D.Luffy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Η Nintendo δεν είναι προτωπορος, πουθενά.Έβγαλε ένα tablet με χειριστήριο. Ξεπέρασε το. Ούτε ιδιαίτερο κοινό έχει ούτε απευθύνεται σε κάτι διαφορετικό. Γιατί κάποιος δεν θέλει να παίξει 100αδες αλλά παιχνίδια; Σου δίνει κάποιος να παιξεις το "gears of the last of skyrim" και λες δέν θέλω, εγώ είμαι διαφορετικός; Φίλε μου δεν είπα πουθενά ότι η N είναι πρωτοπόρος. Ας μην παρεκτρεπουμε τη συζήτηση (εάν αναφέρεσαι σε μενα), δεν έχω τίποτα να ξεπεράσω. Και PC έχω και PS4. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα εδώ μέσα. Και το Gears μου θα το παίξω και το Forza και το Uncharted. Θέλω όμως να παίξω και τα παιχνίδια της Nintendo που έχουν τον δικό τους χαρακτήρα όπως και τα παιχνίδια άλλων εταιριών. Και ξαναρωταω. Γιατί η N να βγάλει ένα δυτικού τύπου rpg? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparoupas11 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Και ξαναρωταω. Γιατί η N να βγάλει ένα δυτικού τύπου rpg? Μήπως... χμμμ...λέμε τώρα.... για να το παίξεις; Δεν χρειάζεται βέβαια να είναι της nintendo, κάθε εταιρεία ως ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ παιχνιδιών έχει μια ειδικότητα. Ως κατασκευαστής hardware, θα πρέπει να έχει τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μήπως... χμμμ...λέμε τώρα.... για να το παίξεις; Δεν χρειάζεται βέβαια να είναι της nintendo, κάθε εταιρεία ως ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ παιχνιδιών έχει μια ειδικότητα. Ως κατασκευαστής hardware, θα πρέπει να έχει τα πάντα. Η Sony και η MS ποιά δυτικού τύπου RPG's έχουν βγάλει με τα 1st ή με τα 2nd party studios τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparoupas11 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Η Sony και η MS ποιά δυτικού τύπου RPG's έχουν βγάλει με τα 1st ή με τα 2nd party studios τους;Δεν λέμε το ίδιο πράγμα. Δεν ξέρω ποια studios έχει η κάθε εταιρεία, ούτε τι βγάζει η κάθε εταιρεία. Δεν με νοιάζει κιόλας. Ξέρω όμως ότι με το ps4 μπορώ να παίξω δυτικού τύπου rpg. Και platform. Και cod μια pro. Και τα τριςκαταρατα jrpg Edit. Σκέψου πόσο στεναχωρο θα ήταν, αν σε κάποια κονσόλα έπαιζες μόνο τα inhouse παιχνίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Ο paparouras εντέλει αναφέρεται στην nintendo ως platform holder και όχι ως developer, οπότε μη σκάτε. Χρειάστηκαν, βέβαια, αρκετά posts για το ξεκαθαρίσει. Γενικώς, το πρόβλημά του είναι ότι δεν κυκλοφορούν τα παιχνίδια των δυτικών εταιριών (και κυρίως τα ΑΑΑ υποθέτω) στις κονσόλες της Nintendo. Τελείως, διαφορετική συζήτηση δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν λέμε το ίδιο πράγμα. Δεν ξέρω ποια studios έχει η κάθε εταιρεία, ούτε τι βγάζει η κάθε εταιρεία. Δεν με νοιάζει κιόλας. Ξέρω όμως ότι με το ps4 μπορώ να παίξω δυτικού τύπου rpg. Και platform. Και cod μια pro. Και τα τριςκαταρατα jrpg Γιατι το κουραζεις τοσο πολυ...