kirileman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Την επομενη μερα πετυχα το ιδιο ακινητο σε αλλο μεσιτη 20.000 χαμηλοτερη τιμη... Δεν εχω σκοπο να αθετησω την υπογραφη μου, μου κανει εντυπωση ομως η διαφορα στην τιμη.Φανταζομαι αν ο ιδιοκτητης ειναι ευχαριστημενος με το χαμηλοτερο ποσο στον αλλο μεσιτη δεν θα χει θεμα αν κανουμε την ιδια προσφορα μεσω του δικου μας μεσιτη.Ισως να ξεχασε να ενημερωσει τον συγκεκριμενο μεσιτη για την νεα(?) μειωμενη τιμη. Αν ψάξεις θα βρεις πολλές ακόμα διαφορετικές τιμές για το ίδιο σπίτι. Και ναι, πρώτα βρείτε τα στην τιμή, μετά φώναξε μηχανικό (εκτός αν πρέπει να υπολογίσεις το κόστος ανακαίνισης, που θα επηρεάσει και την προσφορά σου). 1
johnieXoX Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 επαναφέρω το θέμα γιατί είμαι και εγώ σε διαδικασία αγοράς σπιτιού και θέλω να εκφράσω το παράπονό μου.. έχετε παρατηρήσει πως δεν υπάρχουν πλέον στους δρόμους οι γνωστές κίτρινες επιγραφές με τα κόκκινα γράμματα "ΠΩΛΕΙΤΑΙ" ? οι αγαπητοί κύριοι μεσίτες έχουν προβλέψει γι'αυτό κατεβάζοντας κάθε τέτοια επιγραφή ώστε να μην αφήνουν επιλογή στους πωλητές παρά μόνο μέσω αυτών.. εξασφαλίζοντας φυσικά την αμοιβή τους 2
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 επαναφέρω το θέμα γιατί είμαι και εγώ σε διαδικασία αγοράς σπιτιού και θέλω να εκφράσω το παράπονό μου.. έχετε παρατηρήσει πως δεν υπάρχουν πλέον στους δρόμους οι γνωστές κίτρινες επιγραφές με τα κόκκινα γράμματα "ΠΩΛΕΙΤΑΙ" ? οι αγαπητοί κύριοι μεσίτες έχουν προβλέψει γι'αυτό κατεβάζοντας κάθε τέτοια επιγραφή ώστε να μην αφήνουν επιλογή στους πωλητές παρά μόνο μέσω αυτών.. εξασφαλίζοντας φυσικά την αμοιβή τους Καιρος ητανε να σταματησει αυτη η παρανομη μεθοδος διαφημισης . Αν το κανουν οι μεσιτες μπραβο τους για την αρχη. Καλα θα ηταν να συνεισφερουν και οι υπολοιποι πολιτες στο ξυλωμα πωλητηριων, αφισων κλπ που καθε κολωνα στην Ελλαδα εχει διπλασια διαμετρο απο την αρχικη της λογω πωλητηριων, αφισων και κηδειοχαρτων. Η αν εκει στο Ελλαντα σας αρεσει αυτος ο τροπος διαφημισης -δεν θα μου φανει καθολου περιεργο για ενα λαο μεγαλωμενο σε προτυπα ζουγκλας- οκ, ας το επιτρεψει το κρατος με τα αναλογα κοστη και με υποχρεωση να την κατεβαζει μετα απο Χ χρονικο διαστημα αυτος που την αναρτα. Το παμε κολλαμε ενα πωλητηριο και δεν το κατεβαζουμε και ποτε καταντωντας τις κολωνες αυτοσχεδια τσαντιρια, ας το κανει ο καθενας στον χωρο της ιδιοκτησιας του.
AristidisZ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Καιρος ητανε να σταματησει αυτη η παρανομη μεθοδος διαφημισης . Έχεις να πεις μια εξυπνάδα για όλα ε ;
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Έχεις να πεις μια εξυπνάδα για όλα ε ; Οχι πιο χρησιμη απο την δικια σου, ομολογουμενως.
