Προς το περιεχόμενο

Αγορά καινούργιου αυτοκινητού

tsorelas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα είμαι στην διαδικασία για αγορά νέου οχήματος λόγω νέου μέλους στην οικογένεια. Θα ήθελα αν μπορούσατε με τις απόψεις σας να με βοηθήσετε. Τα λεφτά που σκοπεύουμε να δώσουμε είναι γύρω στα 17.000 ευρώ. Με ενδιαφέρει η οικονομία λόγω πολλών χιλιομέτρων που κανω καθημερινά λόγω δουλειάς κοντά στα 80 χιλιόμετρα. Μεγάλους πίσω χώρους και πορπαγκαζ και γενικα όσο πιο πολύ best value γίνεται. Σκεφτόμουν για kia ceed λόγω εγγύησης Fiat tipo sedan μάλλον λόγω ομορφιάς μου άρεσε αρκετά και το Renault Captur είχε γενικά ένα καλό σύνολο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με φοβίζει λίγο το diesel στα σέρβις και στα ανταλλακτικά αλλά γενικά δεν έχω θέμα αρκεί να είναι στα λεφτά που έχω

Αν εχεις λεφτα παρε ετοιμο Αεριο μην παρεις πετρελαιο...μαμα Αεριο παρε η Φυσικο Αεριο καλυτερα !

Κοιταξε για καποιο μοντελο της skoda , εχουν καλους χωρους για φαμιλια.

Αν εχεις λεφτα παρε ετοιμο Αεριο μην παρεις πετρελαιο...μαμα Αεριο παρε η Φυσικο Αεριο καλυτερα !

Κοιταξε για καποιο μοντελο της skoda , εχουν καλους χωρους για φαμιλια.

Νομίζω ότι είναι πιο πάνω από τα λεφτά μου ή skoda συν ότι μέσα δεν μου πολύ άρεσαν αλλά από χώρους τεράστιοι

Νομίζω ότι είναι πιο πάνω από τα λεφτά μου ή skoda συν ότι μέσα δεν μου πολύ άρεσαν αλλά από χώρους τεράστιοι

Αν θες εμφάνιση πας σε ιταλικό η γαλλικό αλλά μια ζωή θα πληρώνεις... Εγώ με 17 χήνες θα αγόραζα το τελευταίο corolla και θα μου έβγαζε άνετα 15 χρόνια.

• Like 1

• Moderators

Του Tipo πάντως οι diesel έχουν φορεθεί σε δεκάδες αυτοκίνητα, είναι σκυλιά μαύρα. Και οι βενζίνης το ίδιο, ωστόσο μόνο ατμοσφαιρικοί. Χιλιοδοκιμασμένοι.

Όμορφο δε το λες, προσωπικά γούστα είναι αυτά βέβαια. :-)

Έχω μπει και μέσα, το 5θυρο είναι ανώτερο ποιοτικά από το sedan, αλλά και πιο ακριβό. Σε κάθε περίπτωση, δεν προβληματίζει η ποιότητα πάντως.

Γενικά, είναι καλό value for money, παίρνεις πολύ "αμάξι" με λίγα για τη κατηγορία του χρήματα (από 13κάτι ξεκινάει).

Ή ενδιαφέρεσαι για το hatch? :P

• Like 1

Του Tipo πάντως οι diesel έχουν φορεθεί σε δεκάδες αυτοκίνητα, είναι σκυλιά μαύρα. Και οι βενζίνης το ίδιο, ωστόσο μόνο ατμοσφαιρικοί. Χιλιοδοκιμασμένοι.

Έχω μπει και μέσα, το 5θυρο είναι ανώτερο ποιοτικά από το sedan, αλλά και πιο ακριβό. Σε κάθε περίπτωση, δεν προβληματίζει η ποιότητα πάντως.

Γενικά, είναι καλό value for money, παίρνεις πολύ "αμάξι" με λίγα για τη κατηγορία του χρήματα (από 13κάτι ξεκινάει).

Το hatch είχαν εκείνη την στιγμή που πηγα και το είδα νομίζω είναι στο τι έκδοση θα διαλέξω και και πόσο θα πάει στο σύνολο

Δεν το βρίσκω άσχημο το tipo (εκτός από το sedan που γενικά δεν τα συμπαθώ ως κατηγορία). Αν έψαχνα τώρα για αμάξι θα το κοιτούσα σίγουρα!

επειδή ψάχνω και εγώ στα ίδια περίπου χρήματα. το tipo λόγω φίατ καλύτερα μακριά. ρίξε μια ματιά στο s-cross (1.000 κυβικά κινητήρας βενζίνη) βγαίνει κάπου εκεί και έχει πορτ μπαγκάζ αρκετά καλό. για πολλά χιλιόμετρα στα 17.500 είναι το cactus diesel(εάν σου αρέσει βέβαια γιατί είναι θέμα καθώς και πίσω τα παράθυρα δεν ανοίγουν) αλλά βγάζει κατανάλωση κάτω από 5 λίτρα/100 εντός πόλης... εάν είσαι όμως της γαλλικής σχολής...

• Moderators

το tipo λόγω φίατ καλύτερα μακριά. 

Στοιχεία or it didn't happen.

Ναι, το όνομα της Fiat βγήκε το 1993-2003 περίπου, με τα μέτρια έως κακά Albea/Marea/Brava/Multipla/Stilo, αλλά εδώ και 10 χρόνια (από το πρώτο Grande Punto) δεν έχει καμία σχέση με εκείνα, (ούτε σε κόστος ανταλλακτικών :P)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...