Deghinsea Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι, υπάρχει μεγάλη μερίδα ανθρώπων στους οποίους αρέσει.
orck Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι, θεωρω ακυρη την συγκριση στις πωλησεις. Περισσοτερος κοσμος ακουει Lady Gaga παρα REM, οποτε η Lady Gaga εχει καλυτερη και πιο ποιοτικη μουσικη απο τους REM. Σωστα;
RedPanda Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Το θέμα είναι ότι επειδή το συγκεκριμένο άτομο δεν ενδιαφέρεται για φορητό gaming, αυτόματα πιστεύει ότι και η υπόλοιπη αγορά δεν ενδιαφέρεται (αγνοώντας τις πωλήσεις του 3DS εκτός Ιαπωνίας κατά πολύ μυστήριο λογο). Και αυτό λέγεται αντικειμενικότητα ενώ οι υπολοιποι εδω μέσα είμαστε υποκειμενικοι λέγοντας "αυτό που μας αρέσει". Τελικά το πόρισμα που πρέπει να βγει εδώ πέρα είναι ότι η Nintendo "έχει καβούρια στην τσέπη της"? Και λοιπόν? Καλέ έχω και όνομα. Αλλά ναι, σίγουρα πιστεύω πως η nintendo προσπαθεί να σπρώξει το φορητό gaming σαν την κύρια πρόταση της, την στιγμή που δεν είναι προτεραιότητα του κόσμου λόγο smart devices, για δικό της σχεδιαστικό όφελος (dev costs). Νομίζω είναι μία αντικειμενικότατη παρατήρηση. H Ν γίνεται entertainment: -amiibo -δικαιώματα σε τρίτες εταιρίες για προϊόντα βασισμένα στα εμπορικά σήματα της -ψάχνονται για ταινίες/σειρές βασισμένες στα εμπορικά σήματα της -theme parks -QoL Περάσαμε από το είναι entertainment στο γίνετε. Η δήλωση για μη ανταγωνισμό είχε ξεκινήσει από το Gamecube όχι το Wii, που παρά την αποτυχία της Sega, η nintedo με τα χερούλια στις κονσόλες και τα μεγάλα κουμπιά πάλι δεν μπορούσε να είναι ανταγωνιστική. Το kinect ήταν τρομερά επιτυχημένο αλλά όπως κάθε motion control αποδέχθηκε πυροτέχνημα. Η τοποθέτηση μου στον τρόπο που ανακοινώθηκε το Pokemon στο NSW που λες ότι δεν μου άρεσε ήταν σε αντιδιαστολή της υποτιθέμενης φτωχής παρουσίας των Sony & MS. Το pokemon ανακοινώθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και ήταν χαμένη ευκαιρία για μεγάλη προβολή. Τρόπος που θα ταίριαζε μόνο στον Gabe και το Ηαλφ Λάιφ3. Και δεν βγάζω καμία πίκρα, κάθε φορά απαντάω σε κάτι συγκεκριμένο. Η μεταμόρφωση της nintendo από εταιρία τεχνολογίας σε fischer price με πλαστικά παιχνίδια και theme parks που εσύ ανέφερες με δικαιώνει. Επίσης, ποτέ μου δεν το κατάλαβα: Γιατί κατηγορείται η Ν ότι δε βγάζει Zelda με γραφικά Witcher, και δεν κατηγορούνται οι Sony/MS γιατί δεν βγάζουν τίτλους με gameplay επιπέδου Zelda/Mario, αφού έχουν και το H/W για να βγάλουν πολλά γραφικά; Ρητορικό είναι, προφανώς για να φτάσεις το gameplay σε τέτοια επίπεδα θέλει cojones... Ακόμα ένα φθηνό επιχείρημα στρίβειν δια του υποκειμενισμού. Μπορώ να το αντικρούσω απλά αναφέροντας μερικά games που έχουν όνομα λόγο gameplay. Δεν μιλάμε μόνο για Sony & MS αλλά κάθε ΑΑΑ publisher που επιστρέφει ένα μέρος της επιτυχίας του στους gamers με παιχνίδια μεγάλων budget. H πιο δημοφιλής σειρά -κυρίως λόγο gameplay- των τελευταίων ετών ξεκίνησε από το Demon's Souls. Από gameplay άποψη το καλύτερο shooter σε κονσόλα το Destiny της Bungie. Μηχανικά το καλύτερο stealth ever είναι τo MGSV. Nier Automata είναι το ακριβέστερο action παιχνίδι της γενιάς. Το καλύτερο metroid εδώ και χρόνια είναι το Ori της MS. Όπως και το Hollow Knight. Όπως και το AM2R. Επίσης τα Witcher 3 & FF XV είναι παιχνίδια που λόγο εκτενούς motion capture (που κάνει τις κινήσεις να μοιάζουν πιο ανθρώπινες) δεν έχουν ακρίβεια κινήσεων παλαιών εποχών. Αλλά αυτό είναι το θέμα, παίζουν μπάλα στην αιχμή της τεχνολογίας, που κανένα άλλο rpg δεν έχει καν προσπαθήσει. Οπότε το gameplay της nintendo δεν θέλει cajones θέλει να μένεις στην ίδια cell shaded τεχνολογία της PS2 εποχής για πάνω από 10 χρόνια και να μιλάς εκ του ασφαλούς. Το βασικό μου ερώτημα είναι: Ποιος σας είπε οτι θέλει κανείς Zelda με γραφικά Witcher Αυτός που απαιτεί μία εταιρία που πουλάει full price παιχνίδια να συμπεριφερθεί σαν εταιρία που πουλάει full price παιχνίδια. Δηλαδή την σημερινή nintendo να συμπεριφερθεί σαν την nintendo των 90s που τα Zelda ήταν στην ακμή της τεχνολογίας. Το point είναι ότι δεν χρειάζεται cojones για να παράγεις ένα κουτί που το συνδέεις στην τηλεόραση και παίζει παιχνίδια. Αν μη τι άλλο αυτό γίνεται δεκαετίες τώρα από πολλές εταιρίες. Το gimped PC πάει στο ότι "νοθεύουν" τις κονσόλες για να μοιάζουν πιο πολύ σε PC χωρίς όμως τα πλεονεκτήματα του PC. Δεν χρειάζονται αλλά μία εταιρία είναι στην κορυφή εδώ και 20 χρόνια. Το δεύτερο που λες και με το συμπάθιο δηλαδή, είναι μία αρλούμπα που δεν βγάζει κανένα νόημα.
Deghinsea Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι, θεωρω ακυρη την συγκριση στις πωλησεις. Περισσοτερος κοσμος ακουει Lady Gaga παρα REM, οποτε η Lady Gaga εχει καλυτερη και πιο ποιοτικη μουσικη απο τους REM. Σωστα; Εγώ δεν το είπα έτσι γενικά όμως. Επιμέρησα κάποια τα στοιχεία που συνθέτουν ένα παιχνίδι και επιδίωξα να καταλήξω ποιο από αυτά οδήγησε στο να κάνει η συγκεκριμένη σειρά τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως.
vag.patrick Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Ω ρε φιλε ορεξη που την εχετε....κρατηστε μερικα δεδομενα... Η νιντεντο δε προκειται να αλλαξει επειδη το θελουν καποιοι...Απευθυυνεται σε ενα κοινο και αυτο το κοινο ανταποδιδει...Απο το νιντεντο 64 η εταιρεια κλεινει καθε γενια και ειναι άπατη κλπ κλπ... και μεσα σε αυτα τα χρονια , οχι μονο ειχε τις 2 στις 3 (δε θα πω παραπανω) κονσολες ως best selling consoles of all time αλλα και 2-3-4 φορες game of the millenia... Στην νιντεντο πρεπει να λεμε Take my money cause you try something different.... Ειναι η μοναδικη πο δεν ακουσε και δεν ακουει τους bethesdo-ea-ubisoft και ρισκαρει σε καθε γενια με νεο πρωτοτυπο hardware demonstration.... Τι το πρωτοτπο εφερε η microsoft και η sony τα τελευταια 10 χρονια...??? Και οι 2 εχουν κονσολες με cpu πιο αργη και απο το iphone 6s και προσπαθουν να μας πασαρουν το next level gaming και οταν συναντησεις παιχνιδι στημμενο σε μηχ γραφικων που ειναι cpu based κλαιμε.... Ας παραδεχτουμε τουλαχιστον οτι η νιντεντο απλωνει τα ποδια της μεχρι εκει που φτανει το παπλωμα στο μεγαλυτερο μερος των κινσηεων της.... 1
RedPanda Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Ειναι η μοναδικη πο δεν ακουσε και δεν ακουει τους bethesdo-ea-ubisoft και ρισκαρει σε καθε γενια με νεο πρωτοτυπο hardware demonstration.... πρωτοτυπο hardware demonstration
paparoupas11 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Στην νιντεντο πρεπει να λεμε Take my money cause you try something different... Μην χειρότερα. Δεν πειράζει που δεν έχει καλό hardware. Δεν πειράζει που δεν έχει τιμόνια, vr. Δεν πειράζει καν που δεν έχει καν παιχνίδια εκτός platform. Στηρίζουμε nintendo γιατί έτσι. It's me Mario....
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Για βοήθησέ με να καταλάβω. Το mario έχει δύο κινήσεις, πηδαει και σκύβει. Δύο κουμπιά όλα και όλα. Δεν μιλάει, δεν κρύβεται στο περιβάλλον, σε ένα κόσμο πάνω σε ράγες που καταχρηστικα τον λέμε και 3d. Διαολε, δεν έχει καν inventory ή κάποιο τρόπο να αλλάξεις τον χαρακτήρα σου. Τί ακριβώς δεν πιάνω από αυτό το σπουδαίο gameplay; Δεν υπάρχει λόγος να σου εξηγήσω, γιατί δεν πρόκειται να καταλάβεις. Και δεν πρόκειται να καταλάβεις όχι γιατί είσαι χαζός (το επίπεδο ειρωνείας που χρησιμοποιείς κάθε τόσο δείχνουν πνευματώδη άνθρωπο αν μη τι άλλο), αλλά γιατί το πρόβλημά σου -απ' ότι έχω καταλάβει- είναι με τα genres των games. Όταν λες ότι είναι δυο κουμπιά όλα κι όλα, εκμηδενίζεις ολόκληρο το platfrom genre, το ίδιο πράγμα που κάνεις με τα J-RPG's. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα που αισθάνομαι εγώ για τα ποδοσφαιράκια: τα απεχθάνομαι όλα, οπότε όσο και να μου αναλύσεις το βάθος του gameplay τους, είμαι a priori biased, οπότε δεν έχει νόημα να μπει κάποιος σε αυτή τη διαδικάσια, γιατί πάντα θα τα απεχθάνομαι. Δεν μπαίνω όμως στα χωράφια του παραδιπλανού να λέω συνεχώς «τι σας προσφέρουν τα ποδοσφαιράκια», απλά απέχω. Ακόμα ένα φθηνό επιχείρημα στρίβειν δια του υποκειμενισμού. Μπορώ να το αντικρούσω απλά αναφέροντας μερικά games που έχουν όνομα λόγο gameplay. Δεν μιλάμε μόνο για Sony & MS αλλά κάθε ΑΑΑ publisher που επιστρέφει ένα μέρος της επιτυχίας του στους gamers με παιχνίδια μεγάλων budget. H πιο δημοφιλής σειρά -κυρίως λόγο gameplay- των τελευταίων ετών ξεκίνησε από το Demon's Souls. Από gameplay άποψη το καλύτερο shooter σε κονσόλα το Destiny της Bungie. Μηχανικά το καλύτερο stealth ever είναι τo MGSV. Nier Automata είναι το ακριβέστερο action παιχνίδι της γενιάς. Το καλύτερο metroid εδώ και χρόνια είναι το Ori της MS. Όπως και το Hollow Knight. Όπως και το AM2R. Επίσης τα Witcher 3 & FF XV είναι παιχνίδια που λόγο εκτενούς motion capture (που κάνει τις κινήσεις να μοιάζουν πιο ανθρώπινες) δεν έχουν ακρίβεια κινήσεων παλαιών εποχών. Αλλά αυτό είναι το θέμα, παίζουν μπάλα στην αιχμή της τεχνολογίας, που κανένα άλλο rpg δεν έχει καν προσπαθήσει. Οπότε το gameplay της nintendo δεν θέλει cajones θέλει να μένεις στην ίδια cell shaded τεχνολογία της PS2 εποχής για πάνω από 10 χρόνια και να μιλάς εκ του ασφαλούς. Δεν κατάλαβες το point, αλλά δεν πειράζει, θα στο κάνω ταληράκια γιατί είμαι ευγενής. Δεν είπα ποτέ ότι μόνο η Ν έχει serious gameplay στα games της (αν και υποκειμενικά μιλώντας τα Zelda είναι πάντα ένα βήμα μπροστά σε σχέση με τα άλλα action-adventures και τα Mario πάντα ένα βήμα μπροστά σε σχέση με τα άλλα platformers), προφανώς και υπάρχουν κι άλλα non-Nintendo games με γαμάτο gameplay. Το point που ήθελα να κάνω είναι πως είναι ανούσιο να ζητάς από το Zelda ή το κάθε Zelda να είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι, για πολλούς και διάφορους λόγους με κυριότερο το ότι απλά δεν ενδιαφέρεται το κοινό που θα αγοράσει το game. Εκτός κι αν όντως πιστεύεις ότι το NSw θα πουλούσε καλύτερα, αν το BotW είχε pseudo-4K γραφικά και περισσότερο AA, η οποία άποψη θα είναι θεώρηση και υπόθεση και άρα δεν θα την αναφέρεις, ως τέτοια (υποθέτω, μπορεί να κάνω λάθος και να σου αρέσει να ακυρώνεις τον εαυτό σου). Και για να μην νομίζεις ότι είμαι biased, κάποια στιγμή κάποιος φίλος σε γειτονικό νήμα είχε αναρρωτηθεί γιατί το tLoU δεν είναι open-world και του είχα απαντήσει παρομοίως, ότι δεν μας ενδιαφέρει ένα character drama senario-based game να είναι open-world, και άρα καλώς δεν είναι. Μιας και τα ανέφερες, τα Souls games από πάντα είχαν shitty γραφικά, γιατί δεν κάνεις αντίστοιχο point για αυτά; Εκεί δεν σε ενοχλεί ο τεχνικός τομέας; 2
paparoupas11 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν υπάρχει λόγος να σου εξηγήσω, γιατί δεν πρόκειται να καταλάβεις. Και δεν πρόκειται να καταλάβεις όχι γιατί είσαι χαζός (το επίπεδο ειρωνείας που χρησιμοποιείς κάθε τόσο δείχνουν πνευματώδη άνθρωπο αν μη τι άλλο), αλλά γιατί το πρόβλημά σου -απ' ότι έχω καταλάβει- είναι με τα genres των games. Όταν λες ότι είναι δυο κουμπιά όλα κι όλα, εκμηδενίζεις ολόκληρο το platfrom genre, το ίδιο πράγμα που κάνεις με τα J-RPG's. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα που αισθάνομαι εγώ για τα ποδοσφαιράκια: τα απεχθάνομαι όλα, οπότε όσο και να μου αναλύσεις το βάθος του gameplay τους, είμαι a priori biased, οπότε δεν έχει νόημα να μπει κάποιος σε αυτή τη διαδικάσια, γιατί πάντα θα τα απεχθάνομαι. Δεν μπαίνω όμως στα χωράφια του παραδιπλανού να λέω συνεχώς «τι σας προσφέρουν τα ποδοσφαιράκια», απλά απέχω. Τώρα όμως λες κάτι άλλο. Δεν είναι ότι οι άλλες εταιρείες δεν ξέρουν να κάνουν παιχνίδια με gameplay. Λες ότι το mario είναι απλά ένα καλό platform. Απέχει κάπως σαν άποψη. Από εκεί και πέρα, εμένα δεν μου αρέσουν τα platform. Έπαιξα από τη δεκαετία του 80 ένα βουνό από αυτά, τελείωσε τώρα. Τα παιχνίδια έχουν εξελιχθεί. Γιατί να μην μπορεί και η Nintendo να βάλει και άλλα είδη στον κόσμο της;
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Τώρα όμως λες κάτι άλλο. Δεν είναι ότι οι άλλες εταιρείες δεν ξέρουν να κάνουν παιχνίδια με gameplay. Λες ότι το mario είναι απλά ένα καλό platform. Απέχει κάπως σαν άποψη. Λέω, ότι η άποψή μου είναι πως τα Mario είναι καλύτερα platformers από τα άλλα. Δεν λέω ότι υπάρχουν μόνο αυτά και τίποτα άλλο. Από εκεί και πέρα, εμένα δεν μου αρέσουν τα platform. Έπαιξα από τη δεκαετία του 80 ένα βουνό από αυτά, τελείωσε τώρα. Τα παιχνίδια έχουν εξελιχθεί. Γιατί να μην μπορεί και η Nintendo να βάλει και άλλα είδη στον κόσμο της; Δεκτή η άποψή σου, έχεις βαρεθεί τα platformers. Κι εγώ παίζω platformers από τα 80's και ακόμα δεν τα έχω βαρεθεί, δεκτή και η δική μου άποψη. Αλλά για το ότι η Ν δεν έχει άλλα genres στην παρούσα φάση στο portfolio της, είσαι τουλάχιστον άδικος. Τα Χenoblade είναι πάρα πολύ καλά open-world RPG's, το Arms είναι διασκεδαστικό fighting, το Splatoon 2 εξαιρετικό multi-player shooterάκι, το Mario Kart καταπληκτικό arcade racing και το Metroid δεν χρειάζεται συστάσεις στο κομμάτι των (adventure) FPS's, όταν αξιωθούν να το βγάλουν. Τι άλλο θεωρείς ότι λείπει σε πρώτη φάση και σε δεύτερη ποιόν άλλο dev ξέρεις που να έχει καταπιαστεί με τόσα genres για όλα τα γούστα; 1
paparoupas11 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν έχει δυτικού τύπου rpg. Ούτε κάποιο gta, ούτε κάποιον εξομοιωτή. Ακόμη αυτά που αναφέρεις, ακόμη και αν είναι καλά, ειναι πολύ λίγα. Όπως εχεις επιλογές από δεκάδες platform, γιατί να μην έχεις και δεκάδες fps; Πάλι προσωπικά, το spaltoon δεν με τράβηξε. Δεν το έχω παίξει, αλλά τα βίντεο που είδα δεν με κέρδισαν. Για να σε προλάβω, έχω να παίξω call of duty από το πρώτο που βγήκε. Παρόλα αυτά, ποιο πολυ θα επαιζα το cod, μου φαίνεται πιο "παιχνίδι". Τέλος, ο λόγος που ακόμη παρακολουθώ το νήμα, είναι το elder scrolls και το La noire. Και ότι η telltale θα βγάλει κάτι. Αν εβγαζαν και ένα destiny θα πάρω switch.
vag.patrick Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 πρωτοτυπο hardware demonstration Δλδ για σενα το πρωτοτυπο ειναι μετονομαζεται μονο σε teraflop??? για απο το day 1 το witcher 3 επαιζε καλυτερα στο Pc απ οτι στα twins και σε καλυτερη τιμη αγορας με μοχλο...Μην το παμε προς τα κει τωρα και μην προσπαθεις να μας βαλεις να γραφουμε εκθεσεις για τα δηθεν επιχειρηματα που εχετε μερικοι εδω μεσα 3 μερες τωρα. Ειναι η μονη εταιρεια που ρισκαρει με νεες ιδεες και δε βγαζει καβουρντιστιρι αρχιτεκτονικης Pc. Γιατι απλα δεν αποδεχεσαι οτι η νιντεντο δεν απαευθυνεται στα γουστα σου να τελειωνει η κουβεντα?? Μην χειρότερα. Δεν πειράζει που δεν έχει καλό hardware. Δεν πειράζει που δεν έχει τιμόνια, vr. Δεν πειράζει καν που δεν έχει καν παιχνίδια εκτός platform. Στηρίζουμε nintendo γιατί έτσι. It's me Mario.... Επειδη η σαρα και η μαρα εβγαλε VR και εχει και τιμονιερα πρεπει να βγαλει και η νιντεντο?Ασε που η τιμονιερα καθισταται στα gimmick accesories και ουτε καν θα πρεπε να το θεωρεις δεδομενο... Ασε που απο genre ειναι γεματη η νιντετνο φιλτατε .. Παρτο και συ χαμπαρι οτι η νιντεντο δεν ειναι σαν τα twins ουτε σαν τα Pc... ειναι η εναλλακτικη και αν ατο την καλυπτει και της αποφερει τα κερδη που θελει και γω και εσυ ειμαστε περιττοι. Εχω ωρα να απαντησω γιατι επαιζα στο pc μου το Hellblade . Να το γραψω μια τελευταια φορα ... Ειμαι απο τα ατομα που εχει τις περισσοτερες πλατφορμες κατ επιλογη για να απολαμβανω οτι μπορω και θελω... Δε θα κατσω να σνομπαρω καμια πλατφορμα/εταιρεια σε αντιθεση με εσας επειδη κατι δε μ αρεσει και δε βγαζω κανεναν ακυρο.. Οταν διαβαζω ομως τετοια σχολια δε μπορω να μην απαντησω η λαβω μερος. Δεν έχει δυτικού τύπου rpg. Ούτε κάποιο gta, ούτε κάποιον εξομοιωτή. Ακόμη αυτά που αναφέρεις, ακόμη και αν είναι καλά, ειναι πολύ λίγα. Όπως εχεις επιλογές από δεκάδες platform, γιατί να μην έχεις και δεκάδες fps; Πάλι προσωπικά, το spaltoon δεν με τράβηξε. Δεν το έχω παίξει, αλλά τα βίντεο που είδα δεν με κέρδισαν. Για να σε προλάβω, έχω να παίξω call of duty από το πρώτο που βγήκε. Παρόλα αυτά, ποιο πολυ θα επαιζα το cod, μου φαίνεται πιο "παιχνίδι". Τέλος, ο λόγος που ακόμη παρακολουθώ το νήμα, είναι το elder scrolls και το La noire. Και ότι η telltale θα βγάλει κάτι. Αν εβγαζαν και ένα destiny θα πάρω switch. Τελος, δυτικου τυπου rpg εχουν οι υπολοιποι... 6 προς 7 μηνες εχει που βγηκε η κονσολα και εχετε ξεχασει τι γινοταν το 2013 και ολο το 14 .... λιστα του απιστευτα μαματου line up του ps4 για τον 1ο χρονο... για το τελευταιο σου σχολιο εισαι και η απαντηση μου... Τροφη για σκεψη....Να βγει και εδω gta-cod-bf-destiny... Οσο πιο περιορισμενη η πλατφορμα πο φταιχνεται ενα παιχνιδι , τοσο πιο σιγουρο ειναι το σωστο developemt και ειναι υγιης ο ανταγωνισμος...τι αλλο να πουμε ...υπεραναλυση δε χρειαζεται.... 1
dekulinkgr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν έχει δυτικού τύπου rpg. Ούτε κάποιο gta, ούτε κάποιον εξομοιωτή. Ακόμη αυτά που αναφέρεις, ακόμη και αν είναι καλά, ειναι πολύ λίγα. Όπως εχεις επιλογές από δεκάδες platform, γιατί να μην έχεις και δεκάδες fps; Πάλι προσωπικά, το spaltoon δεν με τράβηξε. Δεν το έχω παίξει, αλλά τα βίντεο που είδα δεν με κέρδισαν. Για να σε προλάβω, έχω να παίξω call of duty από το πρώτο που βγήκε. Παρόλα αυτά, ποιο πολυ θα επαιζα το cod, μου φαίνεται πιο "παιχνίδι". Τέλος, ο λόγος που ακόμη παρακολουθώ το νήμα, είναι το elder scrolls και το La noire. Και ότι η telltale θα βγάλει κάτι. Αν εβγαζαν και ένα destiny θα πάρω switch. Παντως pararoupas μηπως να μην παρεις switch?Δεν το λεω ειρωνικα το λεω επειδη οπως λες Mario τα εχεις βαρεθει,splatoon δεν σε τραβηξε,οποτε φανταζομαι και το νεο zelda. Aν ειναι να παρεις switch μονο για multiplatforms skyrim,l.a noire κτλπ πιστευω θα κλαις τα λεφτα σου. Το switch το παιρνει καποιος για να παιξει πρωτα τις αποκλειστικοτητες της ιδιας της Nintendo και μετα οτι αλλο παιχνιδι προκυψει απο τις 3rd party.Και απο την στιγμη που δεν σε ελκυουν πλεον τα 1st party παιχνιδια μηπως δεν ειναι για σενα?? 1
D.Luffy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν έχει δυτικού τύπου rpg. Ούτε κάποιο gta, ούτε κάποιον εξομοιωτή. Ακόμη αυτά που αναφέρεις, ακόμη και αν είναι καλά, ειναι πολύ λίγα. Όπως εχεις επιλογές από δεκάδες platform, γιατί να μην έχεις και δεκάδες fps; Πάλι προσωπικά, το spaltoon δεν με τράβηξε. Δεν το έχω παίξει, αλλά τα βίντεο που είδα δεν με κέρδισαν. Για να σε προλάβω, έχω να παίξω call of duty από το πρώτο που βγήκε. Παρόλα αυτά, ποιο πολυ θα επαιζα το cod, μου φαίνεται πιο "παιχνίδι". Τέλος, ο λόγος που ακόμη παρακολουθώ το νήμα, είναι το elder scrolls και το La noire. Και ότι η telltale θα βγάλει κάτι. Αν εβγαζαν και ένα destiny θα πάρω switch. Δεν καταλαβαινω γιατί να πάρει Switch κάποιος μόνο για Elder Scrolls και Noire. Ακόμα κι αν σε ενδιαφέρει η φορητότητα, είναι μόνο 2 παιχνίδια... Όσο αναφορά τα δυτικού τύπου παιχνίδια, γιατί να χάσει η Nintendo την ταυτότητα της? Δεν λέω ότι δεν θα μου άρεσε να έβγαζαν ένα δυτικό rpg ή shooter, θα είχε ενδιαφέρον, αλλά από τη στιγμή που έχουμε πολλά από αυτά, τι παραπάνω θα πρόσφερε η Nintendo? Επίσης ήδη έχει αρκετά δικά της IP να συντηρήσει. Παιχνίδια οπως: Mario Zelda Metroid Kirby Yoshi Splatoon Pikmin Donkey Kong Kid Icarus Star Fox Γιατί να μείνουν πίσω όλα αυτά μόνο και μόνο για να δούμε παιχνίδια που προσφέρουν ήδη οι υπόλοιποι? Δεν έχουμε αρκετούς Δυτικούς Devs να μας δώσουν ποιοτικά παιχνίδια βασισμένα στην κουλτούρα μας? Αντίστοιχα, θα έπρεπε να κατηγορήσουμε πχ την Square Enix που ακόμα βγάζει jrpg's?? Μήπως να έβγαζε και η Bethesda ένα Ιαπωνικού τύπου παιχνίδι? Αυτό που δεν μπορείτε να καταλάβετε μερικοί είναι ότι η Nintendo έχει το δικό της κοινό το οποίο έχει συγκεκριμένα γούστα. Είναι καλό να υπάρχει και κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους στην αγορά. 3
paparoupas11 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Η Nintendo δεν είναι προτωπορος, πουθενά.Έβγαλε ένα tablet με χειριστήριο. Ξεπέρασετε το. Ούτε ιδιαίτερο κοινό έχει ούτε απευθύνεται σε κάτι διαφορετικό. Γιατί κάποιος δεν θέλει να παίξει 100αδες αλλά παιχνίδια; Σου δίνει κάποιος να παιξεις το "gears of the last of skyrim" και λες δέν θέλω, εγώ είμαι διαφορετικός;
Προτεινόμενες αναρτήσεις