Getta Robo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Καιρος ητανε να σταματησει αυτη η παρανομη μεθοδος διαφημισης . Αν το κανουν οι μεσιτες μπραβο τους για την αρχη. Καλα θα ηταν να συνεισφερουν και οι υπολοιποι πολιτες στο ξυλωμα πωλητηριων, αφισων κλπ που καθε κολωνα στην Ελλαδα εχει διπλασια διαμετρο απο την αρχικη της λογω πωλητηριων, αφισων και κηδειοχαρτων. Η αν εκει στο Ελλαντα σας αρεσει αυτος ο τροπος διαφημισης -δεν θα μου φανει καθολου περιεργο για ενα λαο μεγαλωμενο σε προτυπα ζουγκλας- οκ, ας το επιτρεψει το κρατος με τα αναλογα κοστη και με υποχρεωση να την κατεβαζει μετα απο Χ χρονικο διαστημα αυτος που την αναρτα. Το παμε κολλαμε ενα πωλητηριο και δεν το κατεβαζουμε και ποτε καταντωντας τις κολωνες σαν αυτοσχεδια τσαντιρια, ας το κανει ο καθενας στον χωρο της ιδιοκτησιας του. Υφισταται συγκεκριμενη νομοθεσια να βαλει κανεις πινακιδα η σημανση εξω απο το σπιτι του πως πωλειται; Δεν μιλαω για περιπτωσεις ρυπανσης σε ασχετα δημοσια σημεια, αλλα αυστηρα εξω απο ενα σπιτι η διαμερισμα.
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Υφισταται συγκεκριμενη νομοθεσια να βαλει κανεις πινακιδα η σημανση εξω απο το σπιτι του πως πωλειται; Δεν μιλαω για περιπτωσεις ρυπανσης σε ασχετα δημοσια σημεια, αλλα αυστηρα εξω απο ενα σπιτι η διαμερισμα. Σε ιδιωτικο χωρο ο καθενας μπορει να βαλει οτι γουσταρει και εννοειται οτι κανεις δεν μπορει να του το ξυλωσει (και δεν του το ξυλωνει θαρρω, αλλα αν το κανει ευκολα μπορεις να τον εντοπισεις με λιγη μεθοδικοτητα και να τον μονταρεις αναλογως). Ουτε εγω, ουτε και ο johnieXoX μιλαμε για τετοιες περιπτωσεις ομως.
AristidisZ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Κακώς ασχολείσαι Btw όλα τα χαρτάκια που βγαίνουν σε στάσεις, κολώνες κλπ είναι για ενοικιαστήρια και όχι για πωλητήρια Τα πωλητήρια τα βλέπεις συνήθως πάνω στο προς πώληση οικόπεδο / σπίτι / διαμέρισμα (στην είσοδο τέλος πάντων) 1
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Κακώς ασχολείσαι Btw όλα τα χαρτάκια που βγαίνουν σε στάσεις, κολώνες κλπ είναι για ενοικιαστήρια και όχι για πωλητήρια Τα πωλητήρια τα βλέπεις συνήθως πάνω στο προς πώληση οικόπεδο / σπίτι / διαμέρισμα (στην είσοδο τέλος πάντων) Πολυ ενδιαφερουσα η στατιστικη σου προσεγγιση, βασιζομαστε στην παρατηρικοτητα σου και σε πιστευουμε, αλλά: έχετε παρατηρήσει πως δεν υπάρχουν πλέον στους δρόμους οι γνωστές κίτρινες επιγραφές με τα κόκκινα γράμματα "ΠΩΛΕΙΤΑΙ" ? Ο johnieXoX αναφερεται ξεκαθαρα σε πωλητηρια σε δημοσιους χωρους και ξεκαθαρα λεω οτι καλα κανει οποιος τα ξυλωνει (απο δημοσιους χωρους) και μπραβο του. Αν το κανουν μεσιτες, μπραβο στους μεσιτες. Simple as that, παροτι ανεμενα οτι θα υπηρχαν ιθαγενεις εντος ελληνικων συνορων που (παλι) θα δυσκολευονταν να αντιληφθουν και να καταλαβουν το αυτονοητο. Κακώς ασχολείσαιΝουθεσιες σε ποιον θα απαντησει στα ποστ μου θα κανεις αφου πρωτα αποκτησεις την ικανοτητα να ξεχωριζεις το νομιμο απο το παρανομο.
Getta Robo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Σε ιδιωτικο χωρο ο καθενας μπορει να βαλει οτι γουσταρει και εννοειται οτι κανεις δεν μπορει να του το ξυλωσει (και δεν του το ξυλωνει θαρρω, αλλα αν το κανει ευκολα μπορεις να τον εντοπισεις με λιγη μεθοδικοτητα και να τον μονταρεις αναλογως). Ουτε εγω, ουτε και ο johnieXoX μιλαμε για τετοιες περιπτωσεις ομως. Βασικα ειχα μιλησει με καποιον που πηρε σπιτι προσφατα, και η ιδιοκτητρια του ειπε πως ενω εβαζε επι μηνες εξω απο το σπιτι πως πωλειται, καποιοι το ξηλωναν σε βαση. Ειναι πολυ κοινες τετοιες πρακτικες πλεον στην Ελλαδα, σε οτι φανταστεις!
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Βασικα ειχα μιλησει με καποιον που πηρε σπιτι προσφατα, και η ιδιοκτητρια του ειπε πως ενω εβαζε επι μηνες εξω απο το σπιτι πως πωλειται, καποιοι το ξηλωναν σε βαση. Ειναι πολυ κοινες τετοιες πρακτικες πλεον στην Ελλαδα, σε οτι φανταστεις! Αν το "εξω απο το σπιτι" ειναι ιδιωτικος χωρος που της ανηκει (δεν ειναι ξεκαθαρο αυτο), ε ναι, μιλαμε για τραγικα πραγματα... Σε αυτη την περιπτωση βεβαια εντοπιζεις αυτον που το κανει και εχεις διαφορες επιλογες, απο το να τον πας νομικα εως το να του πεις με καλο τροπο 1-2 λογακια μηπως συμμορφωθει, μια που επεμβαινει και αυθαιρετει σε χωρο ιδιωτικο...
johnieXoX Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Αγαπητέ συμφορουμίτη YourTrueLegend, παρακαλώ τροποποίησε τα posts σου αφαιρώντας το username μου, καθώς δεν εννοώ σε κολώνες ή οπουδήποτε αλλού, παρά μόνο στους τοίχους, προσόψεις των προς πώληση σπιτιών. αλλιώς θα έλεγα κολώνες, πλατείες και δεν ξέρω και εγώ τι. απλώς επειδή οι προσόψεις των σπιτιών κοιτάζουν στους δρόμους, γι'αυτό το έγραψα έτσι. δεν έχω κανένα πρόβλημα να κόβω βόλτες ψάχνοντας για πωλητήρια στις περιοχές που με ενδιαφέρουν. * την επόμενη φορά που θα ερμηνεύσεις τα λεγόμενά μου, παρακαλώ εξακρίβωσε πρώτα το τι εννοώ με προσωπικό μήνυμα ευχαριστώ
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Αγαπητέ Ιωάνννη XoX, Αυτα που εγραψες ειναι ξεκαθαρα, αλλο που στη συνεχεια ειδες την πορεια της κουβεντας και ηρθες να μας πεις οτι αυτο που εγραψες (και ειναι σαφες τι σημαινει) τελικα "δεν ειναι αυτο που νομιζουμε"...Να σου ξαναθυμισω τι εγραψες; έχετε παρατηρήσει πως δεν υπάρχουν πλέον στους δρόμους οι γνωστές κίτρινες επιγραφές με τα κόκκινα γράμματα "ΠΩΛΕΙΤΑΙ" ? Αν εσυ με "τα πωλητηρια στους δρομους", εννοεις "τα πωλητηρια (σε προσοψεις σπιτιων που κοιταζουν) στους δρομους", τοτε σιγουρα το προβλημα δεν ειναι στην δικη μου αντιληψη, αλλα στο πώς εξεφρασες αυτο που δηθεν εννοουσες απο την πρωτη στιγμη. Καλα εκανες και το διευκρινησες... εκ των υστερων, αλλα δεν θα μας ζητησεις και τα ρεστα που δεν μαντεψαμε οτι αλλο πραγμα εγραψες και αλλο εννοουσες. *Μιας που βλεπω οτι γινονται και υποδειξεις λοιπον, κι εγω με τη σειρα μου παρακαλω να εισαι σαφεστερος σε αυτα που γραφεις. Ευχαριστώ. 1
Getta Robo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Αν το "εξω απο το σπιτι" ειναι ιδιωτικος χωρος που της ανηκει (δεν ειναι ξεκαθαρο αυτο), ε ναι, μιλαμε για τραγικα πραγματα... Σε αυτη την περιπτωση βεβαια εντοπιζεις αυτον που το κανει και εχεις διαφορες επιλογες, απο το να τον πας νομικα εως το να του πεις με καλο τροπο 1-2 λογακια μηπως συμμορφωθει, μια που επεμβαινει και αυθαιρετει σε χωρο ιδιωτικο... Οχι λεω για την εξωπορτα, τα παραθυρα, στη γωνια του τοιχου κτλ. Οντως κατι παιζει και τα ξηλωνουν συστηματικα. Δεν ειναι τυχαιο.
johnieXoX Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 μα φυσικά. αν δεν μάθω εγώ ποτέ πως πωλείται ένα σπίτι τι θα κάνω? θα πάω στον μεσίτη.. 2% ανά συναλλαγή και από τον αγοραστή, και από τον πωλητή.. σε σπίτι 100.000 €, βγάζει 4.000 € με το έτσι θέλω γι'αυτό και τα μόνα πωλητήρια που θα δείτε, θα ναι συνήθως σε μπαλκόνια και σε μεγάλες επιγραφές. επειδή δεν μπορούν να τα βγάλουν μιλάμε για αλητεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα