείως λιωμένα.Μέσα δεν την άνοιξε ούτε του το ζήτησα. ήταν επιλογή μου να βάλω ανακατασκευασκένη, η οποία έχει και εγγύηση ένα χρόνο,γιατί μετά από 12 χρόνια και 230.000 χιλιόμετρα δεν ήθελα να ρισκάρω αλλάζοντας μόνο καρβουνάκια να τη βάλω πάνω και να έχω πάλι προβλήματα από βλάβη σε εσωτερικά εξαρτήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Από χτες μέχρι σήμερα που το δουλεύω άψογη.Παίρνει με την πρώτη όσο ψηλή και αν είναι η θερμοκρασία. Αναμενόμενο, περίεργο θα ήταν να μην δούλευε άψογα Πρέπει να κάνω και εγώ συντήρηση στη δική μου πριν με αφήσει εντελώς, εδώ και καιρό μου κάνει κόλπα(μερικές φορές κομπιάζει πριν δώσει στροφές). 25€ μου ζήτησε ένας ηλεκτρολόγος που ρώτησα, συν ότι ανταλλακτικό χρειαστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Εμενα μου ζητησαν 100 βγαλσιμο και επισκευη. Ξερει καποιος φιλος κανενα μαστορα στη θεσσαλονικη που επισκευαζει μιζες-δυναμο και τις κατεβαζει απο το αυτοκινητο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2 ώρες πριν, ringboy είπε Εμενα μου ζητησαν 100 βγαλσιμο και επισκευη. Ξερει καποιος φιλος κανενα μαστορα στη θεσσαλονικη που επισκευαζει μιζες-δυναμο και τις κατεβαζει απο το αυτοκινητο? Τι αμάξι είναι ; Σου δίνει εύκολη πρόσβαση να τη λύσεις συνήθως 50-60€ στοιχίζει η μίζα και αναλόγως τι θα χρειαστεί . Συνήθως κάρβουνακια/μπουτον. Είναι μήπως Start Stop; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Τι αμάξι είναι ; Σου δίνει εύκολη πρόσβαση να τη λύσεις συνήθως 50-60€ στοιχίζει η μίζα και αναλόγως τι θα χρειαστεί . Συνήθως κάρβουνακια/μπουτον. Είναι μήπως Start Stop; Οχι start-stop. Ford focus 2002 ειναι. Για να την λυσεις εχει τρεις βιδες. Οι δυο ξεβιδωνουν απο πανω και η τριτη πρεπει να μπεις απο κατω η να το σηκωσεις σε ραμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, ringboy είπε Οχι start-stop. Ford focus 2002 ειναι. Για να την λυσεις εχει τρεις βιδες. Οι δυο ξεβιδωνουν απο πανω και η τριτη πρεπει να μπεις απο κατω η να το σηκωσεις σε ραμπα. Και πρέπει να περιμένεις να είναι κρύο το αμάξι να το κάνεις.Ειλικρινά αν η εργασία για το βγάλε βάλε ειναι 40-50€ δεν θα το σκεφτόμουν καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zakzam Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Το τι διαβάζω εδώ μέσα....δεν είναι όλες οι μίζες εύκολες στην πρόσβαση, υπάρχουν κάποιες πολύ εύκολες και άλλες που λύνεις μισό αμάξι οπότε η χρέωση κυμαίνεται από φθηνά έως και πάνω από 100 ευρώ για να βγει/μπει η μιζα, τα ανταλλακτικά η αντικατάσταση είναι έξτρα κόστος. Επεξ/σία 18 Ιουλίου από Zakzam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου Πάντως σε Renault megane 2 την τελευταία φορά που την έφτιαξα ο μάστορας εσπασε τα χέρια του για να την βγαλει-βάλει..Αλλιώς για να έχει άνεση να κινηθεί έπρεπε να λύσει το μισό αμαξι όπως είχαν προτεινει κάποιοι άλλοι μηχανικοί με το ανάλογο κοστος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα