Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch - spinoff

D.Luffy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Περιμενουν πρωτα να δουν τι πωλησεις θα κανει το witcher και μετα θα δουνε για god of war,lord of fallen μεχρι και to crash bandikoot

Μόλις είδα τα cd τρελάθηκα από τη χαρά μου! ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ SOUNDTRACK;;;;  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οχι δεν ισχυει...ειναι ενα απλο τρολλ για εναν συμφορουμιτη..

• Like 2

Το witcher να παιζει στο switch θα το δουμε μονο με το rainway app αν το εγκρινει η nintendo.Αν εγκριθει και δουλευει σωστα μετα οντως θα δουμε lords of fallen,dirt η οτι αλλο εχεις στο pc

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πια ποιος ειρωνεύεται και ποιος μιλάει σοβαρά. Θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι  που οι δημιουργοί του GTA θα βγάλουν σε επανέκδοση ένα ξεχασμένο παιχνίδι  ανάμεσα στις άλλες πλατφόρμες και στο switch... αντί να βγάλουν, ξέρω'γω το GTA ;

Κανένας δεν κατάλαβε την ειρωνία...  :(

προς το παρών τα επόμενα games στο switch θα απαιτούν extra sd card ,μιλάμε για την φυσική εκδοσή παιχνιδιών ,και δεν θα ειναι μεσα στην συσκευασια ,καλοχονευτα φιλε ,γελαω πραγματικα με την παρτη σου και ερχεται nba2k για το switch εκει να δεις πως θα γέμιση η sd

ναι φιλε για αυτο απετυχε σε ενα ποσοστο το βιτα, αλλα την μνημη την χρειάζονται μονο τα ψηφιακά παιχνιδια, ολα τα υπόλοιπα που ειναι καρτες δεν χρειάζονται τιποτα, στο switch χρειάζονται sd card και τα cartige!!!

Άσχετο με το θέμα αλλά το ps vita γενικότερα απέτυχε γιατί δεν είχε γερές βάσεις από τον προκάτοχο του που βασίστηκε κατά κύριο λόγο στην δυναμική του ως φορητό multimedia και στην πειρατεία (για αυτό και οι κάρτες). Και τα δύο κομμάτια τα ανέλαβαν οι smart devices. Επίσης θεωρώ πως η Sony δεν έχει αντίστοιχη τεχνογνωσία στην ανάπτυξη φορητών τίτλων. 

@mansa2k

Το post σου το παρέθεσα ως απάντηση.

Συγνώμη, δικό μου λάθος. Επιπλέον για να γίνει περισσότερο κατανοητό στον necroma κατά την διάρκεια αυτής της γενιάς των ps4,xb1 είδαμε να κυκλοφορούν σπασμένα παιχνίδια που χρειάστηκαν αρκετές διορθωτικές ενημερώσεις που κατέληγαν σε GB αρχείων. Επίσης υπάρχουν και περιπτώσεις που κάποια modes έλειπαν από το δισκάκι όπως για παράδειγμα το multiplayer mode.

Γενικώς από την μεριά μου -για να μην επαναλαμβάνομαι- ισχύει ότι αρχικά έγραψα (#7894). 

ναι φιλε για αυτο απετυχε σε ενα ποσοστο το βιτα, αλλα την μνημη την χρειάζονται μονο τα ψηφιακά παιχνιδια, ολα τα υπόλοιπα που ειναι καρτες δεν χρειάζονται τιποτα, στο switch χρειάζονται sd card και τα cartige!!!

ποιος σου ειπε οτι την εξτρα μνημη στο βιτα την χρειαζοντε μονο τα ψηφιακα...αναλογα το game μπορει να σου παρει μεχρι και 2-3gb για να μπορει να κανει Install και να παιξει.... Την κλαψα με την sd δεν την καταλαβα ακομα με το switch...ειναι κυριολεκτικα η κουβεντα "δουλεια δεν ειχε ο διαολος..." . Στις κονσολες επισης στα 500gb δε χωρανε οτε 5 -6 παιχνιδια.. αρα θες ειναι να παρεις 1τβ δισκο η να ειχες παρει το 1τβ εκδοση....

Σε αλλο θεμα , επισης πολυ κλαψα με το remaster... Resident evil Rev 1& 2 + LA Noire... πφφ μια χαρα... Δεν τα παιξα τοτε που βγηκαν , ειναι ευκαιρια να τα δοκιμασω τωρα...

ποιος σου ειπε οτι την εξτρα μνημη στο βιτα την χρειαζοντε μονο τα ψηφιακα...αναλογα το game μπορει να σου παρει μεχρι και 2-3gb για να μπορει να κανει Install και να παιξει.... Την κλαψα με την sd δεν την καταλαβα ακομα με το switch...ειναι κυριολεκτικα η κουβεντα "δουλεια δεν ειχε ο διαολος..." . Στις κονσολες επισης στα 500gb δε χωρανε οτε 5 -6 παιχνιδια.. αρα θες ειναι να παρεις 1τβ δισκο η να ειχες παρει το 1τβ εκδοση....

Σε αλλο θεμα , επισης πολυ κλαψα με το remaster... Resident evil Rev 1& 2 + LA Noire... πφφ μια χαρα... Δεν τα παιξα τοτε που βγηκαν , ειναι ευκαιρια να τα δοκιμασω τωρα...

τα saves αποθηκευει και updates, δεν αποθηκευει το μισο παιχνιδι και δεν εχει τοσο μεγαλα παιχνιδια...

Καλά εγώ πιστεύω ότι όλο αυτό είναι μια συνωμοσία των σιωνιστικών εταιριών να μας πουλάνε τα παιχνίδια του λειψά, χωρίς το απαραίτητο hardware, και να τρέχουμε μετά εμείς να αγοράζουμε κονσόλες αντί να μας τις δίνουν δωρεάν μαζί με το NBA2K για παραδείγμα

τα saves αποθηκευει και updates, δεν αποθηκευει το μισο παιχνιδι και δεν εχει τοσο μεγαλα παιχνιδια...

απο τον πρωτο καιρο το εκανε... Και με το Killzone απαιτουσε να χεις καρτα μνημης το λιγοτερο 8ρα και με το Resistance τα ιδια... με βαση αυτα τα παιχνιδια γιατι ηταν τα τελευταια που εδωσα κ λεφτα για το βιτα , σου γραφω τα παραπανω...δε νομιζω να χει αλλαξει κατι...Τεσπα...μην ξεφευγουμε περαιτερω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...