NickTG Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 ε αυτό έλειπε να εχει ιδια επεξεργαστικη ισχυ με μια κονσολα 5αρα του 2012,δεν ξερω αν είναι πιο δυνατο από ps3 και χ360 σιγουρα από το vita είναι αλλα όχι πολύ Μην ακούς τα τελειωμένα fanboys της Nintendo! Θα ήθελε το Switch να είναι τόσο δυνατό όσο το Vita. Στην πραγματικότητα είναι βασισμένο στο hardware του original Game Boy. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μην ακούς τα τελειωμένα fanboys της Nintendo! Θα ήθελε το Switch να είναι τόσο δυνατό όσο το Vita. Στην πραγματικότητα είναι βασισμένο στο hardware του original Game Boy. μην φας εχει γλαροσουπα, γελαει ο κοσμος με το switch, αν δεν βγουν παιχνιδια οχι θα το παρουμε αλλα θα γελαμε με την παρτη σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μάλλον κάποιοι έχουν πικραθεί πολύ που τα πάει καλά μέχρι στιγμής το Switch. Δεν εξηγείται αλλιώς τόσο μίσος και απαξίωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν πρόκειται να παει καλα κονσολα με japanRpg και παρομοια σκουπίδια ελεος δεν παιζει κανενας εδω στην ευρωπη τετοια παιχνιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 μην φας εχει γλαροσουπα, γελαει ο κοσμος με το switch, αν δεν βγουν παιχνιδια οχι θα το παρουμε αλλα θα γελαμε με την παρτη σας Δεν πειράζει ας μην πάει καλά. Οπως και το wiiu όπως και το vita που τα έχω και αυτά και όλοι ασχολούνται με την πάρτι μου και γελάνε τώρα γιατί τι καλύτερο έχουν να κάνουν στη ζωή τους εκτός από το να γελάνε με την πάρτι μου που έχω και ευχαριστιέμαι ένα κάρο παιχνίδια σε ένα κάρο μηχανήματα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν πειράζει ας μην πάει καλά. Οπως και το wiiu όπως και το vita που τα έχω και αυτά και όλοι ασχολούνται με την πάρτι μου και γελάνε τώρα γιατί τι καλύτερο έχουν να κάνουν στη ζωή τους εκτός από το να γελάνε με την πάρτι μου που έχω και ευχαριστιέμαι ένα κάρο παιχνίδια σε ένα κάρο μηχανήματα; εγω μιλαω για την μαζα εσυ αμα θες παρτα ολα να παιζεις μην σκας, κακα τα ψεματα το switch δεν θα παει καλα, το 2ds/3ds μονο απο νιτεντο εκει αποδίδει αυτη η εταιρεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μην ακούς τα τελειωμένα fanboys της Nintendo! Θα ήθελε το Switch να είναι τόσο δυνατό όσο το Vita. Στην πραγματικότητα είναι βασισμένο στο hardware του original Game Boy. Δεν κατάλαβες, σε αυτό το PS Vita αναφέρετε: Τι νόμιζες δηλαδή; :Ρ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 μην φας εχει γλαροσουπα, γελαει ο κοσμος με το switch, αν δεν βγουν παιχνιδια οχι θα το παρουμε αλλα θα γελαμε με την παρτη σας Μόνο γελάμε? Έχουμε ξεραθεί στο γέλιο! Και άσε τα fanboys να παίζουν με τα άθλια γιαπωνέζικα και να νομίζουν ότι κάτι κάνουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 εγω μιλαω για την μαζα εσυ αμα θες παρτα ολα να παιζεις μην σκας, κακα τα ψεματα το switch δεν θα παει καλα, το 2ds/3ds μονο απο νιτεντο εκει αποδίδει αυτη η εταιρεία Δεν υπάρχει μόνο μια μάζα στο gaming. Υπάρχουν πολλές. Εγώ ανήκω σε άλλη μάζα και είμαστε μια χαρά μπόλικοι και πλερουά μια χαρά τα παιχνίδια μας γι αυτό και μας τα φέρνουν κιόλας. Η άλλη μάζα τα μπογαλάκια της και σε άλλη παραλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Διαβασα απο αναλυτες της αγορας οτι το Switch θα παει απατο και η nintendo θα καταστραφει με μια μεγαλη εκρηξη, οι αναλυτες απεδειξαν οτι το zelda ειναι μια αηδια (ασχετα που βγαζει βαθμολογια και κριτικες ενα απο καλυτερα 5 παιχνιδια ολων των εποχων).Οι αναλυτες παραδιδουν μαθηματα για το ποια ειναι τα σοβαρα παιχνιδια στο φορουμ του insomnia. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν πρόκειται να παει καλα κονσολα με japanRpg και παρομοια σκουπίδια Εδω υπαρχει κοσμος που παιζει "παιχνιδια" τυπου μπαμ-μπουμ και πιου-πιου, τα Ιαπωνικα παιχνιδια ρολων σε πειραξαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Warhammer θα βγει στο switch? Lord of fallen θα βγει? Dirt? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Warhammer θα βγει στο switch? Lord of fallen θα βγει? Dirt? Εννοείται. Έχουν ήδη ανακοινωθεί όλα αυτά. Ειδικά το Lords of Fallen θα έρθει σε συλλεκτικό steelbook αποκλειστικά για το Switch. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Warhammer θα βγει στο switch? Lord of fallen θα βγει? Dirt? Ναι, όλα αυτά θα βγουν, μαζί με το God of War για NSw. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 αντε να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις