dimus1985 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Απλα στις τιμες Γερμανιας βαλτε αλλο ενα 5% γιατι εχουν 19% φπα εκει.Οταν κανεις check out και βαλεις Ελλαδα εκτος απο τα μεταφορικα σου κανει και αναπροσαρμογη τιμης.δλδ το 519 γινεται 560+ μαζι με τα μεταφορικα.Και καλυτερα απο εξωτερικο για θεμα εγγυησης να προτιμησει καποιος αμαζον και οχι μεμονωμενα γερμανικα μαγαζια. 1
7nisiotis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Απλα στις τιμες Γερμανιας βαλτε αλλο ενα 5% γιατι εχουν 19% φπα εκει.Οταν κανεις check out και βαλεις Ελλαδα εκτος απο τα μεταφορικα σου κανει και αναπροσαρμογη τιμης.δλδ το 519 γινεται 560+ μαζι με τα μεταφορικα.Και καλυτερα απο εξωτερικο για θεμα εγγυησης να προτιμησει καποιος αμαζον και οχι μεμονωμενα γερμανικα μαγαζια.Γι'αυτό του πρότεινα EVGA. Που σε θέμα εγγύησης έχεις να κάνεις με την EVGA καθαρά. Μια αναζήτηση " evga after sales support " θα σε πείσει. Και το amazon ξεκίνησε να κάνει κουλά. Ο πρώτος χρόνος καλύπτεται από αυτούς και μετά με την εταιρεία έχεις να κάνεις. Το caseking.de είναι πολύ μεγάλο και αξιόπιστο κατάστημα. Δεν τους κάνω διαφήμιση αλλά εχω αγοράσει από αυτούς και η εξυπηρέτηση τους / κατάσταση συσκευασίας / υλικά συσκευασίας / χρόνος παράδοσης / απάντηση σε mail κλπ ήταν ΆΨΟΓΟΙ. Με 19% αγόρασα πέρυσι από αυτούς μια 1070 και τωρα που έφτασα έστω δοκιμαστικά μέχρι το τελικό complete order, 19% ΦΠΑ μου έβγαλε. Αρκεί να μην αλλάξεις τη χώρα. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Sum 521.90€* Shipping costs 17.90€* Total amount 539.80€ Total amount without VAT: 453.61€ Plus 19.00 % VAT: 86.19€ 1
dimus1985 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Τι εννοεις να μην αλλαξεις την χωρα .? Όταν πωλείτε αγαθά σε καταναλωτές και τα στέλνετε σε άλλη χώρα της ΕΕ, οφείλετε να εγγραφείτε στη χώρα αυτή και να χρεώνετε ΦΠΑ με τον συντελεστή που ισχύει εκεί - εκτός αν η συνολική αξία των ετήσιων πωλήσεών σας στη συγκεκριμένη χώρα είναι κάτω από το όριο που έχει θέσει η ίδια η χώρα Ειναι υποχρεωμενα τα γερμανικα μαγαζια που πουλανε σε ιδιωτες να αποδιδουν το φπα της εκαστοτε χωρας. 19 γερμανια 24 ελλαδα. Κανονικα οπως και το αμαζον θα επρεπε μα σου αλλαξει την τιμη
7nisiotis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Τι εννοεις να μην αλλαξεις την χωρα .? Όταν πωλείτε αγαθά σε καταναλωτές και τα στέλνετε σε άλλη χώρα της ΕΕ, οφείλετε να εγγραφείτε στη χώρα αυτή και να χρεώνετε ΦΠΑ με τον συντελεστή που ισχύει εκεί - εκτός αν η συνολική αξία των ετήσιων πωλήσεών σας στη συγκεκριμένη χώρα είναι κάτω από το όριο που έχει θέσει η ίδια η χώρα Ειναι υποχρεωμενα τα γερμανικα μαγαζια που πουλανε σε ιδιωτες να αποδιδουν το φπα της εκαστοτε χωρας. 19 γερμανια 24 ελλαδα. Κανονικα οπως και το αμαζον θα επρεπε μα σου αλλαξει την τιμη Ε σε μένα δεν την άλλαξε ούτε τότε ούτε τώρα. Μάλλον είμαι κάτω απο το όριο; δε ξέρω. Δεν είχα ουδέποτε πρόβλημα, εξάλλου μια φορά στα 3 χρόνια αγοράζω κάτι από έξω τόσο ακριβό όσο μια καρτα. Οι υπόλοιπες αγορές μου σε ενα χρόνο υπό κανονικές συνθήκες δε ξεπερνούν τα 100 ευρώ Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2017 από 7nisiotis
vaggos88 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 λεω να περιμένω blackfridays μήπως πάρω και ενα new κουτι και τροφοδοτικό. απο τροφοδοτικο εχει κανεις να προτείνει κατι? το σύστημα το αναγράφω στην αρχή στο ποστ. το εχω 6 χρονια. δεν ξερω ποσα χρονια αντέχουν αυτα. μην εχω τιποτα ευτράπελα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα