vairass Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Γ Fiat είναι ανερχόμενη δύναμη, προτείνω και εγώ fiat. 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Κι εγώ μόνο Ιάπωνα.
vairass Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Κι εγώ μόνο Ιάπωνα. Ευτυχώς που υπάρχουν οι Ιάπωνες και παίρνουν ιδέες οι Ευρωπαίοι... Αλλιώς θα ήταν 50 χρόνια πίσω και θα είχαν ακόμα την μηχανή πίσω οι Γερμανοί. 1
james01gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Στοιχεία or it didn't happen. Ναι, το όνομα της Fiat βγήκε το 1993-2003 περίπου, με τα μέτρια έως κακά Albea/Marea/Brava/Multipla/Stilo, αλλά εδώ και 10 χρόνια (από το πρώτο Grande Punto) δεν έχει καμία σχέση με εκείνα, (ούτε σε κόστος ανταλλακτικών ) το όνομα της έχει βγει για πολλά ακόμη. προβλήματα με τα ηλεκτρονικά σε πολλά αυτοκίνητα. έχεις δει ένα fiat μετά από 10 χρόνια χρήσης και ένα γιαπωνέζικο ή κορεάτικο; έστω ford... καμία απολύτως σχέση 2
vairass Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 το όνομα της έχει βγει για πολλά ακόμη. προβλήματα με τα ηλεκτρονικά σε πολλά αυτοκίνητα. έχεις δει ένα fiat μετά από 10 χρόνια χρήσης και ένα γιαπωνέζικο ή κορεάτικο; έστω ford... καμία απολύτως σχέση Έτσι ακριβώς όμως πρόσεξε τα τελευταία είναι οκ.. Δηλαδή τα μοντέλα 2015 θα χρειαστεί να τα δούμε το 2025 για να πούμε δεν ήταν οκ... Ας κάνουμε υπομονή.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 το όνομα της έχει βγει για πολλά ακόμη. προβλήματα με τα ηλεκτρονικά σε πολλά αυτοκίνητα. έχεις δει ένα fiat μετά από 10 χρόνια χρήσης και ένα γιαπωνέζικο ή κορεάτικο; έστω ford... καμία απολύτως σχέση Βασικά έχω φιατ 9 ετιας, ο πατέρας μου είχε φιατ για 17 χρόνια από καινούριο και lancia για 11 χρόνια από μεταχειρισμένο. Το δικό μου με άριστη συντήρηση δεν έχει εμφανίσει ούτε-ένα ηλεκτρολογικο πρόβλημα ενώ και τα 2 του πατέρα μου είχαν ελάχιστα προβλήματα δεδομένης της πολύ ελλειπους συντήρησης τους. Μπορώ να μπω και σε εντελώς λεπτομέρεια αλλά είμαστε εκτός θέματος... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα