Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσωπικά χρησιμοπιώ ένα νοκια 730 με amoled οθόνη και ένα sony xperia με απλή ips στα 1920. Εντάξει , τα χρώματα είναι πιο έντονα στην amoled , αλλά , από ένα σημείο και πέρα , εμένα τουλάχιστον , κουράζουν. Προτιμώ την απλή ips του σόνυ.

Τώρα αν το νέο μηλόφωνο έχει σούπερ ντρούπερ oled οθόνη , δεν το ξέρουμε ακόμη , αλλά μην ξεχνάμε ότι θσ κοστίζει και 1000(ΧΙΛΙΑ) euros . Και μόνο που λες την τιμή σε πιάνει ........τρέμουλο. 

Τεσπά , έφτασε η μεγάλη μέρα και θα δούμε.

Δημοσ.

χαχαχαχ φτάσαμε στο σημείο που συγκρίνονται τα πανελς των σαμυ με των iphone... Έγινε ρε, ουτε με lcd της LG που είναι και τα καλύτερα δεν μπορείς να συγκρίνεις με τα oled της σαμυ. 

Δημοσ.

"The display on the iPhone 7 is a Truly Impressive Top Performing Display and a major upgrade and enhancement to the display on the iPhone 6. It is by far the best performing mobile LCD display that we have ever tested, and it breaks many display performance records."

Η δική μου εμπειρία χρήσης με το S7 edge, ΔΕΝ με έπεισε για τη "συνολικά" καλύτερη οθόνη σε σχέση με την IPS LCD των iphone. Ειδικά κάτω από τον ήλιο και στις γωνίες θέασης που η ips κερδίζει με διαφορά.

Βαζεις link να μας δειξεις οτι εχεις δικιο και τελικα μας δειχνεις οτι εχεις αδικο. Δεν λεει για καλυτερη οθονη σε smartphone το quote που εκανες, για καλυτερη LCD λεει. Αλλωστε, και η ιδια η Apple διαφωνει μαζι σου και τις LCD τις αφηνει για τα φτηνιαρικα μοντελα της πλεον. Να μαντεψω θα παρεις και εσυ το φτηνο για να χαρεις την ανωτεροτητα της LCD? XD

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Βαζεις link να μας δειξεις οτι εχεις δικιο και τελικα μας δειχνεις οτι εχεις αδικο. Δεν λεει για καλυτερη οθονη σε smartphone το quote που εκανες, για καλυτερη LCD λεει. Αλλωστε, και η ιδια η Apple διαφωνει μαζι σου και τις LCD τις αφηνει για τα φτηνιαρικα μοντελα της πλεον. Να μαντεψω θα παρεις και εσυ το φτηνο για να χαρεις την ανωτεροτητα της LCD? XD

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις τι λέω και τι λέει το quote! :P

Θα πάρω το νέο γιατί θα είναι νέο μετά από αρκετό καιρό ίδιο design. Ταυτόχρονα γνωρίζω πως αν η οθόνη του θα είναι όπως στα samsung ΔΕΝ θα έχει καλές γωνίες θέασης μιας και θα αλλοιώνονται τα χρώματα και το λευκό θα φαίνεται ...πράσινο. Αν είχα την επιλογή στο iphone X να επιλέξω LCD ips αντί για OLED, θα επέλεγα το πρώτο γιατί καλύπτει περισσότερο τα γούστα των δικών μου ματιών. Επειδή όμως δεν θα την έχω την επιλογή θα πάρω αυτό που θα βγάλει... Εκτός αν κάνει το θαύμα και έχει μια oled οθόνη από τη samsung, που θα είναι καλύτερη από αυτές που χρησιμοποιεί η ίδια η samsung!  :devil:

• Like 3
Δημοσ.

Θα πάρω το νέο γιατί θα είναι νέο μετά από αρκετό καιρό ίδιο design. Ταυτόχρονα γνωρίζω πως αν η οθόνη του θα είναι όπως στα samsung ΔΕΝ θα έχει καλές γωνίες θέασης μιας και θα αλλοιώνονται τα χρώματα και το λευκό θα φαίνεται ...πράσινο. Αν είχα την επιλογή στο iphone X να επιλέξω LCD ips αντί για OLED, θα επέλεγα το πρώτο γιατί καλύπτει περισσότερο τα γούστα των δικών μου ματιών. Επειδή όμως δεν θα την έχω την επιλογή θα πάρω αυτό που θα βγάλει... Εκτός αν κάνει το θαύμα και έχει μια oled οθόνη από τη samsung, που θα είναι καλύτερη από αυτές που χρησιμοποιεί η ίδια η samsung!  :devil:

Φίλε δύσκολα να έχεις δει oled οθόνη τελευταίων ετών μου φαίνεται. Οι γωνίες θέασης είναι κορυφαίες, και στο S6 που ειχα και στο S8+ που εχω τωρα

Δημοσ.

Φίλε δύσκολα να έχεις δει oled οθόνη τελευταίων ετών μου φαίνεται. Οι γωνίες θέασης είναι κορυφαίες, και στο S6 που ειχα και στο S8+ που εχω τωρα

Εγώ που είδα και S6, S7 και S8 οι γωνίες θέασης είναι ακριβώς όπως τις λέει ο Billdanos. Άμα κοιτάξεις το κινητό από διαφορετική γωνία, από τα πλάγια για παράδειγμα θα δεις ότι τα χρώματα αλλάζουν. Φυσικά και έχουν πιο ζωντανά χρώματα από τις LCD, αλλά οι γωνίες θέλουν βελτίωση.

• Super Moderators
Δημοσ.

Yeah right. Βάλε ένα λευκό φόντο κλπ και στείλε μας μερικές φωτό της οθόνης από διάφορες γωνίες. 

Μην τα ξαναλέω, είχα s6, s7edge κλπ... 

Δημοσ.

Yeah right. Βάλε ένα λευκό φόντο κλπ και στείλε μας μερικές φωτό της οθόνης από διάφορες γωνίες. 

Μην τα ξαναλέω, είχα s6, s7edge κλπ... 

Δε χρειάζεται διαφορες γωνιες. Αν εχει το s8 και βγάλει φωτο με λευκο φόντο απο μπροστα, εκει που καμπυλώνει η οθόνη είναι εμφανέστατα αλοιωμένο το άσπρο.

Δημοσ.

Καλα νταξει, ζωγραφιζετε καθε φορα. Και εσυ και οσοι σου κανουν likes :P

Αρα η οθονη του iphone η LCD ειναι καλυτερη απο την OLED της samsung παρολο που ολα τα reviews λενε το αντιθετο και παρολο που η ιδια η Apple διαφωνει μαζι σου και με οσους σου εκαναν like! Aρα για να καταλαβω, και εσυ και οσοι σου εκαναν like συμφωνειται οτι κανει πατατα η Apple και αφηνει τις αριστουργηματικες LCD και παει σε OLED, σωστα? Να το ακουσω θελω, πειτε το.

Παντως στα σοβαρα τωρα, ακομα και αν ειναι οπως τα λες, σε τι σε επηρεαζουν οι γωνιες θεασης σε κινητο? Δεν εριρωνευομαι, ειλικρινη ερωτηση κανω. Να μου πεις για monitor / tv να το καταλαβω, σε κινητο ουτε να φανταστω δεν μπορω που χρησιμευει.

• Like 2
Δημοσ.

Εχετε το θρασσος μερικοι και λετε οτι ειχατε και 6s και S7, γελανε κι οι πετρες.

Τελευταια φορα που εβαλα το 6S διπλα στο S7 ουτε καν η φωτεινοτητα δεν ηταν καλυτερη στην AMOLED (χειροκινητη ρυθμιση και στις 2 συσκευες).

Ας μην μιλησουμε δε για το lag που ισχυριζεσαι οτι ειδες στον υπνο σου.

Ποιος ο λόγος πονηρέ Ελληνάρα τότε να κάτσω να γράψω ένα τέτοιο σχόλιο από την στιγμή που ΠΛΗΡΩΣΑ 2 ΜΙΣΘΟΥΣ για να το πάρω, ήθελα να το χαρώ έξυπνε απλά δεν ήταν καλό ήταν κακό για αυτά που ζητούσα, και το λογισμικό φτωχό πολύ... Δεν κράζω τα iphone γιατί επαναλαβάνω δεν είχα εμπειρία από κάποιου γνωστού το κινητό αλλά το αγόρασα οπότε δεν θα πετούσα έτσι εύκολα 1000€ την σημερινή εποχή, δεν ήταν πουθενά καλύτερο το iphone από το galaxy συγγνώμη που στο χαλάω και επίσης μην μπερδεύεις το ότι δεν γουστάρεις το android με το ότι δεν είναι καλό τηλέφωνό το galaxy γιατί βγαίνεις εκτός θέματος, θες να μιλήσουμε για οθόνη; κάμερα; επεξεργαστή; ραμ; ίσως το iphone να έχει λίγο καλύτερη GPU αλλά μέχρι εκεί, όλα τα άλλα τα κάνει το λογισμικό και δεν θεωρώ σωστό να πουλάνε τόσα λεφτά μια συσκευή ΜΕΤΡΙΑ σε σχέση με τους ανταγωνιστές ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδή κάνουν φανταστική δουλειά πάνω στο λογισμικό, τους βγάζω το καπέλο που κάθε 1-2 μήνες δίνουν αναβαθμίσεις αλλά ξανά λέω πληρώνετε όλοι εσείς ένα μέτριο τηλέφωνο σύμφωνα με τον ανταγωνισμό μόνο και μόνο για ένα καλό λογισμικό... Αυτό λέει πολλά...!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απο το 2013 και το galaxy note 3, οι amoled οθονες της samsung ειχαν την υψηλοτερη φωτεινοτητα και την καλυτερη θεαση στον ηλιο σε σχεση με τις οθονες της εποχης:

http://www.displaymate.com/Galaxy_Note3_ShootOut_1.htm

Βλεπουμε λοιπον οτι ειναι καλυτερα να κοιταμε σοβαρα reviews απο το να ακουμε καποιον που μιλαει για "θρασσος και παραπληροφορηση", ενω ταυτοχρονα λεει  οτι στο "S7 η υλοποιηση της οθονης ειναι απλα για τα πανηγυρια".

να σαι καλά φίλε που ασχολήθηκες και έδειξες δεδομένα γιατί πραγματικά δεν τους μπορώ να μου λένε ότι να ναι, και να πω ότι δεν το έχω στα χέρια μου πάει στο καλό αλλά όπως είπα πλήρωσα και έμαθα... Να σαι καλά λοιπόν...!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...