αφου στο ps4 ή καπου αλλου δεν μπορεις να παιξεις zelda,mario,metroid κλπ το θεμα εχει τελειωσει... Αν δεν σου αρεσουν ολα καλα και προχωρας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparoupas11 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατι το κουραζεις τοσο πολυ...αφου στο ps4 ή καπου αλλου δεν μπορεις να παιξεις zelda,mario,metroid κλπ το θεμα εχει τελειωσει... Αν δεν σου αρεσουν ολα καλα και προχωρας... Το κουράζεις είναι σχετικό. Στο κάτω κάτω, καθιστός γράφω, δεν κουράζομαι... Από εκεί και πέρα, αν δεν μπορούσα να παίξω platform στο ps4, θα ειχα παράπονο. Έχει όμως δεκάδες platform άλλα που αναπληρωνουν την έλλειψη του Mario. Δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μήπως... χμμμ...λέμε τώρα.... για να το παίξεις; Δεν χρειάζεται βέβαια να είναι της nintendo, κάθε εταιρεία ως ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ παιχνιδιών έχει μια ειδικότητα. Ως κατασκευαστής hardware, θα πρέπει να έχει τα πάντα. Πιο πάνω έγραψα ότι η Nintendo έχει κάποια IP's τα οποία κάποιοι (το κοινό της) τα θεωρούν διαχρονικά. Θέλουμε να δούμε συνέχειες αυτών των παιχνιδιών. Θα προτιμούσα ένα καινούργιο Kirby παρά κάποιο nintendo.... simulation. Η nintendo έχει όντως μια ειδικότητα. Και αυτή είναι κυρίως η παραγωγή platform παιχνιδιών. Ως κατασκευαστής hardware λοιπόν, σχεδιάζει την κονσόλα της γύρω από αυτόν τον τύπο παιχνιδιών. Τώρα όσο αναφορά το Switch. Το έχουμε πει άπειρες φορές ότι πρόκειται για ένα πολύ δυνατό φορητό σύστημα. Και γι αυτό το σκοπό θα έλεγα ότι είναι πολύ καλά σχεδιασμένο. Από την άλλη, θα μπορούσε άνετα να βγάλει μια σταθερή κονσόλα στο ίδιο price range και hardware του PS4 και να βλέπαμε και multiplatform παιχνίδια εκεί. Δεν το έκανε όμως. Οπότε γιατί το συζητάμε και το αναλύουμε? Ίσως αν το Switch είχε άλλη ονομασία και λεγόταν "Nintendo DS2", να είχαμε διαφορετικές αντιδράσεις εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Το κουράζεις είναι σχετικό. Στο κάτω κάτω, καθιστός γράφω, δεν κουράζομαι... Μπερδεύτηκες. Τους υπόλοιπους κουράζεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparoupas11 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μπερδεύτηκες. Τους υπόλοιπους κουράζεις. Ας κάτσουν τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Από εκεί και πέρα, αν δεν μπορούσα να παίξω platform στο ps4, θα ειχα παράπονο. Έχει όμως δεκάδες platform άλλα που αναπληρωνουν την έλλειψη του Mario. Δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις. Ποιο πάνω ένα μέλος ανέφερε ότι η εποχή του δυνατού hardware με multiplatform τίτλους για την Nintendo τελείωσε (άδοξα) στο Gamecube. Οι Sony και MS κέρδισαν αυτό το market share και ίσως η nintendo κατέληγε σαν την Sega. Καλώς ή κακώς, η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί εταιρίες μεγέθους Sony/MS. Αυτές οι εταιρίες μπορούν να διαθέσουν πολλαπλάσια ποσά για το ανάλογο R&D, να κυκλοφορήσουν ακριβές κονσόλες και να πουλήσουν ακόμα και με χάσιμο γιατί έχουν άλλα έσοδα που δεν έχουν καμία σχέση με το gaming. Όπως είπα πριν, θα μπορούσε να κυκλοφορήσει μία κονσόλα σαν το PS4 αλλά θα ερχόταν ήδη αργά (είμαστε στη μέση αυτής της γενιάς) και το ρίσκο θα ήταν μεγαλύτερο. Εσένα προσωπικά paparoupas11, πάλι δεν θα σε είχε πελάτη όμως. Εφόσον δεν σου αρέσουν τα Ιαπωνικά genre, θα έπαιρνες την κονσόλα της nintendo για να παίξεις τα δυτικά multiplatform? Αφού υπάρχουν τα PS4, One και PC γι αυτή τη δουλειά. Θα κατέληγες με μία κονσόλα στην οποία θα έπαιζες λιγότερα παιχνίδια εφόσον τα exclusive της Nintendo δεν σου αρέσουν. Οπότε ποιο το νόημα να το συζητάς? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Το κουράζεις είναι σχετικό. Στο κάτω κάτω, καθιστός γράφω, δεν κουράζομαι... Από εκεί και πέρα, αν δεν μπορούσα να παίξω platform στο ps4, θα ειχα παράπονο. Έχει όμως δεκάδες platform άλλα που αναπληρωνουν την έλλειψη του Mario. Δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις. Εσυ μαλλον δεν καταλαβαινεις και βαζεις στην ιδια μοιρα το mario με τα αλλα platform για παραδειγμα...καποιος θελει να παιξει mario και οχι αλλο platform...και εγω θελω να παιξω το horizon στο ps4 και οχι καποιο αλλο action rpg συγκεκριμενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι, θεωρω ακυρη την συγκριση στις πωλησεις. Περισσοτερος κοσμος ακουει Lady Gaga παρα REM, οποτε η Lady Gaga εχει καλυτερη και πιο ποιοτικη μουσικη απο τους REM. Σωστα; Υπάρχει μια διαφορά, αναλογικά η σειρά super mario είναι τύπου REM οπότε...απλά αντέχει στο χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Καλώς ή κακώς, η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί εταιρίες μεγέθους Sony/MS. Αυτές οι εταιρίες μπορούν να διαθέσουν πολλαπλάσια ποσά για το ανάλογο R&D, να κυκλοφορήσουν ακριβές κονσόλες και να πουλήσουν ακόμα και με χάσιμο γιατί έχουν άλλα έσοδα που δεν έχουν καμία σχέση με το gaming. Το PS4 δεν το κάνει η Sony Corporation αλλά η θυγατρική SIE. Η nintendo είναι μεγαλύτερη από την Sony Corporation. Όπως είπα πριν, θα μπορούσε να κυκλοφορήσει μία κονσόλα σαν το PS4 αλλά θα ερχόταν ήδη αργά (είμαστε στη μέση αυτής της γενιάς) και το ρίσκο θα ήταν μεγαλύτερο. Γιατί να μην κυκλοφορούσε ένα Xbox One X τότες ; Αντίστοιχα, θα έπρεπε να κατηγορήσουμε πχ την Square Enix που ακόμα βγάζει jrpg's?? H Square αντικειμενικά προσπαθεί με κάθε FF να βγάζει όσο πιο μη τυπικό jrpg μπορεί. Το point που ήθελα να κάνω είναι πως είναι ανούσιο να ζητάς από το Zelda ή το κάθε Zelda να είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι, για πολλούς και διάφορους λόγους με κυριότερο το ότι απλά δεν ενδιαφέρεται το κοινό που θα αγοράσει το game. Βασικά δεν είναι η πρώτη φορά που αποφεύγεις το θέμα -στη προκειμένη το κατά πόσο το καλό gameplay μπορεί να συνυπάρχει με σύγχρονα γραφικά για να μην ξεχνιόμαστε- οπότε δεν ενοχλούμαι. Αλλά το αυτό το στυλ "εγώ είμαι ο απόλυτα αντιπροσωπευτικός nintendo fan και μιλάω για όλους" είναι λίγο σαχλό. Μην το παμε προς τα κει τωρα και μην προσπαθεις να μας βαλεις να γραφουμε εκθεσεις για τα δηθεν επιχειρηματα που εχετε μερικοι εδω μεσα 3 μερες τωρα. Πέταξες ένα "πρωτοτυπο hardware demonstration" λες και είναι τεχνικός όρος που ήθελε αγγλική ορολογία, ενώ πρωτύτερα το CPU bound το μπέρδεψες με το κενό νοήματος CPU based. Το εκθέσεις το λαμβάνω ως απειλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Τερμάτισα το Mario + Rabbits και διατηρώ την ίδια εικόνα, αν το παιχνίδι είχε τουλάχιστον δύο κόσμους ακόμα θα είχε πληρέστερο main story. Κατά τα άλλα οι μηχανισμοί έχουν στηθεί πολύ καλά με έμφαση στο κομμάτι της στρατηγικής. Το μεγαλύτερο μέρος το έπαιξα στο φορητό κομμάτι κάτι που βοήθησε και ο όμορφος σχεδιασμός του παιχνιδιού. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί έχει αποδοθεί τόσο πολύ βάρος στον τεχνικό τομέα με αποτέλεσμα το παιχνίδι να τρέχει στα 30fps. Το SMW 3D που το θυμίζει αρκετά το Mario + Rabbits έτρεχε στα 60fps στο WiiU. Επίσης συνάντησα και κάποια κολλήματα σε ορισμένα σημεία με τον χαρακτήρα να μένει πίσω σε ανταπόκριση και μετά να πετάγεται σε γρήγορη κίνηση προς την κατεύθυνση του αναλογικού ή να περνάει το παιχνίδι σε slow motion στην εκτέλεση μιας εντολής. Πάντως διασκέδασα για αυτό και το τερμάτισα στο 100%, δεν ασχολήθηκα μόνο με το τοπικό multiplayer που προσφέρει orbs τα οποία είναι απαραίτητα για την συμπλήρωση όλου του skill tree. Αντε και ενας επιτελους ξεκινησε να γραφει αυτα που πρεπει....επιτελους mansa2k ειχες εμπερια απο αναλογα παιχνιδια στυλ xcom??? Ρωταω γιατι ψηνομαι να το αγορασω αλλα δεν εχω ξαναπαιξει τετοιου ειδους παιχνιδια και δεν ξερω αν θα μου αρεσει. Βεβαια οσα reviews εχω δει λενε οτι ειναι πολυ καλο entry game για αυτου του ειδους των παιχνιδιων και γιαυτο σκεφτομαι την αγορα του. Και γω δεν ειχα επαφη με xcom αλλα χαρη στο mario +rabbits θα δωσω μια ευκαιρια και στα xcom... Πέταξες ένα "πρωτοτυπο hardware demonstration" λες και είναι τεχνικός όρος που ήθελε αγγλική ορολογία, ενώ πρωτύτερα το CPU bound το μπέρδεψες με το κενό νοήματος CPU based. Το εκθέσεις το λαμβάνω ως απειλή. H Square αντικειμενικά προσπαθεί με κάθε FF να βγάζει όσο πιο μη τυπικό jrpg μπορεί. Εδω εσυ μας πεταξες στο ακυρο τι τσιπακια απαρτιζει μια μητρικη πλακετα και κολλησες στο based και το bound?? αφου το καταλαβες τι εννοω τι σχολιαζεις το συγκεκριμενο κομματι...Μπα καμια απειλη...εχω ασχοληθει και με περισσοτερο ειρωνικους ανθρωπους απο σενα και με λιγοτερες γνωσεις και δεν εγραψα εκθεση...ουτε και με σενα προκειται.... Εχουμε και αλλες ασχολιες... Επισης δεν ειμαι ο τυπος που θα γκουγκλαρει 10 ορολογιες για τις πεταξω εδω και να το παιξω γνωστης,γραφω με δικα μου λογια... Το hardware demonstration θα μπορουσες να το πεις και πρωτοτυπο υλικο/προιον προς παρουσιαση και να καθομαι μετα να δικαιολογουμαι τι εννοω με το "πρωτοτυπο υλικο/προιον προς παρουσιαση". Εν ολιγης πιας τ'αυγο και κουρευτο. Οσον αφορα το bold...Ναι...αντικειμενικα προσπαθησε υπερ-αρκετες φορες να κανει 3 φορες remaster το ιδιο παιχνιδι , και να βγαλει καποια σε στυλ western rpg και ηταν για κλαματα...Μεχρι και πλανο με συνδρομη πηγε να βαλει στο ονομα του final fantasy...Μετρημενες στο ενα χερι (μη πω μισο) οι σοβαρες και τιμιες εταιρειες στον χωρο αυτο..Σε καμια περιπτωση δεν ειναι ουτε η νιντεντο , ουτε η σονυ , ουτε η μικροσοφτ , ουτε κανεις απο τους μεγαλους.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις